WELKE WEG ONTVOUWT ZICH UIT JOUW BRON?


Na maanden van voorwerk, zullen er zich in april nieuwe wegen ontvouwen. Soms zijn deze heel helder, duidelijk en evident. In andere gevallen zijn het meer vage contouren die uit de mist opdoemen. Hoe die weg zich aandient, maakt eigenlijk niet uit. Vertrouw erop, ook al is het soms nog zo spannend, dat de tijd rijp is om een nieuwe richting op te slaan.

Hierbij zijn twee dingen belangrijk. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden én iedere weg kent zijn oorsprong in de bron en zal daar vroeg of laat, al dan niet met omwegen, uiteindelijk ook weer terugkeren. In deze fase gaat het zeker niet om snelheid of doelgerichtheid. Het gaat over in beweging komen, rekken, strekken, ontdekken en het creëren van veiligheid voor zowel je volwassen als ook je jongere IK om met moed, durf en lef voort te blijven gaan.

Zie het maar als het maken van proefritten van de aarde naar de kosmos en weer terug; bewegingen die er op gericht zijn om te gronden en te onderzoeken wat er de afgelopen maanden allemaal veranderd is in de energie en welke nieuwe mogelijkheden daardoor ter beschikking zijn gekomen. Na een paar trainingsrondjes zal er meer gewenning komen en besef je dat niet alleen jij, maar velen met jou in een nieuwe modus terecht gekomen zijn. Dit leidt tot verrassende creatieprocessen in jezelf én waardevolle ontmoetingen met anderen die veel synchroniciteit, synergie en bovenal ook speelsheid kennen. Het zal steeds duidelijker worden wat jij vanuit je hart gaat toevoegen aan deze vernieuwde wereld en in welke vorm je dat zal doen.

Gun jezelf tijd, mildheid en mededogen om deze weg moeiteloos uit de bron te laten ontstaan. Bied jezelf daarbij de benodigde veiligheid, (zelf)bescherming en rust. Het universum kent perfectie en daarin ben jij goed zoals je bent. Er is dan ook geen noodzaak om te veranderen, maar door in overgave de flow van de koerswijziging te volgen, wordt alles vanzelf anders. Welkom op het pad van verwondering, onvoorwaardelijke liefde, vrede en geluk. Een explorerende maand april toegewenst.


PATRONEN DOORBREKEN
Ben je er toe om een oud patroon te doorbreken en/of je innerlijke meetlatten te herijken? En heb je daar wat hulp bij nodig? Ik maak graag een afspraak met je om je in dat proces te ondersteunen met energiewerk, systemisch werk of (lichaamsgerichte) coaching. Ik ben bereikbaar via 033-4451480 of info@coach-inn.nl voor meer informatie en het maken van een afspraak.


10 APRIL: SYSTEMISCHE WERKVORMEN IN DE 1-OP-1 PRAKTIJK (LEVEL 1/2)
Op 10 april start de 3-daagse opleiding "Systemische Werkvormen in de 1-op-1 praktijk". Tijdens deze opleiding maak je jezelf de theorie en vaardigheden eigen die nodig zijn om in jouw dagelijkse praktijk te kunnen werken met o.a. systemische coaching, tafelopstellingen, systemische innerlijke reis, vloerankeropstelling en systemisch tekenen.


24 APRIL: INZICHT-INN-FAMILIEPATRONEN
Wil je een levensvraag uitwerken en/of een patroon doorbreken met een (familie)opstelling? Er is tijdens de workshop Inzicht-Inn-Familiepatronen op 24 april a.s. nog ruimte voor vraagstellers.


17 MEI: VOEDINGSOPSTELLINGEN (LEVEL 2)
In de huidige tijd zijn er veel mensen bezig met hun fysieke en geestelijke gezondheid. Daarbij speelt voeding een belangrijke rol. Tijdens de workshop Faciliteren van Voedingsopstellingen leert de deelnemer hoe voedingsvraagstukken, zoals allergieën, diëten, eetstoornissen, verslavingen en ook thema's rondom inspiratie en zingeving ondersteund kunnen worden met behulp van opstellingen. Er is ruimte tijdens deze dag om een eigen voedingsvraag op systemische wijze te onderzoeken.


24 MEI : ONDERSTEUNENDE OPSTELLINGEN BIJ FYSIEKE EN PSYCHISCHE AANDOENINGEN (LEVEL 2)
In de workshop Ondersteunende opstellingen bij fysieke en psychische aandoeningen op 24 mei maak je kennis met verschillende systemische formats die gebruikt kunnen worden om het (zelf)helende vermogen te activeren. Het is ook mogelijk om eigen thema's rondom fysieke en geestelijke gezondheid uit te werken.


FILMTIP
Deze maand schenk ik graag aandacht aan de Dubbel DVD "De kracht van Intentie" van Wayne Dyer. In deze lezing neemt de spreker je op een inspirerende, liefdevolle en krachtige manier mee in de wereld voorbij het ego en materie naar een leven vol vervulling. Met deze diepgaande inzichten en wijsheden wordt de kijker op een hoger niveau getild.


RECEPT VAN DE MAAND
Wist je dat thee gemaakt van de tussenschotjes uit een walnoot erg lekker is en ook gezond? Het is goed voor hart en bloedvaten en ondersteund ook nog eens de spijsvertering.


Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info: www.coach-inn.nl. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op Twitter en Facebook. De recepten van de in het Bolwerk geserveerde gerechten staan op dagelijkse-voeding.nl en op de Dagelijkse Voeding Facebookpagina. Voor het bestellen van het Coach-Gourmet ga naar www.coachgourmet.nl. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.