WAAR BRENGEN JOUW VLEUGELS JE NAAR TOE?

In de maand november wordt het bewustzijn vergroot waardoor we kunnen ervaren dat de Nieuwe Tijd echt is aangebroken. Het zal niet altijd een eenduidig en emotieloos proces zijn, maar de symboliek van een spirituele vulva is een teken van veel vrouwelijke energie. Eeuwenoude archetypische patronen over macht en onmacht kunnen aangekeken en doorbroken worden. Het resultaat hiervan is dat er ruimte komt voor een liefdevolle eenheid die gekenmerkt wordt door zachtheid, kwetsbaarheid, verfijning, mildheid, ontvangen en ontvankelijk zijn.

Dit grootse transformatieproces verloopt echter in aanvang nog een beetje onderzoekend en daarmee soms ook wat stroef en schoorvoetend. Af en toe zul je last hebben van oude stemmetjes in je hoofd. Deze gaan over wat je denkt dat er van je verwacht wordt. Dat je moet handelen naar hoe "de maatschappij" vindt dat het hoort. Ook kan er iets conservatiefs voorbij komen, waardoor je de neiging hebt om de dingen te blijven doen, zoals je die altijd gedaan hebt. Allemaal gedachten die nog een soort van veilige escape lijken te bieden. Gelukkig zijn de vernieuwende krachten dusdanig groot, dat je bovenal uitgedaagd wordt om je te laten leiden door jouw intuïtie om zo op het pad van je zielsmissie terecht te komen. Je zal je daardoor meer en meer laten leiden door andersoortige impulsen en triggers. Deze komen vanuit een voor jou nog vrij onbekende laag. Vanuit de wens tot nieuwe vormen van reproductie en voortplanting is er in jouw kern een nieuw, grasgroen vruchtbeginsel waarneembaar. Deze wedergeboorte zorgt er voor dat je in een andere staat van Zijn terecht kan komen.

Jouw processen worden gadegeslagen door de vrouwen in de voorouderlijn. De voormoeders hebben begrip voor datgene wat de kinderen en de kleinkinderen doen en gedaan hebben. Ook als is dat misschien niet altijd even charmant (geweest). Zij zijn in staat om de omstandigheden te verzachten door het positieve te zien in datgene wat er gebeurd is. Haarfijn laten zij zien of voelen welke ontwikkelingen anders niet plaats hadden kunnen vinden en bovenal maken zij inzichtelijk welke verbindingen er niet gemaakt hadden kunnen worden als er nergens een vuiltje aan de lucht was geweest. Je mag hen geloven en je bewust zijn van hun aanwezigheid en steun. Hun vertrouwen maakt het mogelijk om niet te blijven hangen in schuld en schaamte over dat wat er gebeurd is, maar je verantwoordelijkheid te nemen en een bewuste stap voorwaarts te maken.

In de tekening van deze maand zitten er nog meer niveaus. Laag over laag moest er getekend worden. De schorpioen die nou eenmaal hoort bij deze maand, diende zich ook aan. Deze heeft tot taak om de onderste steen boven te halen. Niet om te oordelen en te zeggen: "Zie je nou wel", maar voor de bekrachtiging van compassie, mededogen, eerlijkheid, rechtvaardigheid en openheid. Er zal contact gemaakt kunnen worden met multidimensionale velden. Alle celherinneringen, die gaan over het hebben van vleugels zullen in jou worden aangeraakt. Denk hierbij aan de energie van elfjes, feetjes, maar ook van insecten en libellen. Misschien voel je daardoor de behoefte om te fladderen, te vliegen of lichtvoetig te zijn. Geef hier vooral aan toe voor zover dat mogelijk is.
Helaas kan het echter ook zijn dat je ineens oude pijn ontmoet van de tijd waarin jouw vleugels letterlijk of figuurlijk gesaboteerd of geamputeerd werden. Mochten die verdrietige emoties voorbij komen, zorg er dan voor dat je hier niet in verzuipt. Het is juist Nu de bedoeling om jezelf daarin te helen. Omarm onvoorwaardelijk de jij van toen en herschrijf het verouderde script waardoor het tij gekeerd kan worden en vliegen weer mogelijk zal zijn.

