Nieuwsbrief juni 2008

Mijn vakantie zit er op. Tijd om me te gaan richten op het verzorgen van diverse zomerworkshops waarvan je het complete aanbod in deze nieuwsbrief kunt lezen.
Maar niet voordat ik jullie deelgenoot maak van de mystiek van het leven als je met de stroom meezwemt en de richtingaanwijzers volgt.
Onze reis zou begin mei naar Tibet voeren. Na een jaar voorbereiding besloten de Chinezen om op de dag dat wij aan de laatste reisverplichtingen voldeden, de grenzen naar Tibet de sluiten. Voor ons een grote teleurstelling.
We zijn direct op zoek gegaan naar alternatieve Boeddhistische reisdoelen zoals Myanmar, Cambodja en Noord-India, waarbij alleen al het zoeken op Internet stroef verliep en meer energie kostte dan het opleverde. Dit maakte dat wij onze focus hebben verlegd van Azië naar de Belgische Ardennen. Wij brachten een bezoek aan Bed & Breakfast De Bedding wat wij gezien de entourage direct omdoopten tot "Little Tibet". Een week dicht bij huis met veel bijzondere ontmoetingen, een bezoek aan een Tibetaans Instituut, een krachtig zweethutritueel, genieten van massages en de rust van de omgeving.
En wat maak dit alles nu zo bizar. Precies in onze vakantieperiode raasde de orkaan Nargis over Myanmar (Birma) en op de dag dat wij terug zouden vliegen van Chengdu naar Nederland werd dit gebied getroffen door een aardbeving. Ik denk niet dat ik iemand hoef te vertellen welke sporen beide natuurrampen hebben achtergelaten.
Elke keer als ik dit verhaal vertel of opschrijf lopen de koude rillingen nog over mijn rug en voel ik mij zo dankbaar. Dankbaar voor het leven, dankbaar voor de engeltjes op mijn schouder en dankbaar dat ik me neer kon leggen bij de ontstane situatie.

3 JUNI: KENNISMAKING-INN-OPSTELLINGEN In deze kennismakingsworkshop die van 19.15-22.00 uur duurt, ervaart de deelnemer de werking en impact van familie- en organisatieopstellingen. Een interessante avond voor mensen die meer willen weten over opstellingen, mijn werkwijze of de verschillende trainingen en consulten die Coach-Inn op dit gebied verzorgt.

12 JUNI: KENNISMAKING-INN-ENERGIEMANAGEMENT Ben je op zoek naar een manier om je eigen energiehuishouding op peil te houden en kun je daarbij wat nieuwe tools gebruiken, kom dan van 19.15-22.00 uur naar deze kennismakingsworkshop. De aanwezigen zetten op een actieve manier met visualisatieoefeningen, opstellingen en aurasomaflessen de eerste stappen op het pad van persoonlijk energiemanagement.

27 JUNI: WAARNEMEN-INN-BEDRIJFSENERGIE In het kader van energiemanagement is het kunnen waarnemen van bedrijfsenergie een onmisbare tool. Door je af te stemmen op de energie van de organisatie ontdek je wat er werkelijk in organisaties speelt. Een goede basis om effectieve interventies voor te bereiden en te plegen, in plaats van bezig te zijn met symptoombestrijding aan de oppervlakte.

2, 16, 30 JULI, 13 AUG.: EFFECTIEF-INN-INTUITIEVE-WAARNEMING In de training Effectief-Inn-Intuitieve-Waarneming scherp je jouw intuitieve vermogens verder aan, leer je jezelf beter te beschermen tegen (energetische) invloeden van buitenaf en ontdek je welk beperkend masker jij opzet als je onder druk komt te staan.

18 JULI: INZICHT-INN-FAMILIEPATRONEN Een patroon doorbreken, jezelf een nieuwe positie geven in je gezin van herkomst, inzicht krijgen in verschillende keuzemogelijkheden? Het maken van een (familie)opstelling tijdens de workshop Inzicht-Inn-Familiepatronen levert een belangrijke bijdrage om een antwoord te krijgen op deze vragen.

25 JULI: TRANSFORMATIEWIEL "DOORBREEK JE VICIEUZE CIRKEL
Dit sjamanistische ritueel van "loslaten en toelaten" helpt je op krachtige wijze om over de drempel van je eigen mogelijkheden te gaan. Creatieve oefeningen, visualisatietechnieken, energiewerk, opstellingen en niet te vergeten Indianenspirit(s) zorgen er voor dat jij het gewenste doel bereikt.

1 EN 2 AUGUSTUS: GEZINSSPIRIT De vakantietijd leent zich goed om op een creatieve, sportieve en spirituele wijze de banden in het gezin aan te halen. Onder het motto "inspiratie krijgen van en met elkaar" vindt voor de tweede keer de tweedaagse workshop Gezinsspirit plaats voor ouders en hun kinderen van 7-14 jaar.

25, 26, 27 AUGUSTUS: COACH-INN-SYSTEMEN Heb je het leren begeleiden van familie- en organisatieopstellingen op je verlanglijstje staan en past "kort en krachtig" bij je, dan is de speciale zomereditie van de cursus "Coach-Inn-Systemen" echt iets voor jou. In drie lange en intensieve trainingsdagen leer je de kneepjes van het vak.

BOEKENTIP VAN DE MAAND
In mijn praktijk heb ik een opvallend hoog percentage klanten die met vraagstukken over tweelingschap komen. Het gaat dan over mensen die "weten" dat zij tijdens de zwangerschap met een broertje of zusje in de baarmoeder gezeten hebben, maar alleen ter wereld zijn gekomen. Een overlijden van één van beiden direct na de geboorte of de problematiek die "het zijn" van een (levende) tweeling met zich meebrengt. Ik heb door al deze ervaringen in de loop van de tijd zelf verschillende theorieën
ontwikkeld. Eén van mijn klanten (waarvoor dank) wees mij op het boek "Het drama in de moederschoot - de verloren tweelinghelft" van Alfred R. Austermann en Bettina Austermann uitgegeven door Akasha (ISBN: 978-90-77247-67-9). Een boek dat mij veel antwoorden heeft gegeven op openstaande vragen en een bevestiging betekende voor mijn verkregen inzichten en gedachtengangen.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info www.coach-inn.nl. Een weblog wordt bijgehouden op coach-inn.blogspot.com. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail door of zend mij het e-mailadres.