Nieuwsbrief 
 
Energy4All Nieuwsbrief nr.3-2021
Het is alweer mei. Na een lange winter en een koud voorjaar, lijken eindelijk de temperaturen weer wat beter te worden. Voor de meeste patiënten met een Energiestofwisselingsziekte is dat goed nieuws. Wat meer warmte geeft het lichaam net wat meer energie. Bij Stichting Energy4all zijn we druk in de weer met het voorbereiden van mooie evenementen. In juli is er  een mooie wandeltocht in een prachtige omgeving en natuurlijk kijken we ook heel erg uit naar Forza4Energy4all in september.
 

Walk4Energy4All
Wil jij wat van jouw energie geven voor Stichting Energy4all en tegelijkertijd genieten van een prachtige tocht over de Veluwezoom? Dat kan tijdens ons nieuwe evenement Walk4Energy4All op zondag 4 juli 2021! Voor deelnemers in een rolstoel (met hun begeleider) is een verharde, nagenoeg vlakke route uitgezet van 5 kilometer.
 
Voor wandelaars en hardlopers zijn er routes van 5, 10, 20 en 30 kilometer. Je wordt uitgedaagd op onverharde paden met pittige heuveltjes en soms mul zand. Welke route je ook kiest, je zult aangenaam verrast zijn door al het natuurschoon om je heen, dat zich laat kenmerken door bos, heide, zand en heuvels.
En hoe fijn is het dat je met jouw deelname een mooie bijdrage levert aan het medicijnonderzoek! Wil je nog iets extra's doen, dan kun je je ook laten sponsoren. We maken graag een sponsorpagina voor je aan.
 
Walk4Energy4All wordt georganiseerd door Stichting Energy4All in samenwerking met Désirée Smit, eigenaar van Slow Sports NL. Désirée: 'In 2017 en 2018 heb ik deelgenomen aan Forza4Energy4All. Ik werd gegrepen door de persoonlijke verhalen van de kinderen met Energiestofwisselingsziekte en hun familie. Toen ik werd gevraagd als projectleider van dit wandelevenement, heb ik 'ja' gezegd, omdat ik fijn om mijn steentje bij te dragen aan het medicijnonderzoek. Ik hoop dat veel mensen komen meegenieten van dit mooie evenement in deze prachtige omgeving'.
 
Klik hier voor meer informatie en schrijf je in >>

 
Even voorstellen!
Buongiorno a tutti.
Forza4Raily is een klein en enthousiast team. Met wisselende samenstellingen hebben we al vaker meegedaan. Het team bestaat dit jaar vooralsnog uit: Elles Sprenger, Amke van Oversteeg, Cees Tromp, Jeroen Raus en Paul Schalks. Paul is dit jaar onze teamcaptain. Het DNA van ons team is een mix van Gelderse en Brabantse sportiviteit en fun.
 
Raily is de 11-jarige zoon van Elles die ons steeds versteld doet staan met zijn ontwikkelingen en positiviteit en die de grenzen opzoekt en er overheen gaat Hij is de bikkel voor wie wij met veel liefde en plezier in Italië onze energie geven: wandelend, fietsend en hardlopend. Cees heeft ook het plan opgevat om de heenreis naar Bormio op de mountainbike af te leggen. Hopelijk laten de omstandigheden dat toe. Aan zijn voorbereiding zal het niet liggen.
 
Naast de sportieve inspanning vinden we gezelligheid en plezier in ons team minstens zo belangrijk. We genieten met volle teugen van onze momenten samen. Er is namelijk altijd wel wat te lachen en wat te vieren.
Een belangrijke Corona-proof sponsoractie van ons team is een interessante wijn-actie. Die actie is recent opgestart en loopt zeker tot september door. We hebben Zuid-Afrikaanse rode- en witte wijn en rosé te koop. Voor de wijnliefhebber, maar ook leuk als cadeau met een verhaal. Deze sponsoractie wordt mogelijk gemaakt door PUUR24 wijnshop, waar we heel dankbaar voor zijn. Laat maar weten als je zo'n heerlijke wijn wilt kopen. Onze dankbaarheid is groot. We kijken uit naar de ontmoeting met de organisatie en de andere teams. Forza4Raily wenst alle deelnemers en de organisatie een goede voorbereiding.
Ciao Ciao!
 

