Nieuwsbrief  De Masteluin
ONS ADRES
Natuurwinkel
De Masteluin
Witbos 9
Noorderwijk
014 261695
ONZE WEBSITE
ONZE DATABASE
Zoek HIER naar een product uit ons gamma, naar nieuwigheden en promoties.
ONZE OPENINGSUREN
 Maandag
10:00-12:30
13:30-19:00
 
 Dinsdag
10:00-12:30
13:30-18:00

Woensdag
Gesloten
 
Donderdag
10:00-12:30
13:30-19:00

Vrijdag
10:00-12:30
13:30-19:00

Zaterdag
10:00-12:30
13:30-17:00

Zondag
09:00-12:00
 
In de zomermaanden
juni, juli, aug, sept
gesloten op
zondag
ONZE VORIGE
NIEUWS
BRIEVEN
Klik HIER
en bekijk vorige nieuwsbrieven in het archief.
ONZE NIEUWSBRIEF PROMOTEN...
Klik HIER en stuur deze nieuwsbrief door naar een vriend!
JOUW GEGEVENS
Zorg ervoor dat wij je gegevens hebben zodat we je makkelijk altijd kunnen bereiken.
Tip: Vul ook je verjaardag in!
Uw partnerKlik HIER voor een korte leidraad bij het invullen van je gegevens.
MAAK OOK JE EIGEN NIEUWSBRIEF...
Deze nieuwsbrief is opgemaakt met de YMLP-webservice.
Misschien heb je
interesse om ook zo'n nieuwsbrief te maken.... Klik dan HIER om in te schrijven bij YMLP en geniet van 15% korting met deze PROMOCODE:
SREWR5
Hallo ,
Deze week, donderdag 8 oktober geeft Nancy Popieul voor onze klanten een lezing over aromatherapie. Voor wie reeds ingeschreven is en betaald heeft, we verwachten je om 20:00 in Huize De Sterrenwijzer, Sterrenwijzer 7, Olen. Voor de late beslissers... er zijn nog enkele plaatsen vrij.
Nancy is herboriste en zij volgde opleidingen in aromatherapie, Bachbloesems, gemmotherapie, fytotherapie, orthomoleculaire therapie, algotherapie en astrologie. Zij geeft allerhande opleidingen en heeft een praktijk voor individuele begeleiding.
 
We hebben er lang op gewacht... Eindelijk zijn ze er: Gojibessen met biogarantie. Lees hieronder verder.
 
Groetjes
Johan & Anita
NIEUW
Moulin Des Moines
Gojibes 500gram 20,75 Euro
Houdbaarheid: 02/09/2011
 
De gojibes neemt een belangrijke plaats in in de lijst van de zogenaamde SUPERFOODS ( voedingsmiddelen met belangrijke gezondheidsbevorderende eigenschappen) waartoe bijvoorbeeld ook behoren:  groene thee, broccoli en andere donkergroene groenten, lijnzaad, knoflook....
De SMAAK is een beetje verwant aan rozijnen en veenbessen, met een licht bittere ginsengachtige nasmaak.
De HEILZAME WERKING van de gojibes, die al van oudsher gebruikt wordt in de traditionele chinese geneeskunde, wordt momenteel sterk gehypt in de media. 
Gojibessen worden  tegenwoordig ' HAPPY BERRIES'  genoemd: men claimt dat een handvol ervan per dag een positieve invloed heeft op het algemeen welzijn!
Is deze bes al die mediabelangstelling werkelijk waard?
De Chinesen gebruikten de gojibes voor een goede bloedsuikerspiegel, tegen vermoeidheid, voor een gezonde bloedruk, ter verbetering van de ogen en de bloedsomloop....
WETENSCHAPPELIJK ONDERZOEK heeft alleen maar kunnen bevestigen wat de Chinezen al zo lang wisten. Zo is de gojibes zeer rijk is aan BETACAROTEEN en ZEAXANTHINE. Beide stoffen zijn uitermate belangrijk voor de gezondheid van de OGEN. Uit onderzoek bleek ook dat de gojibes een zeer hoog gehalte aan POLYSACCHARIDEN bevat. Deze zijn immuniteitsverhogend en anti-oxydant.
Ondertussen zijn er goede resultaten geboekt bij LEVERBESCHADIGING en zelfs in de strijd tegen bepaalde types van KANKER ( vertragen van de groei van kankercellen bij lever- en prostaatkanker en leukemie).
Met zijn lage glycemische index en zijn hoge gehalte aan vitaminen en mineralen past het eten van gojibessen perfekt in een AFSLANKEND dieet.
Wat nog in het oog springt is het uitzonderlijk hoog gehalte aan VITAMINE  C.
Kortom: de Gojibes is een waardevolle bron van vitaminen, mineralen, essentiële aminozuren, antioxydanten en sporenelementen.
HOE GEBRUIKEN? Je kan ze verwerken in allerlei gerechten waar je ook rozijnen in gebruikt zoals in muesli, yoghourt, rijstgerechten, stoofschotels, couscous, slaatje met geitekaas..... of eet ze gewoon als snack tussendoor.