B-categorie acroteam Babette Verkerke en
Zeeuws kampioen voor drie Delta Sport teams
Daphne Rotte, Yarah Zoutewelle en Yara Schot 3e op OZAK en ZK
Amy Leijten met Faya van Wensen ZK en tweede op OZAK
Floor de Bruine en Lotus Begeman 2e ZK en 3e OZAK
Het trio Daphne Rotte, Yarah Zoutewelle en Yara Schot
De tweede dag van de OZAK (Open Zeeuwse Acro Kampioenschappen) in Laco Sportcentrum in Zierikzee stond in het teken van de A/B/C-categorie waarbij deel van de top Nederland aanwezig was. Daartussen stond het B-categorie Delta Sport duo team Babette Verkerke en Saphira van Dam. Het seniorentam scoorde record aantal punten in met de uitvoering op balans en tempo. Een score van 48.250 zorgde voor Zeeuwse titel en de overwinning in dit OZAK toernooi. Het puntentotaal is goed voor limiet toelating NK-finale maar daar voor moeten ze binnenkort afreizen naar Hellendoorn voor die plaatsing. Trainer Emil Arlov: ,,Geen enkel probleem voor dit team want ze zijn zeer sterk”. Daar waren Delta Sport trainers Wendy Huyzen en Angela Schoute het helemaal mee eens. De trainers  stonden aan de zijlijn uitbundig te applaudisseren nadat het trio Daphne Rotte, Yarah Zoutewelle en  Yara Schot (C-categorie) een uitstekende balans oefening liet zien. Ook in de tweede oefening Tempo stond het trio als een huis op de turnvloer en mocht groot applaus ontvangen van een volle tribune. Dat leverde naast de Zeeuwse Titel ook nog eens brons op bij de overall OZAK,. Het C-junioren team van GV Delta Sport Amy Leijten met Faya van Wensen toonde wilskracht in hun eerste wedstrijd van het seizoen met een Zeeuwse titel en een zeer knappe zilveren medaille in overall OZAK, De drie Acroteams van Delta Sport gaan binnenkort na de plaatsingswedstrijden voor de NK-finale. Het combinatieteam Delta Sport/Alianza met Lotus Begeman en Floor de Bruine in de C-junioren pakten twee medailles. Op het podium stonden ze voor de  Zeeuwse kampioenschappen op de tweede trede en voor de overal OZAK op het derde treetje.
Het 5e OZAK toernooi kende ongekende succes met 800 toeschouwers, en 400 deelnemers die na twee jaar corona-stop weer veel deelnemers trok met een internationale tintje van deelname uit België. Het toernooi over twee dagen kreeg veel complimenten van acrogymnasten en trainers voor de uitstekende organisatie.
Amy Leijten en Faya van Wensen
Babette Verkerke en Saphira van Dam
Floor de Bruine en Lotus Begeman

Tweede individuele meerkamp levert een podiumplaats
op voor Quinty van der Wekken in Kaatsheuvel
Bij de tweede plaatsings wedstrijd KNGU in Kaatsheuvel heeft GV Delta sport turnster Quinty van der Wekken een mooie zilveren medaille opgeleverd bij de meerkamp. De turnster turnde op de vier turntoestellen een zeer stabiele factor met een prachtige podiumplaats en 51.225 punten. In deze categorie pupil 3 5e divisie met zeer veel deelnemers was vooral de brugoefening met 13.050 (2e) van hoog niveau. In dezelfde klasse werd Ruth Simmelink 12e (46.850 pnt) waarbij de balkoefening met 12.950 (5e) goed gewaardeerd werd door de jury. Laura Bogaard eindigde als 14e (46.625 pnt) met de beste waardeing op de twee sprongen met 13.775 pnt (1e).
Suzie Zondervan (pupil 1 4e divisie) eindigde als 12e. Bij de junioren D 3e uit de groep turndames van GV Delta Sport was het vooral Nienke Grauss die uitstekend presteerde met een 7e plaats en 44.550 pnt. Grauss die eerder op de middag in Zierikzee bij de Acro OZAK Zeeuws kampioen werd met Amy van Almenkerk en daar als tweede eindigde bij de overall OZAK overbrugde de autorit naar Kaatsheuvel met de meerkampwedstrijd. Rosanne Mol eindigde als 9e met 44.450 pnt waarbij vooral de sprongenserie (11.850 pnt (3e) en vloer 11.950 (6e) en bijdroeg. Indy Smits wist zich met een 19e plaats goed staande te houden tussen het Brabantse en Zeeuwse concurrentie met 42.950 pnt.
Bij de tweede divisie jeugd waren de de twee turnsters van GV Delta Sport Esmée van der Moezel en Naomi van der Stel zich bij de beste elf turnsters te plaatsen. In deze divisie wordt moeilijkere oefenstof gevraagd op de vier turnonderdelen. Van der Moezel eindigde knap op een 5e plaats waarbij de balkoefening werd gewaardeerd met 11.900 (4e). Van der Stel eindigde als de nummer elf met een uitstekende sprongenserie (11.350) wat een 6e plaats opleverde.