13 - 15 октомври, София
 
Здравейте,
 
Да, става въпрос за изложение. Време за четене на писмото - не повече от 5 мин. Ползите от участие – гарантирани.
Знаем, че времето е много ценно за Вас и благодарим, че отделяте от него.
 
Все повече хора се замислят за начина си на живот, променят или искат да променят своята физическа активност.
Как Вие можете да достигнете до тези потребители и предложите Вашите качествени продукти? Чрез интернет или директен контакт?
 
Ние Ви даваме възможността лично да покажете Вашите продукти по най-добрия начин, техните предимства пред тези на конкуренцията, да представите факти, статистики и убедителни аргументи. Информираността за бранда е изключително важна. Един от трима клиенти избира друг бранд от този, който търси първоначално, само защото му е предоставена по-пълна и по-различна информация от останалите.
 
Изложението Sofia Sport & Healthy Life  е Вашето място за презентация, мястото на което ще срещнете клиентите си - дистрибутори, производители, търговци, спортисти и спортни центрове, федерации и клубове, хотели и др.  Второто издание ще се проведе от  13 до 15 октомври, в София, ЦУМ и отново ще обедини темите спорт и здраве.  Изложбата има b2b насоченост, но ще обърнем поглед и към крайни клиенти, защото сме длъжни да представяме ползите от спорта и различните спортни активности.
 
Екипът на Виа Експо, съвместно с партньори и медийни партньори, ще бъде на разположение и ще работи изцяло за Вас, за популяризиране на продуктите Ви и привличане на Вашата таргет група посетители, а активността ни в социалните мрежи няма да остане незабелязана.
 
Sofia Sport & Healthy Life ще Ви даде възможност не само да увеличите своите продажби, но и да проучите развитието на пазара, нагласите и предпочитанията на клиентите. 
 
 
15 % ОТСТЪПКА ПРИ ЗАЯВЯВАНЕ НА УЧАСТИЕ ДО 1 ЮНИ!

Доверете се на опита ни и станете част от най-активното и спортно изложение.
Ще се радваме ако приемете събитието като свое, защото Вие и Вашите продукти заслужавате най-доброто.
 
Свържете се с нас за повече информация, цени и условия за участие. За по-бързо отговорете  с „Интересувам се“, и оставете на нас останалото.
Можете изцяло да разчитате на съдействието ни.
 
Поздрави,
Таня Булдеева
тел. 032/ 512 905, 0879/ 444 870, 0886/ 79 31 72
 
www.viaexpo.com, тел./ факс 032/ 960012, 945459
 
..... и малко статистика
До 10 години затлъстелите хора ще са една пета от населението на света. Това показва анализ на данните за теглото на населението на земята за последните 40 години, публикувано в медицинския журнал "Лансет". Според проучването им, тенденцията на затлъстяване на света е стабилна и няма изгледи в близкото бъдеще да може да се овладее. Хората с голямо излишно тегло са във висок риск от сърдечно-съдови проблеми, захарен диабет, рак и много др. последици.
Ирландия, Великобритания и Албания са на първите три меса в Европа по затлъстяване на децата. България е пета, съобщи "Франс прес", като се позова на изследване, публикувано на конгрес по проблема в Прага. Проучването е било извършено с участието на Световната здравна организация (СЗО) въз основа на данни за деца на възраст до 5 години в 32 държави на континента.
Според прогнози на СЗО, Европа ще бъде изправена до 2030 г. пред епидемия от затлъстяване в огромен мащаб сред своето население в трудоспособна възраст. Проучване сочи, че 78% от българите никога не се занимават със спорт. Това ни поставя на първо място в ЕС по липса на физическа активност.
 
Препратете на приятел
Намерете ни в социалните мрежи:
       
 
Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка "Unsubscribe" (Отписване) по-долу