MIJN SOCIALMEDIATIPS VOOR JOU
Nieuwsbrief 17, 6e jrg, 2 oktober 2017
FOTO
gevonden op Pinterest
 
 
(Met dank aan Taalvoutjes)
 
Tijdens de voorbereiding van deze nieuws brief:
. open huizendag bij de buren
. druilend weer
. eekhoorns in de notenboom
. haring onderweg van de markt
. nagenieten van leuke workshops
. radio AF bij het zoveelste spelletje
Ik vindt jou tuin leukig
Doe je het ook? 'Ik vindt' in een haastig geschreven e-mail, 'jou tuin' op Facebook of trug in je whatsapp-bericht? Haast, niet de tijd nemen om het even te checken of gewoon niet weten hoe je iets schrijft en dan maar wat doen? Je kunt er zelf wat aan doen door drie tellen rust te nemen en je mail of bericht even na te lezen óf (bij een persbericht of onderschrift) iemand anders te laten meelezen. In de kolom hiernaast laat ik je een wel heel pijnlijk foutje zien, gevonden bij Taalvoutjes op Pinterest. Er is ook een website, geniet en huiver.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Annet van Betuw
Zomaar wat Facebookvragen
Tijdens workshops die ik onlangs gaf, kwamen er vragen over Facebook langs, die vast ook bij anderen leven. Ik deel ze graag met je.
Marketing voor 50plussers
In Marketingfacts gaat Nick Nijhuis in een lang artikel grondig in op marketing voor 50plussers: een zilveren combinatie. Niks zielig of hulpbehoevend, maar interessant en heel verschillend. Hij citeert van adviesbureau Indora deze omschrijving (uitgebreider met toelichting in zijn artikel) voor de 50plussers: behoudende zorgzamen, oudere afwachtenden, stoere prijsbewusten, jongere ruimdenkers, vrijgevochten voorlopers. Het lijkt erop dat ik onderhand kan stoppen met mijn pagina 'beeldvorming over senioren', want ik ben allang niet meer de enige die hierover schrijft.
 
Waar is Chris
Ik verwijs vaak naar Veilig Internetten. Er is ook een goed filmpje op YouTube, echt even anders dan je verwacht: Waar is Chris (1min17).

 
Waar kun je me vinden
Follow Us on Facebook
Follow Us on Facebook
Follow Us on Twitter
Follow Us on Pinterest
Follow Us on LinkedIn
Follow Us on YouTube
Follow Us on E-mail