VÄLKOMMEN TILL DRÖMCENTRUM Smile

Här får du råd och inspiration om hur drömmar ska förstås och tolkas.
Du kan också läsa tidigare inspirations brev.
Se även Info, Nyheter och Aktiviteter här längst ned.
Bl.a Utbildning i DrömTerapi
Finn också två drömmar: En om hur den omedvetna viljan styr oss i stället för den medvetna. En om hur något nytt ser dagens ljus …

MAJ
Nu är det vår! Trädens nyfräscha grönhet lyser i olika nyanser, och rabatterna blommar. En kaskad av liv och färger. Plötsligt blir livet vackrare och människorna öppnare. Och du har mediterat, affirmerat och planerat allt som ska bli så bra. Du går den andliga vägen. Du har givit löftet att följa din väg och tjäna det högsta. Du upplever den ökande inkommande höga frekvensen i vågor. Du väntar på att nya vägar ska öppna sig och du ska se klart din plats och funktion på jorden. Och visst, du ser och förstår mer. Du upplever ibland dig själv som mångdimensionell. Du har stunder av vitalitet och energi när du klart ser att detta liv är en teater och din historia kan inte påverka dig längre.
Men bara stundvis.
För allt detta nya som pågår i världen, på jorden, i universum, och inombords,
det innebär inte bara förändring, utan även förvirring. Du känner dig kanske obekväm, oviss, trött, illamående. Din kropp är sjuk och värker. Olika symtom dyker upp. Huvudvärk, matsmältningsproblem, hösnuva mm.

Varför ?

1) De nya energierna är ljus som tar upp allt mörker till ytan, för rensning, rening och läkning.
2) Det är Mayas 5 Natt enligt Maya kalendern. Vi möter våra svåraste utmaningar.

Vad kan du då göra för att hjälpa dig själv att må bättre ??

1) Ta emot det obekväma utan motstånd. Du vet, ”what you resist persists”.
    Det svåra kommer upp för att bli sett, emottaget och omfamnat.
    Tillåt värken. Ge din kropp kärlek och tack. Ge din situation ljus.
    Minns, det finns både det bekväma goda och det obekväma goda.
    Be ditt Högre Jag om hjälp att läka det som hindrar dig att leva din sanna  natur och vara den du egentligen är.

2) Mayas Natt varar till den 17 maj. Sen ljusnar det och det blir Dag.
    Då kommer ny energi, ny vitalitet och nya möjligheter.

En bra sak med denna nya tid är att vi inte längre alltid behöver gå igenom och
återuppleva gamla traumata. Vi kan älska oss själva fria. Ibland kan vi bara lyfta av oss det som påverkat oss, eller släppa taget om det och rensa det ur auran. (Lär dig teknikerna på utbildning i DrömTerapi)
Så fortsätt din väg i kärlek, ljus och sanning, och låt ditt hjärta leda dig.

Gör också något intressant och roligt, som att leka med dina drömmar.

DRÖMMAR

Ibland kan det vara svårt, även för en van drömmare, att tolka sina egna drömmar. Man är så inne i det sätt man är van att se på sig själv och sitt liv, att det är svårt att ha distansen att genomskåda drömmen.

Här kommer några tips:

-    Titta först i ett dröm- eller symbollexikon.

-    Bästa tipset: Läs DrömTolkning och DrömAlkemi (se www.dromcentrum.se)

-    Använd dina vänner och bekanta: Fråga om de drömt något spännande? Berätta sedan din egen dröm. Då får du verbalisera den – då gör du kanske insikter. Låt kompisen säga vad hon/han tror om din dröm. Men kom ihåg att vi har ”dröm-etikett”: Inte tolka någon annans dröm om inte drömmaren ber om det!

-    Kanske kan ni träffas 2 – 3 st och gå igenom några drömmar tillsammans. Ni hjälper varandra genom att ställa frågor och föreslå tolkningar.

DRÖMTOLKNING

Har du någonsin drömt att du åker bil? En vanlig dröm!
Fråga dig då: Vad är det som driver mig framåt i livet? Vad får mig att ta mig upp ur sängen på morgonen ?

Dröm 1: Jag drömmer ofta att jag åker bil. Ser sällan vem som kör, men ibland är det min mamma. Vi åker inte till något ställe, det handlar liksom bara om att jag åker med i en bil.
Jag vill också fråga varför jag aldrig lyckas med mina projekt fastän det börjar så bra. Det är ju ingen dröm, men hoppas jag får svar ändå.

Tolkning
Om du vill något med ditt liv och genomför det, så drömmer du att du kör bil.
Om någon annan kör bilen i din dröm så är det den förarens vilja/påbud/förmaningar som styr ditt liv.  Om den föraren inte tar dig till något mål i din dröm, så leder det inte heller till något mål i ditt liv.
När du inte ser vem som kör så är det en omedveten (osedd) drivkraft som styr. (Omedvetna viljor eller rädslor vinner alltid över medvetna sådana)  När mamma kör bilen så är det hennes påbud/förbud som styr.
Kanske är du en entusiast som vill lyckas i livet, men aldrig slutför dina projekt. Då är det din entusiasm och framtidstro som får dig upp ur sängen och som sätter igång saker. Men du lyckas inte slutföra, därför att det finns en omedveten önskan eller rädsla. Det kan vara rädsla för att lyckas, eller en önskan om att få vara fri och få vila hellre än att ta fortsatt ansvar för det du har påbörjat.


Dröm 2:: Jag är en ogift tjej 20 år. Drömde att jag födde ett barn på toaletten.
Mamma var med och tvättade barnet efteråt. Men jag hade ingen vagn att gå ut med barnet i och det var mycket problemartat. Det var en mycket stark dröm.

Tolkning
Att föda ett barn brukar visa på en ny början, något nytt har fötts eller kommit fram. En ny sida av dig kommer i dagen, eller en ny idé har kläckts. Kanske något som du har burit inom dig (har varit på tillväxt) ny har blivit tydligt.
Något nytt i ditt liv som har goda förutsättningar. Du får även hjälp med det nya av din närmaste, din mamma som står för en moders välvilja.
Att födelsen sker på toaletten står för att detta nya är ditt högst privata, ingen annan ser/vet. Men då ska du ut och promenera med det nya, dvs gå ut i världen med det som varit en hemlighet. Då blir det problemartat, och du har ingen vagn.
Det visar på att ditt nya du ännu inte är ”resfärdigt”, har inte medel/redskap att visa sig ute i världen än.

Bästa hälsningar
Louise Minerva-Li

Information – Nyheter:

Nyhet: Den efterfrågade och länge efterlängtade boken
           Förstå dina känslor – att läka sig inifrån
           utkommer äntligen den 1 juni

Information: Utbildning i DrömTerapi startar vid skiftet aug/sept.
Lär dig finna essensen bakom symboler, bilder, trauman och sjukdomar.
Personlig och andlig utveckling med healing på djupaste nivå.
Den spännande utbildningen ges i tre steg. Du kan välja att gå Steg I, Steg I+II,
eller alla tre stegen. Kom och känn dig för första träffen. Den blir to-sö 28-31 aug eller 4-7 sept (ännu ej definitivt fastlagt)
Mera information finner du på www.dromcentrum.se