2010 - 2015
 
Nieuwsbrief april 2015
IN DEZE NIEUWSBRIEF
AGENDA

10 mei
5e Relatie Trainingsdag Doorn
 
31 mei - 5 juni
Droogtrainingsweek Inzell
 
Juni/juli
Trainingsweken Zomerijs Inzell
 

TIP - TIP - TIP
 
APRIL: RUSTMAAND
 
Na een seizoen volop trainingen, wedstrijden en strakke schema's, is het lekker om de maand april even rustig aan te doen. Even tijd voor andere dingen...
 
Mag je dan helemaal niet trainen in april? Natuurlijk wel! Het motto in april: "je HOEFT niet te trainen, maar je MAG wel trainen".
 
Hou de trainingen lekker rustig, een extensief duurloopje of duurritje op de fiets bijvoorbeeld. Of probeer eens een heel andere sport uit, ga eens zwemmen bijvoorbeeld.
 
Zorg er in elk geval voor dat je je deze maand weer oplaadt om gretig, fit en volledig hersteld het nieuwe seizoen in te gaan!
 
Veel plezier!
 
 
TIP - TIP - TIP   
VOLG SCHAATSTRAINING ADVIES & BEGELEIDING VIA SOCIAL MEDIA


   


 
Schaatstraining
advies & begeleiding

+31 6 53 94 43 43

info@schaatstrainingadvies.nl
 www.schaatstrainingadvies.nl
   
Droogtrainingsweek in Inzell
Op verzoek van diverse deelnemers organiseren we in het voorjaar van 2015 een “droogtrainingsweek” in Inzell!
 
Inzell biedt namelijk meer dan alleen een mooie ijsvloer om aan je schaatstechniek te werken. De idyllische omgeving van de ijsbaan is ook bij uitstek geschikt om je een week lang op ander vlak voor te bereiden op het schaatsseizoen.
 
In deze week staan allerlei droogtrainingsvormen op het programma, van schaatsplanken, elastieken, sprongvormen, loopscholing tot natuurlijk ook een mountainbiketochtje. Met filmanalyses voor de meest effectieve uitvoering van de techniek van de diverse oefenvormen en een presentatie over een schaatsgericht onderwerp.
 
Kortom, een unieke week om je - zonder ijs - gericht voor te bereiden op het winterseizoen.
 
Er zijn nog enkele plekken vrij. Meld je voor meer informatie of het aanmeldformulier bij info@schaatstrainingadvies.nl.
 
5e Relatie Trainingsdag: 10 mei
Schaatstraining advies & begeleiding bestaat dit jaar 5 jaar! Dat betekent ook dat we alweer voor de 5e keer onze Relatie Trainingsdag organiseren.
De Relatie Trainingsdag heeft tot doel je tips en adviezen mee te geven wat je aan zomertraining kunt doen en vooral ook hoe je de diverse oefeningen goed uitvoert voor een effectief resultaat.
 
Locatie: Skeelerbaan Doorn
Dag: zondag 10 mei 2015
Tijdstip: 10.00-17.00 uur
Kosten: voor diegenen die in 2014-2015 aan een van de activiteiten van Schaatstraining advies & begeleiding hebben deelgenomen, gratis! Voor overige deelnemers: €15,00
 
Je kunt gedurende de dag deelnemen aan drie clinics, waarbij je kunt kiezen uit:
  • Sprinttraining
  • Elastiektraining
  • Schaatsplanken
  • Skeeleren
  • Schaatssprongen
Voor koffie, thee en na afloop lekkere (jubileum)hapjes wordt gezorgd!
 
Meld je aan via het formulier op onze website. 
 
Kledinglijn Schaatstraining advies & begeleiding
Speciaal ter ere van ons jubileumjaar hebben we een kledinglijn door Zaes laten ontwikkelen.
 
Tijdens onze 5e Relatie Trainingsdag kun je de kleding aanschouwen, passen en is er in beperkte oplage al wat eerste kleding direct te koop. Daarnaast kun je deze dag ook een bestelling doorgeven. In de week na 10 mei doen we dan een nieuwe bestelling bij Zaes, waarna na ca. 8 tot 10 weken de kleding binnen zal zijn.
 
De kledinglijn bestaat uit een wielershirt, wielerbroek, windstopper, schaats-(of fiets)jack, loopshirt en een schaatspak (thermo of rubber):
 
Interesse in de kleding of benieuwd naar de prijzen? Mail dan naar info@schaatstrainingadvies.nl.
 
Zomerijs Inzell
Na het openstellen van de techniekweken op het zomerijs van Inzell, kwam er direct een hoos aan aanmeldingen binnen. Het wachten is nog op het definitieve bericht uit Inzell of de baan al een week eerder opengaat en daarmee de eerste week ook door kan gaan. In dat geval kunnen we ook de deelnemers op de reservelijst nog een plek geven!
 
We zijn in elk geval blij dat ook deze zomer Jetske Wiersma ons weer ondersteunt met haar trainerscapaciteiten!