Stuur een lichtje!
Nieuwsbrief April 2012
 
Secretaressedag                     Volg ons:  
 
 
Donderdag 19 april is het weer secretaressedag!!!
 
Is uw secretaresse ook zo aardig, behulpzaam, vriendelijk, uw steun en toeverlaat dan is dit de uitgelezen kans om via een kaart uw waardering op papier te zetten met een lichtje erbij.
Het wordt bezorgd op de door u aangeven datum een leuke verrassing op een orginele manier.
 
 
Zonder deze geweldige personen kun je bijna niet werken. Ze doen van alles voor je, nemen de telefoon aan, doen de administratie, maken afspraken noem het maar op. Zet je secretaresse dan deze dag in het zonnetje en stuur haar een mooi lichtje!
 
 
Het is nu ook de beurt aan stuur een lichtje om de wereld van social media te betreden!
 
Op Twitter zijn wij al geruime tijd bezig om je via leuke tweets op de hoogte te houden van acties, speciale kaarten of te herrineren aan bijzondere dagen.
 
Sinds een aantal dagen hebben we ook onze eigen Facebook-pagina!!! Dus kom eens langs, laat een berichtje achter en druk gelijk even op die like-button...
 
Wij zijn ook weer van plan onze Hyves nieuw leven in te blazen en binnenkort kan je ons ook op Linkedin vinden. Zo kan je overal op de hoogte blijven van de activiteiten van stuureenlichtje.   
 
 
 
 
We hebben een schitterende waterlelie gevonden, met levensechte kleuren en een mooi donker groen blad. De bloemen zijn verkrijgbaar in de warme kleur rood, helder blauw en de schitterende kleur roze.
 
De tuinfeesten, barbecues en warme zomer avonden zijn weer op komst! Ideaal om lekker lang in de tuin te zitten. Hierbij zou zo'n mooie waterlelie zeker niet misstaan!
 
Wil je iemand opfleuren?, bedanken? of laten weten dat je aan hem of haar denkt? Stuur vanaf 16 april 2012 onze nieuwe zonnige waterlelie...
 
Graag zouden wij willen weten wat je van onze nieuwsbrief vind, mail ons dus gerust uw reactie! Geniet u ook zo van het sturen en ontvangen van de lichtjes?, laat dan is een leuk berichtje achter op ons gastenboek. Graag zien we u terug op onze website!
 
Groetjes,
Elly Bruggeling 

Schitterend Ydee
Tel:        +31 (0)6-28497393
Email:      info@stuureenlichtje.nl                                               Altijd als eerste op de hoogte én zeer geregeld 
Site:         www.stuureenlichtje.nl                                                kans maken op mooie prijzen? Sluit je aan.