persinformatie
Walk of Fame tegel van The Blue Diamonds 

Op zaterdag 15 april, de dag dat Riem de Wolff 80 jaar zou worden, wordt de gerestaureerde originele ‘Walk of Fame’ tegel van The Blue Diamonds opnieuw gelegd.
Deze zal tegel onthuld worden door Steffen de Wolff, zoon van de New York Steppers ambassadeur Riem de Wolff, samen met vriend en manager George Kwekel.

11.00 uur: Tegellegging & onthulling Walk of Fame tegel van The Blue Diamonds; locatie rotonde Groene Kruisweg - Cloese/Dorpsstraat te Hoogvliet (Rotterdam).
Met daar aansluitend om 11.45 uur de opening van de foto expositie,

’50 jaar zeskamp/survival & New Yorksteppers’ 
met speciale aandacht voor de ambassadeurs New York Steppers + koffie/thee met Wolff-gebak en onthulling van de ambassadeursbannier.
Locatie: Historisch Genootschap Hoogvliet, Overwolde 48 te Hoogvliet.
 
De aanwezigheid van de pers wordt zeer op prijs gesteld, wel svp uw komst voor de tegellegging en/of expositie aanmelden via joopvanderhor@gmail.com of via 06 - 3901 2682.
 
Parkeren:
U kunt parkeren in de onmiddellijke nabijheid van de locatie en wel aan de Cloese, winkelcentrum Hoogvliet.
Na de onthulling van de tegel kunt u desgewenst gebruik maken van een pendelbus naar de expositie aan de Overwolde 48, Hoogvliet.
In de nabijheid van de Overwolde 48 kunt u tbv parkeren gebruik maken van het nabijgelegen parkeerterrein metrostation Hoogvliet, Langs de Baan 94
 
Smitsweg 51, 3222 AG Hellevoetsluis, 0181 324 310