Van Koesveld Financiële Diensten - financieel adviseur voor particulieren en bedrijven

Nico_5075knip.jpg
Nico van Koesveld
06-29082610
Twitter Blog

 

Geachte relatie,

Vakantietijd, een mooie tijd. Of u nu weggaat of thuisblijft. Er komt een rustmoment in deze snelle tijd. Moment van bezinning en om de accu bij te laden. Hard nodig, alles is al veranderd en er staat ons een totaal andere tijd te wachten.

Hieronder noem ik twee onderwerpen. Energie, waarbij u heel simpel een paar honderd euro kunt besparen. Eigenlijk extra vakantiegeld. Overstappen regelen wij eenvoudig voor u.

En de reis- en annuleringsverzekering. Wat is het nut ervan. Als je dan te maken krijgt waarbij een bus uitbrand, iedereen eruit is gekomen zonder letsel, maar alle bagage is verder verloren, geen bankpas, geen paspoort, niets meer. Dan weet je het nut van je reisverzekering gelijk weer.

Ik wens u een fijne (vakantie) tijd.  Welkom bij Van Koesveld

E-mailnieuwsbrief Van Koesveld juli 2012

 
Online verzekeren

Vervoer
Auto
Bromfiets
Fiets
Motorfiets
Bestelauto
Vrachtauto

Wonen
Woonhuis
Inboedel
Aansprakelijkheid
Gezinsrechtsbijstand


Vrije tijd
Caravan
Kampeerauto
Pleziervaartuigen
Reis doorlopend

Geldzaken
Huishoudboekje
Sparen
Uitvaart

E-books hulp bij:
Facebook
Linkedin
Twitteren zakelijk

Wie zijn wij
Blog


Drie redenen om over te stappen via ons 
1. Besparen op de energierekening
Iedereen in de energiewereld moppert. Eigenaren van gas en kolencentrales omdat ze extra belasting moeten gaan betalen, voorstanders van meer duurzame investeringen omdat ook zij niet aan hun trekken komen. Er is veel concurrentie. Advies: regel de besparingscheck bij ons. 


2. Overstapboetes betaald door nieuwe leverancier

De leverancier mag u een redelijke opzegvergoeding in rekening brengen als u nog een bepaald tijdscontract heeft. De hoogte van de opzegvergoeding is afhankelijk van de resterende looptijd van u contract met een maximum van € 250,00. Hierbij geldt een maximaal bedrag van € 25,00 per product per resterend half jaar. Zowel de Nederlandse Energiemaatschappij als E-ON neemt de overstapboete die geldt bij een 3-of 5-jarig contract volledig voor haar rekening. 


3. Eenvoud, wij regelen het voor u

Steeds meer mensen kiezen voor één energieleverancier als het gaat om gas en stroom. U profiteert van grote voordelen als u beide diensten onder één dak afneemt. Denk maar eens aan het gemak van één aanspreekpunt voor al uw energiezaken. Of één overzichtelijke factuur voor gas en elektriciteit. Alles-in-1 houdt vaak ook prijsvoordeel in. Vergelijk heel eenvoudig de huidige prijzen met die van leveranciers die zowel gas als stroom leveren en ontdek uw jaarlijkse voordeel! 

Hier energieberekening aanvragenReisverzekering nuttiger dan u denkt.
Eerste belangrijke hulp is het alarmnummer als er echt wat aan de hand is. Voor die paar tientjes heb je dat goed geregeld. Je ziekenhuis in de nacht bellen voor advies in buitenland kost vaak meer dan de verzekering en heeft niet veel zin. Alarmnummer bellen en directe hulp krijgen wel. Daarnaast regelt de verzekering alle direct gemaakte kosten.

Als je reispapieren gestolen zijn? Of de bagage zoekgeraakt? Dan is een alarmnummer erg fijn. Dan heeft u iemand om op terug te vallen en die zaken voor u regelt.

Vervoer naar Nederland bij echte calamiteiten is uiteraard ook verzekerd. Dus per ambulancevliegtuig apart retour is gedekt. In geval van overlijden is dit transport ook verzekerd.


Reisverzekering: ook diefstal en verlies

Bedenk bij verlies en diefstal van bijvoorbeeld een camera dat de reisverzekering een eigen risico kent en vaak een maximumuitkering. De waarde van die camera wordt niet altijd geheel uitgekeerd. Vaak wordt de dagwaarde vergoed, een enkele verzekeraar vergoedt in het eerste jaar de nieuwwaarde.  Hier uw Reisverzekering zelf regelen of ons bellen 0342-424242


Annuleringverzekering, verzekerde voorvallen
De voorwaarden voor een annuleringsverzekering kunnen per reisverzekeraar verschillen. Maar over het algemeen kan je voor de volgende situaties een annuleringsverzekering afsluiten.

De belangrijkste gedekte voorvallen:

·         Overlijden, ernstige ziekte of ernstig ongeval van verzekerde, familieleden in de 1e of 2e graad.

·         Materiële beschadiging aan eigendom van verzekerde, waardoor zijn aanwezigheid dringend nodig is.

·         Een medisch noodzakelijke ingreep die verzekerde, zijn partner of inwonend kind kan ondergaan.

·         Overlijden, ernstige ziekte of ernstig ongevalsletsel van in het buitenland woonachtige personen, waardoor het voorgenomen logies van verzekerde bij deze personen niet mogelijk is.

·         Werkloosheid van verzekerde na een vast dienstverband, als gevolg van een onvrijwillig ontslag.

·         Definitieve ontwrichting van het huwelijk van verzekerde, waarvoor een echtscheidingsprocedure in gang is gezet.

·         Het, buiten de schuld van verzekerde om, onverwacht niet verkrijgen van een benodigd visum.

·         Het door een van buiten komend onheil uitvallen van het door verzekerde te gebruiken privévervoermiddel waarmee de buitenlandse reis zou worden gemaakt, binnen 30 dagen voor aanvang van de reis.

·         Ziekte of ongevalsletsel van een familielid, die daardoor dringend zorg nodig heeft van verzekerde.

·         Verlies of diefstal van noodzakelijke reisdocumenten van verzekerde op de vertrekdag.

·         In geval van vertraging van het openbaar vervoer (boot, bus, trein of vliegtuig) waarmee de reis naar de bestemming wordt gemaakt, op de heenreis vanuit Nederland.

·         Als verzekerde verplicht is een herexamen af te leggen ten tijde van de reis.

Eveneens ben je verzekerd tegen annuleringskosten indien je reisgenoot te maken krijgt met één van bovenstaande gebeurtenissen. De reisgenoot moet dan zelf ook een annuleringsverzekering hebben afgesloten en het recht hebben om te annuleren. De annuleringsverzekering wordt vaak bij de reisverzekering afgesloten.

Barnseweg 114 - 3771 RP - Barneveld - www.koesveld.nl -  Tel. 0342-424242 - info@koesveld.nl -- Twitter - Linkedin