Door de spiegeling en geometrie in de figuur kunnen we zien hoe de verschillende werelden hun ware aard naar elkaar tonen. Dat is inspirerend en zorgt ook voor groei. Je hoeft daarvoor niet volop in actie te komen, maar het gaat meer over het uitwisselen en absorberen van de kracht van deze energie. Alleen al door met volle aandacht en bewustzijn in de prachtige natuur te wandelen, wordt er een nieuwe trilling in je wakker gemaakt. Het is iets verfijnds, iets subtiels, iets spiritueels dat enerzijds nieuw en anderzijds ook oud en herkenbaar zal zijn. Je kent het (nog) niet en toch ook weer wel. Je mag resoneren op dit alles, zodat je op deze fijngevoeligheid mee kan gaan vibreren. Als je deze frequentie eenmaal weer ervaren hebt, dan zal je het bijbehorende gevoel nooit meer vergeten. Iets bijzonders is ontwaakt en dit zal zich via kwetsbare en ook sierlijke bewegingen verder ontrollen en ontvouwen. Zo ga je in een zachte tred door een wezenlijk persoonlijke ontwikkellings- en groeiproces.

Deurtjes gaan open, ogen ontsluiten zich. In alle rust met een open blik kun je gaan ontdekken in welk landschap je wakker geworden bent. Vergelijk het met een gevoel dat je op vakantie wel kunt hebben. Je komt aan in het donker na een lange vlucht en gaat direct naar bed. Pas de volgende ochtend als het licht wordt en je ontwaakt, krijg je een idee waar je eigenlijk terecht gekomen bent. Er ligt een lange periode van verkennen voor je. Je mag (innerlijk) op reis gaan, nieuwe gebieden ontginnen, eigen creaties verzinnen en je weg vinden in een andere cultuur van multidimensionaliteit, fascinerende energieën en soms bijna surrealistische kleuren en geuren. Een inspirerende voedingsbodem om dat wat van binnen al latent aanwezig was, wakker te maken en uit te nodigen om voluit mee te gaan doen. Een tijdloze, oneindige reis waarin je jouw zielsverlangens volgt en waar gaat maken.

Een maand toegewenst waarop je opnieuw de kans krijgt om je op het positieve in jouw leven te richten door op een diepzinnige manier contact te maken met de starseeds en je eigen passievolle liefde te sturen naar daar waar je échte veranderingen wil zien.


ENKELE ACTIVITEITEN UIT DE COACH-INN AGENDA:

23 NOVEMBER ADEM-INN (AVONDWORKSHOP)

29 NOVEMBER: ENERGIEDAG

1 DECEMBER: ADEMINTERVENTIES-INN-COACHING

11 JANUARI: COACH-INN-SYSTEMEN OPLEIDING - 5 DAGEN


BOEKENTIP
Na Dynamisch Coachen en Leiderschap door (zelf)coaching heeft Ans Tros een nieuw boek geschreven met de titel "De psychologie van ReflAction - Word systeembeheerder van je eigen leven". Ans is medeoprichtster van School voor Coaching en heeft een grote voorliefde voor Jungiaanse Psychologie. O.a. op basis hiervan en haar jarenlange ervaring als coach heeft zij de psychologie van Reflaction ontwikkeld. Dit gaat over waarnemend handelen; het bewust handelen in en vanuit verbinding met je complete zijn. Je kunt door deze manier van werken de diepere betekenis achter gebeurtenissen ontdekken, trauma's helen, 100 % eigenaarschap nemen en een toekomst creëren die bij jou past. In dit prettig geschreven boek met veel voorbeelden, oefeningen, literatuurverwijzingen en heldere plaatjes kun je lezen hoe Reflaction in zijn werk gaat en de bijbehorende vaardigheden eigen maken. Je kunt het toepassen in persoonlijke ontwikkeling en bij de begeleiding van anderen.


RECEPT VAN DE MAAND
In deze tijd zijn er volop pompoenen te verkrijgen. Daarom dit lekkere, leuke en feestelijke recept van een pompoenrollade.


CONSULTEN
We gaan alweer in de richting van de feestdagen. Wellicht past een energieboodschap, het coach-gourmet of een voucher voor een opstelling in de schoen of onder de boom. Een bestelling kan geplaatst worden via de website. Stuur voor het maken van een afspraak voor een coaching een mail naar info@coach-inn.nl. Je ontvangt dan van mij wat datavoorstellen in je mailbox.


Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info: www.coach-inn.nl. Voor de Innerlijke Groeireizen zie www.jewordtthuisgebracht.nl. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op Twitter en Facebook. De recepten van de gerechten geserveerd in het Bolwerk staan op dagelijkse-voeding.nl. Daar staat ook meer informatie over het Coach-Gourmet. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.