Van Koesveld Financiële Specialisten
 December 2023 Barnseweg 114
 3771 RP  Barneveld

 Telefoon algemeen:   . 0342 - 424242
 Telefoon hypotheken: 0342 - 424252
Hypotheken:  0342 - 424252
App en nood: 06 - 29082610

 
      Handige links:
     
Koesveld.nl
      Online autoschade melden

      Digitale polismap:
      ASR
      Nationale Nederlanden
     
Nh1816
     
VKG
      Voogd & Voogd


Geachte   relatie,

2023 is bijna voorbij. De bedrijfswinsten bleven gemiddeld hoog ondanks de enorme inflatie, dus steeg de effectenbeurs behoorlijk aan na de daling in de zomer. Binnen de banken en verzekeraars is een forse leegloop van vakkundig personeel te constateren. Door de digitalisering is persoonlijk contact nauwelijks meer mogelijk. Enorme wachttijden aan de telefoon zijn het gevolg. Bij ons word je altijd persoonlijk geholpen. Wij weten de weg binnen de financiële wereld en ontzorgen onze klanten. Dat hopen wij ook in het komende jaar weer te mogen doen. Zoals als altijd, Welkom bij Van Koesveld.

Namens Richard en ondergetekende wensen wij u allen fijne kerstdagen en een mooie jaarwisseling. En bovenal een gezond 2024 toe.

Hartelijke groeten, Nico van Koesveld & Richard van HuffelenOns nieuws van december 2023 voor u:


 
 

Pensioenmogelijkheden enorm verruimd
Meer mogelijkheden met een ruimere pensioenopbouw in de nieuwe pensioenwet. Daarnaast zijn er veel ruimere uitkeringsmogelijkheden. Ook in de privésfeer zijn de mogelijkheden met lijfrente enorm verruimd.  Op tijd beginnen met sparen biedt mogelijkheden om meer vermogen op te bouwen om eerder te stoppen voor de AOW datum, een datum op een steeds hogere leeftijd. Helaas wordt het advies daarbij behoorlijk ingewikkeld. Wij helpen je daar uiteraard bij zodat je nu en straks financieel het goed kunt hebben. Klik op de link.


Tip van de maand:

 
 

Fors hogere spaarrente met depositogarantie van €100.000
Nederlandse banken maken forse winsten doordat ze veel te weinig rente vergoeden aan de spaarder. De AFM start een onderzoek hier naar.  Gelukkig biedt in dit geval Rasin een gemakkelijke toegang tot diverse Europese banken die onder het Europese garantiestelsel van €100.000 geborgd zijn. Slechts één keer een rekening openen bij Raisin en je kunt direct terecht bij meerdere banken in Europa via deze grootste bemiddelaar.  Je kunt de rekening direct zelf openen, maar wij kunnen daar ook bij helpen. Klik hier op de link.

 Verduurzamen met de hypotheek is hot
Het verduurzamen van je huis levert vaak lagere lasten op voor de energierekening, maar het vraagt ook een investering. Sommige investeringen zijn snel terugverdiend, andere mogelijk wat minder snel. Ook zijn er subsidies die (een deel van) de kosten kunnen wegnemen.
Nibud geeft een eerste hulp daarbij.
Milieu Centraal biedt ook inzicht als je zelf aan de gang wilt.
De Rijksoverheid helpt onafhankelijk.
Uiteraard helpen wij je op weg bij de financiële keuze.

 
 

 

 

 


 
 

Beleggen als sparen te weinig oplevert
Als je de risico’s zo laag mogelijk maakt, is een beleggen eigenlijk de enige manier om op langere termijn een goede vermogensgroei te realiseren. Wij gebruiken hier o.a. Brand New Day en Semmie voor. Semmie was voorheen Dexxie. Ook hier is het van belang om de belegging goed af te stemmen wat er bij je past. Beleggen is maatwerk, de waarde kan fluctueren. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Laat je daarom goed voorlichten wat passend is. Klik op de link om meer te weten te komen.

  Een kleine greep uit onze samenwerkende partijen:

banner mail

Koesveld.nl -  Tel. 0342-424242 – App. 06-2908 2610 - info@koesveld.nl - Twitter - Linkedin