Van Koesveld Financiële Specialisten
 November 2019 Barnseweg 114
 3771 RP  Barneveld

 Telefoon: 0342 - 424242
 

De Spil 21A
3774 SE  Kootwijkerbroek

Hypotheken: 0342 - 424252
Nood: 06 - 29082610

 
      Handige links:
     
Koesveld.nl
      Online autoschade formulier

      Digitale polismap:
      ASR
      Nationale Nederlanden
     
Nh1816
     
VKG
      Voogd & Voogd

Geachte   relatie,

Gaan wij u ontmoeten op de
Winterfair in Kootwijkerbroek op 13 en 14 december? Warme chocolademelk staat voor u klaar. Welkom bij Van Koesveld.

Ons algemene nummer blijft 0342 - 424242. Voor de afdeling hypotheken belt u rechtstreeks met 0342 - 424252. Voor mobiel appen en in noodgevallen buiten kantoortijden is het 06-29082610. Wilt u een aankoop van bv een auto in het weekend verzekeren, dan is een appbericht met kenteken en meldcode voldoende. U krijgt dan snel een bevestiging zodat u verzekerd kunt gaan rijden.

Hartelijke groeten,
Nico van Koesveld


Ons nieuws van november 2019 voor u:

           

Winterfair (gratis toegang) in Kootwijkerbroek op 13 en 14 december
Struinen langs de vele, mooi ingerichte tenten en de Puurveense Molen beklimmen. Om vervolgens tot rust te komen op het winterse terras langs de gratis schaatsbaan of in de grote, verwarmde tent. Dit alles terwijl op de achtergrond de winterhoornblazers een warme noot verspreiden… Het is puur genieten op de Winterfair Kootwijkerbroek! Walhuisweg 1.

In onze
stand 29 krijgt u warme chocolademelk met of zonder scheutje rum. Op vrijdag van 14:00 tot 22:00 en zaterdag 10:00 tot 16:00. Tevens kunt u in onze stand een gratis woningwaardebepaling krijgen. Wij ontmoeten u graag. Uiteraard kunt u ook uw vragen bij ons stellen. Welkom bij Van Koesveld


Tip van de maand: Cyberrisico, overkomt Allianz zelfs, verzeker het.

 
 

Laad geen waardevolle spullen achter in je auto
Waardevolle spullen in een mooie afgesloten auto laten liggen is helaas tegenwoordig vragen om problemen. Je wordt er altijd slechter van als je schade hebt en kwijtraken van mooie eigendommen. Tel daarbij de ruitschade of andere autoschade. Vervelend allemaal. Door de afschrijving krijg je minder terug waardoor nieuw kopen vaak niet meer mogelijk is. Hetzelfde geldt uiteraard voor uw waardevolle spullen in huis. Laat geen dure spullen, zoals laptop in het zicht staan als u afwezig bent. Dieven zijn sneller binnen dan u denkt.

Bewaar aankoopbonnen
Overkomt u toch een diefstal van een mooi bezit, dan is het verstandig dat u uw aankoopbon heeft bewaard. Dat is immers het bewijs dat u het in uw bezit heeft gehad. 

Een hypotheek is 100% laagste lasten met een serviceabonnement
Met een onderhoudsabonnement zorgen wij daar automatisch voor. Dan heeft u de steeds laagste maandlasten. Vaak treden de eerste bespaarsignalen op als een hypotheek vijf jaar of ouder is. Tevens spaart u vanaf november 2019* mee tot 50% korting op het volgende advies. Heeft u nog geen onderhoudsabonnement, dan kunt u gebeld worden door ons servicecenter die samen met u doornemen of alles nog 100% in orde is en u werkelijk de laagste maandlasten heeft. Bijstellen is altijd op basis van no cure, no pay. En, duurt het te lang, onderneem zelf actie en belt u met ons hypotheeknummer 0342-424252. Op
Hypotheekbond kunt u zelf ook al aan de slag met diverse berekeningen. 
* geldt voor abonnementen  waar spaarsysteem aan gekoppeld is. Bestaande abonnementen kunnen aangepast worden, vraag ernaar.

Cyberrisico, verzekeren zodat u door kunt bij een hack
Het is nog steeds voordelig te verzekeren en het voorkomt dat uw bedrijf stil komt te liggen als bijvoorbeeld uw computer gehackt en geblokkeerd wordt. Uiteraard heeft u natuurlijk elke dag een backup gemaakt, zodat er snel een doorstart gemaakt kan worden. De ervaring leert dat 90% de dagelijkse backup meestal achterwege laat. Die hebben bij een hack of een blokkade een grote kans dat men failliet gaat door het bedrijf stil komt te liggen en de boetes die daarop kunnen volgen. Met een cyberrisicoverzekering voorkom je deze problemen en word je snel weer op weg geholpen. Vele computerspecialisten worden voor u ingezet, helpen u bij de te doorlopen procedures, zodat men snel weer online is. Zo is bedrijfscontinuïteit gegarandeerd. Meer weten? Kijk op cyberverzekering.

  Een kleine greep uit onze samenwerkende partijen:

banner mail

Koesveld.nl -  Tel. 0342-424242 – App. 06-1105 6040 - info@koesveld.nl - Twitter - Linkedin