Nieuwsbrief december 2008

Vol verwachting klopt ons hart. Dit zinnetje zullen velen direct met Sinterklaas en kadootjes associëren. Voor mij gaat het over meer. De decembermaand staat in het teken van het evalueren van een voor mij zeer succesvol jaar en alvast een blik werpen op 2009. Ik hoop weer op vele mooie ontmoetingen in een prettige context. Aangezien vernieuwing bij mij past, ben ik alweer bezig geweest met productontwikkeling. Je leest over deze primeurs meer in deze nieuwsbrief. De zin "vol verwachting klopt ons hart" gaat echter niet alleen over leuk. Het bevat ook een dualiteit over de wensen en verlangens die niet vervuld worden. Zal het hart uiteindelijk bevredigd worden? Eén voorwaarde is in elk geval dat het energiecentrum in het hart open staat om te ontvangen. Helaas blijkt echter dat veel mensen door teleurstellingen en onbevredigde behoeften in het verleden het energiecentrum in het hart gesloten hebben en daar nu vooral leegte kennen.
Wil je daar verandering in brengen door jouw hart opnieuw in te richten en zelf de verantwoordelijkheid te nemen voor de vullingsgraad? Kijk dan op mijn weblog naar de twee creatieve visualisatieoefeningen die daar beschreven staan: de hartrenovatie en het vullen van het hart. Ik wens je een mooi proces toe, zodat jouw hart weer vol verwachting kan kloppen!

14 JANUARI 2009: WAARNEMEN-INN-BEDRIJFSENERGIE Het kunnen waarnemen van bedrijfsenergie geeft je als manager, adviseur of coach veel mogelijkheden om effectieve en gerichte interventies te plegen. Tijdens de workshop Waarnemen-Inn-Bedrijfsenergie op 14 januari 2009 leer je de basisvaardigheden en principes die hiervoor nodig zijn. Er wordt gewerkt met casuistiek uit de dagelijkse praktijk van de deelnemers.

16 JANUARI/4 FEBRUARI: FAMILIEOPSTELLINGEN (WORKSHOP) Op 16 januari en 4 februari is er weer de mogelijkheid om een eigen (levens)vraag uit te werken met een familieopstelling in de workshop Inzicht-Inn-Familiepatronen. De animo is groot, dus als je verzekerd wilt zijn van een plaats, dan is het raadzaam om je snel op te geven.

17 JANUARI 2009: HEALINGWORKSHOP Op 17 januari verzorgt spiritueel therapeut en kunstenares Dorine Lintelo in het Bolwerk een healingconcert. Aansluitend bieden Jeannette Lamme en ikzelf een aantal creatieve werkvormen aan om het proces van heling nog verder op gang te brengen.
Meer informatie en inschrijven kan op de site van Jeannette Lamme Coaching.

29 JANUARI 2009: BASISOPLEIDING COACH-INN-SYSTEMEN Op 29 januari start er weer een basisopleiding Coach-Inn-Systemen. In deze training leer je om zelf organisatie- en familieopstellingen te begeleiden.

12 MAART 2009: OPLEIDING SPECIALIST-INN-OPSTELLINGEN
Voor diegene die een basisopleiding op het gebied van systeemopstellingen gevolgd hebben (bijvoorbeeld de opleiding "Coach-Inn-Systemen), toe zijn aan een verdiepingsslag en zowel werken met familie- als organisatievraagstukken start op 12 maart de vijfdaagse vervolgopleiding Specialist-Inn-Opstellingen.
27 APRIL-1 MEI 2009 : OUDER EN KINDWEEK (ITALIE)
Onder het motto "ik ben ik, jij bent jij, samen zijn we......." vindt van 27 april tot en met 1 mei op het landgoed "Vallerosa" - Selci - Italië een Ouder-Kindweek plaats. Tijdens deze co-productie met Jeannette Lamme Coaching en Villa FM wordt op speelse, creatieve en sportieve wijze de ouder-kindrelatie verdiept, verbreed, bevrijd of misschien zelfs wel opnieuw vorm gegeven.

CD FAMILIE ENERGIE WAARNEMEN - 4 VISUALISATIES Na de CD's "Energiemanagement in de dagelijkse praktijk" en "Bedrijfsenergie waarnemen" die eerder dit jaar verschenen, is er weer een nieuwe CD geboren met de naam "Familie Energie Waarnemen". Op deze CD zijn vier visualisaties ingesproken, die je kunt gebruiken om energetische informatie te ontvangen over je eigen familiesysteem of dat van anderen. Je kunt deze CD bestellen. De kosten bedragen € 17,50 (incl. verzendkosten).

BOEKENTIP VAN DE MAAND - UIT VERWACHTING
Van Leonie van Mierlo, iemand uit mijn netwerk, kreeg ik een exemplaar van haar eerste boek Uit verwachting. Het deels autobiografische verhaal gaat over Niki; een 40-jarige single die naar tevredenheid midden in het leven staat. Er is nog één wens niet in vervulling gegaan: het ontmoeten van haar soulmate. Wanneer ze onverwacht en onbedoeld zwanger wordt van 'een goede vriend', besluit ze om vanuit haar hart voor het alleenstaand moederschap te kiezen. Bij 12 weken krijgt ze te horen dat het hartje van haar baby niet klopt........

SPEL VAN DE MAAND - GROK
GROK is een prachtig vormgegeven kaartspel, gebaseerd op Geweldloos Communiceren. Het woord GROK betekent 'volledig begrijpen', 'invoelen' en 'plezier ervaren'. Er wordt gespeeld met 56 GEVOELkaarten en 56 BEHOEFTEkaarten. Met die kaarten zijn 18 spellen te spelen zowel voor volwassenen als kinderen (vanaf 8 jaar). GROK draagt bij aan het bewust worden van wat er in jezelf en je medespelers leeft aan gevoelens en behoeften. Met GROK
vergroot je begrip, openheid en verbondenheid. Voor meer informatie over het spel of de kennismakingsworkshop op dinsdag 9 december kun je terecht op earthgames.nl.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info www.coach-inn.nl. Een weblog wordt bijgehouden op coach-inn.blogspot.com. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail door of zend mij het e-mailadres.