van trainers - door trainers - voor trainers
 
 
 
 
Nieuwsbrief NSTV - december 2014
 
 
Via deze (gratis) nieuwsbrief willen we alle NSTV-leden en andere geïnteresseerde trainers en trainers in opleiding steeds informeren over ontwikkelingen en activiteiten van de NSTV.
 
Veel leesplezier en graag tot ziens bij een van onze activiteiten!
 
Bestuur NSTV

 
Agenda:
  • 13 januari: Regiobijeenkomst 'Basisoefeningen op het ijs' in Den Haag 
  • Februari 2015: Masterclass op het ijs
  • Voorjaar 2015: Masterclass Loopscholing
  • 12 juni 2015: Algemene Ledenvergadering NSTV
  • 13 juni 2015: Jaarlijkse Trainerscongres
 
 
Regionale bijeenkomst West: "Basisoefeningen op het ijs"
Wanneer en waar? 
Dinsdag 13 januari 2015 op de Uithof in Den Haag
19.30-21.30 uur
 
Inhoud: praktijkbijeenkomst op het ijs
Veel jeugdschaatstrainers zijn op zoek naar een variatie aan basisoefeningen die zij in hun trainingen of lessen kunnen gebruiken. In deze praktijkbijeenkomst gaan we het grootste deel van de avond op de 'funrink' aan de slag. Er worden voorbeelden van oefeningen gegeven, uitleg over het doel van de oefeningen en natuurlijk ga je zelf aan de slag om de oefeningen uit te proberen zodat je die kunt overbrengen op je schaatsers.
 
Voor wie?
De bijeenkomst is voor alle alle SB1-, SL2- en ST3-trainers die behoefte hebben aan een varieteit aan basisoefeningen op het ijs voor jeugd- en gevorderde schaatsers. De bijeenkomst levert twee punten op voor je trainerslicentie.
 
Aanmelden
Aanmelden via het aanmeldformulier onze website.
 
Nieuwe penningmeester: Joke Wittenberg
We zijn erg verheugd om te kunnen melden dat we in Joke Wittenberg een nieuwe penningemeester voor onze vereniging hebben gevonden. 
 
Joke is geen trainer, maar wel al 48 jaar in het langebaanschaatsen actief en kent de schaatswereld door en door. Ook nu nog rijdt zij veelvuldig langebaanwedstrijden in binnen- en buitenland.
 
Inmiddels is Joke al volop met Henriët Wardenier, die als waarnemend penningmeester fungeerde, aan de slag om de taken rondom het penningmeesterschap van haar over te nemen.
 
 
Volg ons ook op Twitter of Facebook