Nieuwsbrief 1 bis
Januari 2014
 
 
 
Duizendmaal excuus

Een technisch probleem verhinderde dat je toegang kreeg tot de Nederlandstalige survey. Dit is nu opgelost en deze link zou nu probleemloos moeten werken.


Met dank aan alle lezers die ons van dit euvel op de hoogte hebben gebracht.
 
Hoe gelukkig ben jij op het werk?
     
Doe de gratis Happiness at Work Survey
in je moedertaal 
 
Klik op mij

 
Ruim 72% van de beroepsbevolking is ongelukkig op het werk schrijven Bart De Bondt en Ron Maes in hun boek ‘ReRAMP your business’, een gratis toegift bij het januarinummer van Trends.
 
De gevolgen van zich ongelukkig voelen zijn legio. Vooreerst voor de werknemers zelf. Want wat je voelt op het werk, blijft niet op het werk zoals de FOD Werkgelegenheid  stelt. Maar ook je organisatie of bedrijf lijdt onder deze situatie. Dit wordt overduidelijk aangetoond door meer dan 10 jaar onderzoek van o.a. ‘The New Economic Foundation’.
 
Hieronder een overzicht van wat je als leidinggevende zou kunnen bereiken door meer aandacht te besteden aan geluk op de werkvloer.
 
Becijfer met deze rekenmachine welke ROI het voor jouw bedrijf oplevert wanneer je slechts met 1% het geluksgevoel op de werkvloer zou kunnen verbeteren.
 
Zich gelukkig voelen op de werkvloer verhoog je door te werken aan een motiverende werkomgeving. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt in de eerste plaats bij de leidinggevenden. Daarom is het belangrijk te weten waar het schoentje knijpt binnen je dienst,  bedrijf of organisatie zodat je weet waaraan er nog moet gesleuteld worden.
 
Contacteer ons om samen te bekijken hoe we met deze survey een blauwdruk kunnen maken van het geluksgevoel op de werkvloer binnen jouw organisatie. Hoe dit in zijn werk gaat lees je hier. Voor de prijs hoef je het niet te laten want deze is beschamend laag in vergelijking met wat je ervoor terugkrijgt.
 
Contacteer ons op info@vision4dynamics.com
of geef een belletje : 0475 755 696

Wil je zelf weten hoe gelukkig jij bent op het werk? Doe dan gratis de survey via deze link: https://vision4dynamics.happinessatworksurvey.com/nl/try. Na het aanmelden met je emailadres kan je onmiddellijk starten. Het invullen van de vragenlijst neemt niet meer dan tien minuutjes in beslag. Je krijgt onmiddellijk je resultaten te zien. Door op de verschillende parameters van het dynamisch model te drukken krijg je een duidelijk inzicht in je scores (zie voorbeeld hieronder). Je krijgt ook een email zodat je steeds je resultaten kunt herbekijken.
 
Klik op het logo van Happiness Works  voor meer informatie over de wetenschappelijke basis van de survey en het model.

 
 
Wij zijn dus geweldig blij om je de ‘Happiness at Work’ survey nu ook in je eigen moedertaal te kunnen aanbieden. En ere wie ere toekomt: Erik During, een Nederlandse collega en medeoprichter van JobIMPULS, heeft dit mogelijk gemaakt.
 
We zijn hem daar ook dankbaar voor. Want na het volgen van een masterclass ‘Happiness at Work’ in november 2012 bij Nic Marks, een onderzoeker en autoriteit wat geluk op de werkvloer betreft, bleven we toch nog wat op onze honger zitten. Zoals gemeld in een eerdere nieuwsbrief waren we dus wel in staat om dit instrument binnen jouw dienst, organisatie of bedrijf te gebruiken om te peilen naar het algemeen geluksgevoel van je medewerkers. Maar de Engelse taal bleek een onoverkomelijk probleem te zijn om dit meetinstrument op grote schaal  te kunnen inzetten. Slechts enkele managementteams in Vlaanderen hebben er tot nu toe hun profijt mee kunnen doen door er lessen uit te trekken en gericht bij te sturen waar nodig.
 
Dit wordt nu anders. Dit instrument gebruiken binnen jouw dienst, organisatie of bedrijf geeft je onmiddellijk inzicht in wat goed loopt en waar verbeteringen zich opdringen. Door de gepaste maatregelen te nemen zal je een motiverende werkomgeving kunnen creëren met blije en betrokken medewerkers.
 
 
Wil je reageren op deze nieuwsbrief? Klik hier.
 
 In het archief kan je alle vorige quotes en nieuwsbrieven terugvinden.