Nieuwsbrief december 2014

Deze maand doe ik het een beetje anders dan anders. Ik begin met de boekentip. En dat heeft een speciale reden. Met trots wil ik de geboorte van het "Coach-Gourmet" met jullie delen. Na een bijzondere en organisch verlopen cocreatie die in 2006 van start is gegaan en waarbij meerdere mensen betrokken zijn geweest, heb ik in het afgelopen jaar in samenwerking met Bert Smulders deze kaartenset verder vorm gegeven. Dit had niet gekund zonder de hulp van mensen die vragen en recepten aangedragen hebben, fotografen en grafisch ontwerpsters. Veel dank aan een ieder die aan deze creatie heeft bijgedragen!
De kaartenset bevat 70 receptkaarten in 7 menuvariaties (Europees Gourmet, Mexicaanse Wrap, Indiase Thali, Vietnamese Loempia, Het Nieuwe Eten, Jongeren- en Kinder Gourmet) van gerechten (vlees, vis, gevogelte, vegetarisch en veganistisch) die allen op een gourmetstel bereid kunnen worden. Op iedere receptkaart, die voorzien is van ingrediënten, bereidingswijze en allergieinformatie staat een (coach)vraag. Zo is tijdens een avondje Coach-Gourmetten voorzien in zowel de fysieke als de geestelijke voeding. Succes verzekerd voor een inspirerende maaltijd en ook leuk om cadeau te geven met Sinterklaas, Kerst of als relatiegeschenk. Ben je niet zo van het zelf organiseren, dan ben je van harte uitgenodigd om aan te schuiven bij een van de kookclinics. De Coach-Gourmet kaartenset is verkrijgbaar via de webshop of rechtstreeks bij mij in het Bolwerk. Op de site www.coachgourmet.nl staan nog allerlei leuke gourmettips, recepten van gourmet-bijgerechten en ook creatieve ideeën om een gedekte tafel op een persoonlijke manier op te leuken. Ik wens je voor deze (feest)maand een eet en reflecteer smakelijk toe!

2015
Ook in 2015 ga ik gewoon door met het geven van trainingen en coaching, waarbij ik o.a. gebruik maak van de methodieken familieopstellingen, organisatieopstellingen en energetisch waarnemen. Onderstaand een overzicht van de mogelijkheden in december en de eerste helft van het komende jaar.

ENERGETISCHE JAARREADING
In een jaarreading lees ik in contact met jouw hogerbewustzijn de energie van belangrijke thema's die in het komende jaar actueel zullen zijn en op welke manier je hier vanuit energetisch perspectief mee om zou kunnen gaan. Een readingconsult duurt gemiddeld twee uur en kan ook via Skype plaatsvinden of eventueel op afstand worden ingesproken. Mail of bel (033-4451480) me voor een afspraak.

11 december: Verdieping en Transformatiedag
Zijn er thema's die je graag wil uitwerken en/of ben je toe aan een extra verdiepingsslag in het begeleiden van opstellingen of het lezen van energie? Dit kan tijdens de Verdieping- en Transformatiedag op 11 december; een workshop met een intervisie- en supervisieachtig karakter. Op basis van de wensen en vragen van de deelnemers wordt het programma voor de dag samengesteld.

28 januari: WORKSHOP FAMILIEOPSTELLINGEN
Op 28 januari is er weer een workshop Inzicht-Inn-Familiepatronen. Er is nog ruimte voor vraagstellers en ook voor representanten.

OPLEIDINGEN ENERGIE WAARNEMEN

12 JANUARI VRAAGGERICHT ENERGIE WAARNEMEN (LEVEL - 1) - 8 dagen
Het kunnen lezen van de energie is een bruikbare tool voor managers, coaches en therapeuten om de vinger snel op de zere plek te kunnen leggen en op een verrassende, metaforische manier mens en organisatie te kunnen begeleiden in hun (veranderings)proces. In de training Vraaggericht Energie Waarnemen in een professionele context maak je jezelf die vaardigheden eigen die hier voor nodig zijn.

18 FEBRUARI VERDIEPING VRAAGGERICHT ENERGIE WAARNEMEN (LEVEL - 2) - 5 dagen
Heb je basisopleiding (Level 1) al achter de rug en behoefte aan meer oefening en diepgang in het energielezen en werken met energetische werkvormen, dan past de opleiding Verdieping Vraaggericht Energiewaarnemen wellicht bij jou.

OPLEIDINGEN FAMILIE- EN ORGANISATIEOPSTELLINGEN

1 APRIL BASIS OPLEIDING COACH-INN-SYSTEMEN (LEVEL 1) - 5 dagen
Wil je zelf familie- en organisatieopstellingen kunnen begeleiden in jouw dagelijkse praktijk? Tijdens de training Coach-Inn-Systemen leer je om systemisch te denken, te kijken en te handelen.

5 MAART VERVOLGOPLEIDING SPECIALIST-INN-OPSTELLINGEN (LEVEL 2) - 5 dagen
De opleiding Specialist-Inn-Opstellingen, is bedoeld voor diegene die de basisopleiding gevolgd hebben en nog meer fijne kneepjes van het systemisch werk willen leren kennen.

SPECIALISATIE ONDERSTEUNENDE OPSTELLINGEN BIJ AANDOENINGEN - 2 dagen
Op 2 en 3 februari 2015 vindt een tweedaagse specialisatieworkshop Ondersteunende opstellingen bij psychische en fysieke aandoeningen plaats. In deze workshop komt aan de orde hoe opstellingen en het systemisch werk kunnen bijdragen bij deze transformatieprocessen.

SOCIAL MEDIA
Coach-Inn is op verschillende manieren actief op de Social Media. Aangezien er weer een site bijgekomen is, hierbij een overzicht.
Heb je behoefte aan dagelijkse voeding dan verwijs ik naar de Coach-Inn Facebookpagina. One-liners, korte systemische en energetische oefeningen wisselen elkaar af; een paar voorbeelden:

  • Achter de naam of namen die iemand gekregen heeft, zitten dikwijls wezenlijke verhalen uit een familiegeschiedenis verscholen.
  • Als je nieuwsgierig kunt zijn naar een zwaarte die je met je meedraagt, wordt het direct al lichter....
  • Het ruimte geven aan het innerlijk kind, draagt bij aan de groei naar volwassenheid....


  • Ook het Coach-Gourmet heeft een eigen Facebookpagina, waar je op de hoogte gebracht wordt van (coach)gourmetnieuwtjes.

    Tijdens de trainingen vragen mensen dikwijls naar de recepten van de geserveerde soepen en salades. Deze zijn te vinden op coach-inn.blogspot.com.

    Er zijn ook nog accounts op Twitter, Linkedin en Google+, maar daar ben ik eerlijk gezegd minder actief.....

    Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info www.coach-inn.nl. Een weblog wordt bijgehouden op coach-inn.blogspot.com. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op twitter en Facebook. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.