Bethlehemkerk Bouwnieuwsbrief
Juni 2015 nr 011
 
IN DEZE NIEUWSBRIEF
 
Verbouwings- activiteiten 1 & 2
 
Kijkmiddag in de kerk
 
Diependaalse kerk
 
Oppasdienst ....

Kerkdienstbeluisteren
 
Avondgebeden
 
 
Bouwblog:
Vakantie!!

Kampeerweekend
 

Tijdelijke eredienst locatie zondag 28 juni:
 
Banckertlaan 130,
1215 RH Hilversum
 

Kerkdienst 28 juni
Kerkdienst 28 juni vindt plaats in de Van Hasseltschool aan de Banckertlaan 130.

Thema van de dienst: "Kracht in zwakheid"

 
Eerste lezing:
Ezechiël 1: 28 + 2: 1-7
Tweede lezing
Marcus 6: 1-6
 
Aanvang 10.00

Voorganger:


 
Bouwblog deze week:

Opruimen en smaken

De koster is inmiddels gestart met haar bouwblog. Op die manier houdt zij u op de hoogte van de vorderingen van de verbouwing. Ook zal zij regelmatig foto’s maken, die op de website gezet zullen worden.

 
 
In het kader van "verbondenheid tijdens de verbouwing" organiseren wij een kampeerweekend van vrijdagavond 14 tot zondag 16 augustus. We hebben een geschikte locatie, dicht bij Hilversum zodat niet-kampeerders ook langs kunnen komen. Ons doel: op een ontspannen manier samen het weekend door- brengen. Informatie bij Erik Verkerk, Maria Kruithof en Bea Kooi.
Om een idee te krijgen van het aantal kampeerders kunt u zich nu al opgeven bij

BEZOEK ONZE SITE
Verbouwingsactiviteiten 1
Ook deze week is er weer flink aan de installaties gewerkt, cv, elektra, lucht- behandeling enz. De stukadoor is bezig zijn werk af te ronden. De lichtkoepels zijn ingekort, dat geeft ook een flinke verbetering qua lichtinval. Er is een proefje gedaan op de vloer om te zien hoe het egaliseren van de vloer het beste gedaan kan worden. En er is begonnen met het tegelen van de toiletruimtes.
 
Verbouwingsactiviteiten 2
Verder zijn er allerhande kleine en grote klussen geklaard. Zelf hebben we de kabelgoten met vereende krachten (Annette, Guus en Trinette) voorbewerkt zodat die deze week aan de wanden geplaatst kunnen worden en later door de schilder afgewerkt kunnen worden.

 
Kijkmiddag in de kerk op 27 juni


Op de kijkmiddag van afgelopen zaterdag  zijn zo’n 60 mensen geweest om te zien hoe het er tot nu toe voor staat. Overwegend is er positief gereageerd, en vond men dat er al veel werk verzet is. Hier en daar wat weemoed, want het wordt toch wel heel anders. Het was ook weer even een mooi moment om elkaar te ontmoeten. We zullen proberen net na de vakantie periode nog zo’n moment te organiseren.
 
 
Diependaalse kerk ...
Vanaf zondag 5 juli t/m zondag 16 augustus kerken we gezamenlijk in de Diependaalsekerk.

Oppas- en kinderdienst

Oppas- en kinderdienst in de vakantie. De vakantie gaat beginnen, maar bij de oppasdienst kan je elke zondag terecht.De kinderdienst is wel even op vakantie van 12 juli t/m 16 augustus, maar je hoeft je niet te vervelen in de Diependaalse kerk. Er staat daar een tafel waarop boekjes, tekenpapier, puzzelbladen, en dergelijke liggen.
 
Kerkdiensten beluisteren ...
De kerkdiensten in de Diependaal zijn te beluisteren via internet
 
En op Zuiderheide zijn de diensten in de Diependaal te beluisteren op kanaal 25.


 
Avondgebeden
Vanwege de verbouwing kunnen we zeker tot en met september geen avondgebeden houden. Als de vernieuwde kerk straks klaar is hebben we ook een nieuw stiltecentrum op de plek waar nu de voorhal is.

 
 
Actueel overzicht van alle data en lokaties van onze kerkdiensten tijdens de verbouwing? Lees meer...