WELKE BRUGGEN BOUW JIJ?


Onder invloed van de hoge energietrillingen die de aarde in de afgelopen maanden hebben weten te bereiken, is een groter wordend collectief bezig met het schoonmaken en openen van de intuïtieve kanalen. Het herstel van deze voelsprieten maakt fijngevoeliger en biedt toegang tot het waarnemen van energie(velden). Een ieder heeft daarbij een voorkeurskanaal. Helderwetend, heldervoelend, helderhorend, helderziend of op een andere manier helder; je kunt onderzoeken welke ingang het beste bij jou past om oude en nieuwe wijsheden "te downloaden".

Zo worden er op grote schaal bruggen gebouwd en leidingen gelegd tussen boven & beneden (spirituele en het aardse), links & rechts (het vrouwelijke en het mannelijke), voor & achter (de toekomst en het verleden) en hier & daar (het aardse en het al wat is). Daardoor ontstaan er nieuwe verbindingen in jezelf; veelal tussen twee polariteiten, waarbij je ontdekt dat deze verenigbaar zijn en er een prettige positie ingenomen kan worden die veelal in het HART (en daarmee centraal in het midden) ligt. Je kunt hier actief mee aan de gang gaan door te reizen in jouw binnenwereld en te voelen waar er geïsoleerde gebieden of eilanden in jou te vinden zijn. En vraag maar eens door in jezelf welke delen met elkaar verbonden willen worden en stel je voor wat er gebeurt als deze verbinding ook daadwerkelijk tot stand komt. Dit zal bijdragen aan een eenheidsgevoel.

Zo binnen, zo buiten. Daarom zullen de nieuw, ontstane verbindingen in de mens zelf, ook gespiegeld worden naar buiten. Dit zal resulteren in een verhoogde energieuitwisseling met vreemde culturen, andere planeten of de geestelijke wereld. Het is de bedoeling om de hierbij verkregen informatie, invallen en inzichten, serieus te nemen. Ook al zal het soms spannend zijn. Neem de tijd om deze voorzichtig te verkennen en te onderzoeken welke waarde je hieraan toe zou willen kennen. Als je de behoefte voelt om deze informatie te exploreren dan kun je jezelf in deze processen ondersteunen, door bijvoorbeeld de tijd te nemen om te mediteren, een cursus intuïtieve ontwikkeling te volgen, je dromen op te schrijven of je ervaringen te tekenen. Je zult al snel merken dat dit een meerwaarde voor jezelf oplevert. Soms kan het zijn dat je de behoefte voelt om opgedane inzichten met anderen te delen. Kies dan voor een juiste toon en een passende dosering. Het zijn in veel gevallen geen vaststaande waarheden en feiten. Beschouw het als stof waarvan het interessant is om met elkaar verder over te filosoferen om zo te groeien en een bijdrage te leveren aan het in ontwikkeling zijnde spirituele gedachtegoed. Het is boeiend om te beseffen hoe snel de veranderingen in deze tijd gaan. Mensen die een paar jaar geleden nog voor gek werden versleten door hun nieuwetijds opvattingen, worden steeds vaker in het gelijk gesteld en/of gevolgd. Er geldt echter ook dat dat wat vandaag als sluitend bewijs wordt gezien, morgen zomaar achterhaald kan zijn.

Hoe je het ook went of keert, bij velen is het bewustzijn in deze fase aan verandering onderhevig. Er ontstaat ruimte voor nieuwe kleuren, verdieping, gelaagdheid, transparantie en doorschijnendheid. Het verder uit kunnen rollen van deze vernieuwing vraagt van ons als mensheid om thuis te zijn in onszelf en in contact te zijn met onze authenticiteit en uniciteit, waarbij je doorleeft wat je meemaakt en aangeboden krijgt. Gebruik je derde oog om precies het bij jou passende steentje bij te dragen zodat de universele energie stromend blijft. Ook als je daarmee anders handelt dan de meeste mensen om je heen. Jij weet van binnen precies wat nodig is. Dus go with the flow als je voelt dat je ineens een andere weg in moet slaan. Zorg dat je aan het roer staat van je eigen leven en schrik in deze tijd niet van een stroomversnelling. Je wordt zowel gestimuleerd als ook beschermd door de energie van dit moment. En bovenal wees mild voor jezelf, je bent lerend in dit krachtenveld.

Sta ook open voor het anders zijn van anderen om je heen en de boodschap die zij hebben. Iedereen heeft een eigen taak of functie in het grote geheel. Het is heel goed mogelijk dat zij invulling geven aan een ander radartje en daarom ook acteren vanaf een ander level of vanuit een ander perspectief. Neem vooral ook de tijd om te luisteren naar wat de kinderen en de jongeren te vertellen hebben. In hun praten over hun ambitie en verlangen gaat het in veel gevallen niet om een fantasievol verhaal, maar een fijnbesnaarde, intuïtieve afstemming met datgene wat mogelijk is en wellicht ook gaat plaatsvinden in de toekomst. Zij hebben daarbij de steun hard nodig van de generaties die hen zijn voorgegaan.

