Vi är otroligt glada att kunna presentera:

Adrian Recordings festival på Victoriateatern 9-10 maj 2014

Live: YAST, Björns vänner, Alice Boman, This Is Head
DJs: MF/MB/, OLD
Köp biljetter här: victoria.se
Köp presentkort på Victoriateatern i julklapp här: victoria.se

Adrian Recordings är Malmöbolaget som med envis rastlöshet gör allt för att luckra upp gränserna mellan genrer och människor. Under många år har det varit lika självklart att höra poetiska visor på svenska som instrumentala mörka techno-sjok slungas från mp3or och vinylskivor, alla med samma avsändare. Nu viger Victoria-teatern en hel helg åt det konstnärliga, utforskande och personligt nyfikna som kännetecknar Adrian Recordings. 4 artister från nu och då samsas på scen i 4 olika akter. Spännande samarbeten och spontana upptåg kommer inträffa, ytterligare artister kan tillkomma. Allt ramas in av 2 andra band som får fria händer att illustrera kvällarna med musik.

 YAST
YAST är bandet som vågar lita på sin pop. Glimrande popmelodier har spridits över världen ända sedan deras självbetitlade debutalbum släpptes i början av 2013. Saken blir inte sämre av att de live kopplar in sina drömpedaler och levererar en smått hypnotisk rockkonsert. Planer smids för framtiden och chansen är stor att man får ett smakprov av vad som komma skall denna kväll.
yastmusic.tumblr.com
Pressbilder: adrianrecordings.com/artists/yast
 
Björns vänner
Björns vänner va ett av de första banden som Adrian Recordings jobbade med. Med sina jangliga Moden Lovers-melodier, Television gitarrer och syniska och hjärtknipande texter är vi otroligt glada att de gör sin första spelning på många år denna kväll.
Pressbilder: adrianrecordings.com/artists/bjorns-vanner
 
Alice Boman
Alice Boman är Malmötjejen som efter bara en EP blev hela världens angelägenhet. Hennes låt Waiting, blev en av 2013s stora låtar. Hon sjunger sina lågmälda poplåtar med lika mycket skörhet som styrka. Efter många spelningar runt om i världen är vi glada att ha henne hemma igen.
aliceboman.tumblr.com
Pressbilder: adrianrecordings.com/artists/alice-boman
 
This Is Head
This Is Head är monumentala, kompromisslösa och målar med sina ljudlandskap upp låtar, stämningar och groove som är lika direkta som nyskapande. Att uppleva This Is Head på Victoria-teatern är som en psykedelisk sanndröm.
thisishead.com
Pressbilder: adrianrecordings.com/artists/this-is-head
 
Fredag 9 maj 
YAST
Björns vänner
DJ: MF/MB/
 
Lördag 10 maj
Alice Boman
This Is Head
DJ: OLD
 
Dagsbiljett: 220 kr
2-dagars-biljett: 400 kr
Köp biljett här: victoria.se
 
Mer hyss kommer att tillkomma. Va så säkra!