Ako ne se chete, klicknete                                                                                                                                          Декември 2014
 
„Save the Planet“ се утвърди като място за популяризиране на нови решения в областта на управлението на отпадъците.
 
Водещи компании и лектори от Австрия, България, Белгия, Германия, Гърция, Дания, Италия, Румъния и Словакия ще участват през 2015 г.  
 
"Братя Пашев" ООД е традиционен изложител. Vecoplan HydroDyn 
(патентована инсталация за пластмасови отпадъци) и шредер V-ECO 900 – са малка част от технологиите, които фирмата ще представи по  време на събитието. За реализираните проекти и бъдещи планове на фирмата ще научим от интервю с нейния управител Даниел Пашев.
 
Възможностите на кръговата икономика, рециклиране на пластмасови и строителни отпадъци – са акцентите в програмата на конференцията.
 
 
 
Организатор: Виа Експо  032/512 900    office@viaexpo.com    www.viaexpo.com
 
 
 
 
 
 
     
 
 Г-н Пашев, каква е основната дейност на Вашата фирма и кои компании представлявате?
 
Фирма "Братя Пашев" ООД е основана през 2000 г. с предмет на търговска и консултантска дейност дейност – представителство и посредничество за чуждестранни и български фирми в сферата на печат и производството на гъвкави опаковки в България и Европа.
 
Представляваме редица световно известни компании: Arcolor; Rotoflex; Brückner Maschinenbau; Labor Save; Morchem; Praxair; Polywest; Eukalin; SWG; Swedev; Hudson Sharp, BPI Flexo, Münster Electronics; Vetaphone и др.
Разкажете ни с няколко думи за Ваши нови / предстоящи проекти.
В България фирма "Братя Пашев" ООД е реализирала 3 проекта за инсталации за производство на БОПП фолио с ширина 4,2 м , 6,6 м и 8,2 м на фирма Brückner Maschinenbau, Германия.
Oт няколко години усилията ни са насочени към рециклирането, като фирмата предлага най-вече оборудване на водещи фирми за преработка на различни видове отпадъчни материали.
Следвайки нашата фирмена концепция и политика, планираме още през февруари 2015 г. да организираме дни на отворените врати в сферата на рециклиране и ефективно оползотворяване на различни видове отпадъци. Искаме да популяризираме модерните решения за получаване на ценни суровини от преработката на опаковки, които са излезли от употреба. Това е добра възможност за обмен на актуална информация между български и водещи европейски фирми. Така всяка компания може да прецени и определи своите нови инвестиционни намерения, включително и чрез участие в реализирането на проекти по предстоящи европейски програми.
 
 
     
 
Какви цели си поставяте чрез участието си в „Save the Planet“ 2015 и какво ще покажете?
Искаме да запознаем българските фирми с най-новите постижения на нашите чуждестранни партньори (Know-How, технологии, машини и съоръжения) за оптимално и ефективно преработване и оползотворяване на различни видове отпадъци. Убедени сме, че тяхното прилагане и внедряване е гаранция за успеха на бъдещи инвестиции и намерения на всяка една компания.
 
За първи път ще представим:
- Най-новата Vecoplan HydroDyn патентована инсталация за пране на различни видове пластмасови отпадъци
- Шредер V-ECO 900
- Vecoplan комплексен проект за производство на модифицирано гориво RDF (гориво от отпадъци) - първият реализиран проект на фирма Vecoplan през  2014  г. с общ капацитет от 14000 кг на час.
B сферата на рециклирането фирма "Братя Пашев" ООД представлява и други фирми на българския пазар:
- MAS - екструдери за регранулиране и компаундиране на различни видове пластмаси в това число първият реализиран проект по време на изложението с екструдер МАS 90 K с капацитет от 1300 кг/час
- Processcontrol - дозиращи и смесителни системи към екструдерни инсталации, оптимално ефективно дозиране гаранция за постоянно високо качество
- STF- сортиращи и измиващи инсталации за преработка на PET-бутилки - единственият реализиран проект в България през октомври 2014 г. с капацитет 15 000 тона годишно
- S+S - машини за автоматично сортиране на различни видове пластмасови и други отпадъци
- Nordson /Kreyenborg/ - машини и съоръжения за преработка на различни видове пластмасови отпадъци.
 
 
Препрати на приятел:   
 
Намери ни в социалните мрежи: 
 
  
    
 
 
Пожелаваме Ви вълшебна Коледа и успешна Нова 2015 година.
 
Искрено се надяваме да работим заедно за едно по-чисто и добро бъдеще!
 
 
От целия екип на Виа Експо
 
 
 
 
Via Expo Ltd., www.viaexpo.com