Nieuwsbrief maart 2014

Elke keer sijpelt er weer een beetje meer bewustzijn binnen over energie en de werking daarvan. Het besef begint te groeien dat ieder mens een unieke energieconstitutie heeft, met voor een ieder specifieke drukpunten (kenmerken) die de hele dag door invloed uitoefenen op de omgeving zelfs als je slaapt. Soms is het prettig om te beschikken over deze specifieke krachten en weet je direct wat het je biedt, op andere punten levert dat vooral veel weerstand op. Het kan nl. zomaar zijn dat je pas profijt krijgt van deze energie als je een strategie volgt waar je in aanvang (cognitief) eigenlijk helemaal niet in gelooft. En daar ligt dan de manipulatie op de loer. Je gaat je anders voordoen dan wie je bent. Maar energie liegt niet: als je geboren bent om een verdediger te zijn, dan zul je nooit een goede aanvaller worden, hoe zeer je je best ook doet. Het gaat over de acceptatie van wie je ten diepste bent. Als jouw handelen congruent is met jouw energie dan zullen mensen je weten te vinden om je kwaliteiten ook al kan het voelen alsof er van je gevraagd wordt om onzichtbaar te zijn. Het is de zuivere uitstraling die zorgt voor de herkenning. Daarvoor hoef je niet (letterlijk) gezien of gehoord te worden; jouw energie doet zijn werk dwars door muren, deuren en barrieres heen. In dat vertrouwen ontstaat de bij jou passende flow....

ON-LINE CONSULTEN
Steeds vaker hoor ik mensen die niet lang willen reizen om bezig te zijn met persoonlijke ontwikkeling. Soms komt dat voort uit tijdgebrek, maar ook uit weerzin tegen de drukte en onvoorspelbaarheid in het verkeer. Het is niet nodig om naar Amersfoort af te reizen voor een consult. Energiereadingen, coaching en ook opstellingen kunnen ook via Skype plaatsvinden. Daarnaast is het mogelijk om een energieboodschap te bestellen. In dat geval mail je mij een vraag of thema en spreek ik een energetische geluidsboodschap voor je in die je in jouw mailbox ontvangt. Je kunt die dan luisteren op jouw eigen tijd. Wil je een afspraak maken of energieboodschap bestellen, bel dan naar 033-4451480 of mail me.

3 MAART: LAST MINUTE - VERDIEPING EN TRANSFORMATIE
Zijn er op dit moment actuele thema's waar je op korte termijn aan wil werken en ondersteuning bij kan gebruiken of heb je gewoon zin om vaardigheden te trainen in het waarnemen van energie of het begeleiden van opstellingen dan ben je maandag a.s. van harte welkom bij de strippenkaartdag Verdieping en Transformatie. De dag duurt van 10.00-17.00 uur. Laat me via de mail weten als je van de partij wil zijn, dan kan ik daar in de energie en bij het maken van de lunch rekening mee houden.

12 MAART: WORKSHOP FAMILIEOPSTELLINGEN
Op 12 maart is nog ruimte voor vraagstellers om middels een familieopstelling inzicht te krijgen in een levensvraag of een patroon te doorbreken. Ook organisatievraagstukken kunnen tijdens de workshop Inzicht-Inn-Familiepatronen ingebracht worden.

13 MAART: SPECIALIST-INN-OPSTELLINGEN
Na de basisopleiding Coach-Inn-Systemen (of een vergelijkbare opleiding bij een ander instituut) is er de mogelijkheid om een verdiepingstraining te volgen. Deze 5-daagse opleiding Specialist-Inn-Opstellingen (Level 2) start op 13 maart a.s. Aan de orde komen verschillende systemische werkvormen, het lezen van energie in opstellingen en een uitbreiding van het arsenaal aan mogelijke interventies die een opstelling tot een succesvolle methodiek maken.

BOEKENTIP VAN DE MAAND
Deze maand heb ik gekozen voor het boek "De familieziel - Hoe je geschiedenis je kan helpen op je levenspad" geschreven door Kitlyn Tjin A Djie en Irene Zwaan. Een boek dat de lezer triggert om een duik te nemen in de eigen familiegeschiedenis en waarin het (werk)woord "beschermjassen" wordt geintroduceerd. Een werkvorm waarbij bedding, kracht en veiligheid gecreëerd wordt door mensen opnieuw in contact te brengen met vertrouwde (familie)tradities, juist op die momenten waarop de "stam" fysiek of emotioneel op grote afstand en/of geheel afwezig is.

HEALINGARTS SPRAY UNIVERSAL MOTHERLOVE
Graag besteed ik ook aandacht aan de nieuwe Healingarts-spray "Universal Motherlove" die door Joanne van Wijgerden en Elaine von Nuding in co-creatie gemanifesteerd is. Een vloeibare lichtfrequentie die je uitnodigt om je te openen voor het veld van universele moederliefde. Een energie die bevroren kindsdelen aanraakt en het mogelijk maakt om onszelf te omarmen. waardoor liefde, creativiteit en levensenergie meer vrije ruimte krijgt. Een subtiele spray met een grootse uitwerking, waarover meer informatie (o.a. een filmpje en aurafoto's) te vinden is op de website van Healingarts.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info www.coach-inn.nl. Een weblog wordt bijgehouden op coach-inn.blogspot.com. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op twitter en Facebook. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.