Nieuwsbrief december 2018 - Central Classics!
Zaterdag en zondag aanstaande (14 en 15 december) opent Central Classics weer haar deuren. In Houten, vlakbij de A27 gelegen, zijn alle beschikbare hallen weer gevuld met oude motoren en bromfietsen.
 
En MOTORWERK is er ook weer bij, wij staan weer in Hal 1!
 
Wij wensen veel plezier tijdens Central Classics en wensen u voor de tijd daarna:
 

 
 
 
Onderdelen voor vooroorlogse boxer motoren bij MOTORWERK 
Ook in het komende Central Classics weekend vindt u bij MOTORWERK onderdelen voor oude motoren zoals  BMW R61, R71, R5, R6 of R66 op onze stand. Deze vooroorlogse BMW modellen stonden deels model voor de Sovjet legermotoren zoals IMZ M72 of de KMZ K750 en de Chinese Chang Jiang 750. Voor dergelijke oude motorfietsen zijn deze onderdelen ook zeer geschikt.
 
Kom daarom eens naar onze stand en informeer u ter plekke. Een klein uittreksel uit dit onderdelenprogramma laten wij daarbij ook graag zien. Is uw onderdeel er niet bij, dan bestellen we het meteen in onze on-line webshop.
 
Een aantal BMW specialisten hebben in het verleden al dankbaar gebruik gemaakt van onze onderdelen bij restauraties van vooroorlogse BMW zijkleppers.

Tijdens Central Classics gekocht bespaart u daarbij de verzend-kosten!
 
Een selectie van onze onderdelen voor vooroorlogse boxers zoals BMW, IMZ en KMZ

 

"De vergeten Chang Jiang 750"
Lang geleden in 2005 kocht een klant bij MOTORWERK zijn Chang Jiang 750 met bouwjaar 1957. Op zijn verzoek werd tijdens de opbouw in Nan Chang een kopklepper motor ingebouwd. En zo werd deze CJ750 M1S dan ook trots meegenomen destijds.
 
En nu, 14 jaar later, hebben wij deze motor in een paardenstal teruggevonden. Dik onder het stof en wat paarden nog meer weten te produceren. En nog nooit gebruikt. "De vergeten Chang Jiang 750" dus.
 
Deze zijspancombinatie heeft optisch wel geleden. Vooral aan het chroom is te zien dat een paardenstal een zure atmosfeer heeft. Niettemin, de motorfiets is technisch in dezelfde, fabrieksvernieuwde staat als toen verkocht.
 
De motor loopt erg mooi en alles werkt. Voorzien van de 32 pk kopklepper, achteruit, geremd zijspanwiel en alle fabrieksnieuwe toebehoren plus gereedschapsset is dit voor de liefhebber tóch een hele goed deal!
 

De Vergeten Chang Jiang 750
De Vergeten Chang Jiang 750 na een grondige wasbeurt
 

Royal Enfield 350 Bullet, bj. 1976
MOTORWERK biedt al sinds jaren met succes de Royal Enfield 350 Bullet aan. Volledig gerestaureerd en gereviseerd door onze leverancier in New Delhi. Sinds 2011 hebben een fors aantal van deze vernieuwde oldtimers hun weg naar zeer tevreden klanten gevonden.
 
Dit exemplaar heeft bouwjaar 1976 en zoals altijd voorzien van het originele Indiase kenteken. Daarmee is een oldtimer kenteken (blauwe plaat!) geen enkel probleem.
 
We hebben voor de Royal Enfield 350 & 500 Bullets een groot aantal onderdelen in onze webshop. Een klein gedeelte tonen wij op de beurs. Zoals altijd: Geen verzendkosten bij aankoop tijdens Central Classics!

 
MOTORWERK stand december 2018
 
 
INDER zijspannen als Kerstcadeau...
Eigenlijk had op 1 november j.l. de nieuwe zending met INDER zijspannen al binnen moeten zijn. Maar, ondanks harde toezeggingen en beloften heeft het transport toch langer geduurd dan afgesproken.
 
Ons plan om op de komende Central Classics een BMW R25 met een INDER zijspan vakkundig aangebouwd te laten zien, gaat dus niet door. Want, de aankomst is nu gepland voor 23 december aanstaande.
 
Maar, wat in het vat zit verzuurt niet. Dus, wij zullen onze geïnteresseerde klanten wat later deze interessante combinatie van R25(/2) met een INDER Euro Retro laten zien.
 
Dus, de lezer zal het met deze mooie foto moeten doen!
 
INDER Royal Retro aan Bullet 350
 
BMW R65 - pardon?
U zegt? Ja, u leest het goed: BMW R65!
 
Wij bieden een goede R65 uit 1985 aan. De BMW R65 staat bekend als een robuuste, vlotte motorfiets met uitstekende rijeigenschappen. Deze R65 heeft ca. 70.000 km gereden en is in goede staat. Wij hebben deze motorfiets veel als reismotor voor lange afstanden gebruikt. Wegens overcompleet wordt deze R65 nu verkocht.
 
U kunt er tijdens Central Classics graag naar informeren!
 
BMW R65, bj. 1985, 70.000 km
Agenda
 
 
Central Classics
      14. en 15. December, Houten (A27, bij Utrecht)
 
 
 
Tipp:
Klik op Andere Acties
-> Weergave in Browser voor juiste weergave
------------
 
Inhoud

Central Classics!     

Onderdelen voor vooroorlogse boxer motoren
 
"De vergeten Chang Jiang 750" 
 
Royal Enfield 350 Bullet, bj. 1976

INDER zijspannen als Kerstcadeau
 
BMW R65 - pardon?
 
Agenda
 
 
 
 
 
 

 
MOTORWERK -  betaalbaar modern en klassiek motorplezier -  www.motorwerk.nl