Zorg steeds weer voor een goede verbinding met jouw lichaam en jouw bron. Ondersteun vanuit jouw onvoorwaardelijke hart, diegene die je ten diepste bent en zorg goed voor jouw Zijn in al zijn facetten. Als je in jouw verbindingen een lemniscaatvormig energieuitwisselingspatroon volgt dan komt zowel jouw binnen- als buitenwereld in beweging en ontvouwt zich de weg naar heelworden, vrijheid en balans.


DE GEBOORTE VAN DE INNERGY WATERS - VERBINDINGSET
Met blijdschap geef ik kennis van de geboorte van de Innergy Waters Verbindingset op 10 september jl. Deze set, die een vervolg is op de Transformatie- en Chakraset bestaat uit 10 energetische intentiedragers, 10 energietekeningen en bijbehorende teksten. De energie van deze set, sluit aan bij het boven beschreven proces. Hij biedt ondersteuning bij het maken van een stevigere verbinding met jouw lichaam, jouw hart en het aardse bestaan. Zodat je vanuit dat fundament contact kunt maken met jouw ziel en zielsverlangen, waarna je jouw aardse en spirituele taken effectiever en met meer plezier vorm kunt gaan geven.

Je kunt de Innergy Waters gebruiken in de ondersteuning van jouw eigen processen of in de begeleiding van anderen.

Wil je meer weten? Op 23 november staat de workshop "Thuis komen met de Innergy Waters - Verbindingsset" op het programma. Wil je de set aanschaffen, dan kan dat via de webshop.


CONSULTEN
Heb je de behoefte dat er in jouw transformatieproces iemand met je meeloopt? Je bent van harte welkom voor een coachconsult (waarin ook gewerkt kan worden met de nieuwe Innergy Waters set), een individuele opstellingen, innerlijke reis of energiereading. Je kunt mij bellen (033-4451480) of mailen voor een afspraak.


16 NOVEMBER: VERDIEPING- EN TRANSFORMATIEDAG
Wil je jouw vaardigheden in het begeleiden van opstellingen en/of het waarnemen van energie verder uitdiepen of eigen transformatieprocessen uitwerken met deze methodiek dan ben je van harte welkom tijdens de Verdieping- en Transformatiedag op 16 november. Deze dag kent een experimenteel karakter. Er is ruimte om vragen te stellen en veel te oefenen in de genoemde technieken. Het programma wordt samengesteld aan de hand van de wensen van de deelnemers.


14 DECEMBER: FACILITEREN VAN VOEDINGSOPSTELLINGEN (LEVEL2)
14 december staat in het teken van het Facililteren van Voedingsopstellingen. Tijdens deze workshop van 1 dag krijgt de deelnemer, die al ervaring heeft opgedaan in de begeleiding van opstellingen, die theoretische kennis en praktijkoefeningen aangereikt nodig om zelfstandig met Voedingsopstellingen te kunnen werken.


OPLEIDINGEN IN 2019
Er staan alweer twee langere opleidingen gepland voor 2019. Op 9 januari start de SPECIALIST-INN-OPSTELLLINGEN; een vijfdaagse vervolgopleiding om je nog verder te bekwamen in het begeleiden van opstellingen.

Vanaf 30 januari kun je deelnemen aan de 8-daagse jaartraining VRAAGGERICHT ENERGIEWAARNEMEN. In deze training leer je om energie te lezen zowel voor jezelf als voor anderen en energieboodschappen door te geven.

Wil je in 2019 deelnemen aan een workshop of training die nog niet gepland staat, zoals bijvoorbeeld de Coach-Inn-Systemen. Laat het me dan weten, dan plan ik in overleg nieuwe data met je....


BOEKENTIP
Deze maand wil ik graag aandacht besteden aan het boek "Cyclus van leven en dood - een schitterende reis" van Thea Terlouw. Het boek bevat veel informatie, kennis en wijsheid over hoe overledenen kijken naar het leven op aarde en hoe het daar is waar je na het leven naar toegaat. Een boek dat mij weer nieuwe ideeën en handvatten gaf in de zoektocht naar het willen doorgronden van een aards bestaan en het leven in het multi dimensionele wereld.


RECEPT VAN DE MAAND
Deze maand het recept van Vegan roomkaas gemaakt van cashewnoten. Een leuk recept voor op brood, een cracker of bij de borrel. Je kunt er eindeloos op variëren van zoet tot hartig, van licht gekruid tot pittig.


Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info: www.coach-inn.nl. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op Twitter en Facebook. De recepten van de in het Bolwerk geserveerde gerechten staan op dagelijkse-voeding.nl en op de Dagelijkse Voeding Facebookpagina. Voor het bestellen van het Coach-Gourmet ga naar www.coachgourmet.nl. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.