Zeilend naar een duurzaam Aruba
Een grote inspiratie op het gebied van groener reizen is voormalig astronaut Wubbo Ockels. Hij en zijn crew vertrokken in november met het zeilschip Ecolution naar Aruba. De Ecolution heeft de nieuwste technieken op het gebied van duurzaamheid aan boord. Uiteindelijk gaat Ockels de Arubaanse regering helpen met het opzetten van duurzame projecten .
 
 
 
  
Interview Floortje Dessing
Voor de website van Travel2share werd Floortje geïnterviewd door reisjournalist Aranka van der Pol. Als presentatrice van verschillende reisprogramma’s heeft Floortje Dessing ontelbare kilometers afgelegd en de mooiste plekken op aarde gezien. Gelukkig probeert ze al dat reizen zo groen mogelijk te doen. Lees  het gehele interview met Floortje en haar visie op groener reizen.    

 Foto: Eric Verhoeven
 
 
 
   
Frisse wind in India
Je vindt het fantastisch of je hebt er niks mee: het vakantieland India. Maar dagelijks ademen de miljoenen inwoners van India zwaar vervuilde lucht in. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat Indiërs toegang krijgen tot schone en betrouwbare energiebronnen. GreenSeat maakt zich met het windenergieproject in India dan ook sterk voor een frisse wind! 
 
Lees hier meer over het project...
 
 
 
Wat is GreenSeat?
GreenSeat gelooft dat groener reizen de toekomst is. Daarom helpen wij jou bij de keuze voor het groenste vervoermiddel en door de CO2-uitstoot van jouw reizen te compenseren via duurzame energieprojecten in ontwikkelingslanden. Zo maken we samen groener reizen mogelijk.
 
 
 
 
 
                   
 
GreenSeat, Jij maakt het mogelijk! | www.greenseat.nl