 
Doe je ook mee?
Het is bijna zover! Op zaterdag 22 mei a.s. organiseren  studenten van het Koning Willem 1 College een sportevent. Op deze dag kun je vanuit de straat van Jenske in Rosmalen starten om een mooie route te fietsen, hardlopen of te wandelen. Vanwege de Corona maatregelen krijg je van te voren een route toegestuurd en kies je voor een tijdslot waarin je wilt starten. Bij de finish staat er een lekker hapje en drankje op je te wachten. De kosten voor deelname zijn voor kinderen tot 12 jaar €2,00 en vanaf 12 jaar €5,00. 

 
Hoe is het nu met Maartje van der Molen?
Iedere nieuwsbrief vragen we aan iemand die betrokken is bij Stichting Energy4All hoe het gaat. Hoe hij of zij deze tijd beleeft. Deze keer is Maartje aan de beurt.
 
Hoi, ik ben Maartje. Ik ben 12 jaar en zit in de 1e klas van de middelbare school en ik heb een Energiestofwisselingsziekte. Ik vind het erg leuk op school. Nu ga ik door Corona om de dag naar school. De andere dag hebben we thuis les. Op dit moment lukt het mij heel vaak niet om naar school te gaan, omdat ik te moe ben. Maar dan volg ik ook de les thuis via Teams. Het lastigste van Corona vind ik dat ik mijn vriendinnen weinig zie. Vooral als ik niet zo vaak naar school ga. Ook vind ik het niet leuk dat de Boetseerclub al heel lang niet meer door gaat. Dat is wel jammer, want dan ben ik nog meer thuis. Ik hoop dat we snel weer leuke dingen kunnen doen. En ik zou ook heel graag oma Riet weer willen knuffelen.
 

Samen staan we sterk en
stoppen we energistofwisselingsziekten.
 
 

 
Stichting Energy4All
Postbus 197,
6640 AD Beuningen,
Nederland
(bezoek op afspraak)
   
024 - 324 92 72
 
ING NL96INGB0000004403
RABO NL12RABO0117041203
 
 
Van onze kind-ambassadeur Lola 
 
 
Hoi allemaal,
ik ben Lola en ben de trotse Kind-ambassadeur van Stichting Energy4All. 
Ik ben de grote zus van Jenske. 
Jenske heeft een Energiestofwisselingsziekte en daardoor is ze vaak ziek en heel snel moe. Als kind ambassadeur wil ik graag aandacht vragen voor deze ziekte en de Stichting Energy4All.

Ondanks haar ziekte is Jenske voor mij het liefste zusje van de hele wereld en ik zie haar als mijn beste vriendin. Ik kan altijd erg met haar lachen.
Hoe het is om een zusje te hebben met een Energiestofwisselingsziekte, wil ik jullie graag laten zien in een vlog. In die vlog laat ik jullie zien wat Jenske en ik samen allemaal meemaken.  

Ik ben blij dat ik nog veel plezier mag hebben met mijn zusje en hopelijk kan ik nog lang van haar genieten. Veel lotgenootjes zijn heel erg ziek, dat doet me veel pijn en daarom is het zo belangrijk dat er snel een medicijn komt. Daar blijven we voor knokken, jullie toch ook?? Volgen jullie mij op social media? Enne …blijf vooral kijken naar mijn vlog.
 
Lieve groet van Lola.
 
 

 
Acties binnenkort op de agenda: 
 
22 mei 2021       
 
31 mei 2021
 
4 juni 2021
 
6 juni 2021

 
Volg ons
 
     
SponsorKliks, gratis sponsoren!