Click here to view this email in your browser                                                  септември 2016
Независимо от сезона, винаги е подходящо време за туризъм. Чистият въздух и красивата природа дават на хората така необходимата за всички отмора и зареждат с положителна енергия. Качеството на екипировката е от изключителна важност.
Затова бихме желали да ви представим една от водещите фирми в България, които предлагат всичко необходимо за туризма и вашето свободно време, както и оборудване за екстремни спортове:
  • Екстрем Спорт за втора поредна година ще вземе участие в изложението Sofia Sport & Healthy Life. Фирмата е директен вносител и се утвърди на пазара с качествените си продукти, а съвсем наскоро откри и нов специализиран магазин.
  • Запознайте се и с партньорите на изложението Sofia Sport & Healthy Life.
Линк -  Интерес за участие или посещение
 
Интервю с  г-жа Людмила Михайловска, управител на Екстрем Спорт
    
Г-жо Михайловска, вече 10 години предлагате на пазара голямо разнообразие от висококачествени продукти на водещи световноизвестни производители на достъпни цени. Кои марки могат да се намерят във Вашите магазини?
 
Най-търсените сред нашите клиенти, са добре познатите им трекинг и ловни обувки на словенската марка ALPINA. Предлагаме богата гама от разнообразни модели, изработени изцяло от естествени материали - кожа, набук, велур, с водоустойчиви мембрани и отлична парапропускливост.
 
В летния сезон са много актуални и туристическите сандали на чешката марка ALPINE PRO - леки и удобни, те са подходящи както за трекинг, къмпингуване край река или на море, така и за градски условия.
  За всички, които предпочитат да отдъхват сред природата, предлагаме палатки, спални чували и раници на утвърдената чешка марка HUSKY. Палатките са с двуслойна конструкция, олекотени, просторни, лесно се разпъват и прибират, с висок воден стълб, с два входа за идеално проветряване в горещите летни дни и по-комфортна употреба, с мрежи против комари.
Много популярни при нас са и водоустойчивите и ветроустойчиви якета на MAC IN A SAC, Северна Ирландия.
За защита на очите от силното лятно слънце при нас има голям избор от слънчеви спортни очила на полската марка GOGGLE. Дистрибутори сме на висококачествените и износоустойчиви български раници ТАШЕВ.
Новото при нас е, че миналата година открихме нов специализиран магазин Скейтшоп Екстрем за ролери, скейтбордове, лонгборди, тротинетки, кънки за лед, флорбол. Там нашите клиенти могат да намерят продуктите освен на познатата им вече чешка марка TEMPISH, също така на френската SEBA,немската POWERSLIDE и други.
 
Редовно организирате състезателни игри и забавления с ролери и кънки на лед. Към кого са насочени? Споделете за Ваши минали и бъдещи проекти... Прочетете цялото интервю тук.

 
Партньори и медии на изложението Sofia Sport & Healthy Life
 
 
CredoWeb Ви свързва с лекари, стоматолози, фармацевти, здравни заведения и организации. Платформата предлага интерактивна комуникация и информация за Вашето здраве.
 
 
VIVE VALEQUE – Живей и бъди здрав!
Това е мотото на Здраве.то – полезният и позитивен сайт за здравословен живот.
Автори и консултанти на сайта са водещи лекари от най-реномираните болници в страната.
В Здраве.то се представят най-новите методи за профилактика и лечение на разпространени и значими заболявания.
Рубрики и теми: Здраве, Красота, Тяло, Алтернативно и Лайфстайл.
 
 
Kidssports e сайт, посветен на спорта в детска възраст. Неговата основна цел е да улесни родителите и децата в намирането на подходящ спорт и да превърне движението и игрите в ежедневие.
 
 
 
Полезни линкове:
Профил на посетители и изложители: Спорт    Здравословен живот       
 
С пожелание за спорна работа,
Таня Булдеева,
T 032/ 512 905, 0886/ 79 31 72    E tanya@viaexpo.com    W www.viaexpo.com
 
Споделете в социалните мрежи: 
Намерете ни в социалните мрежи:
       

Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка "Unsubscribe" (Отписване) по-долу.
    
Via Expo Ltd.