Van Koesveld Financiële Diensten - financieel adviseur voor particulieren en bedrijven

Nico_5075knip.jpg
Nico van Koesveld
06-29082610
Twitter Blog

 

Geachte relatie,

De herfstkleuren en geuren zijn weer breed aanwezig. Denkt u al aan de winterbanden, nu volop verkrijgbaar. Deze keer iets meer over de digitale snelweg. Daar zijn we steeds meer aanwezig. Uiteraard zijn we in de auto offline. Online een schade veroorzaakt? Dan bent u aansprakelijk. Gelukkig zijn de meeste risico’s bij online nu verzekerbaar. Denk niet, dat het u niet kan overkomen. Neem wel de nodige voorzorgsmaatregelen en kijk eens naar de Cyberverzekering. Sla alle belangrijke documenten op in de Cloud, zodat u er snel bij kunt in geval van nood.    


Hartelijke groet, Nico van Koesveld

E-mailnieuwsbrief Van Koesveld november 2015

 
Online verzekeren

Vervoer
Auto
Bromfiets
Fiets
Motorfiets
Bestelauto
Vrachtauto

Wonen
Woonhuis
Inboedel
Aansprakelijkheid
Gezinsrechtsbijstand

Vrije tijd
Caravan
Kampeerauto
Pleziervaartuigen
Reis
Annulering
Reis en annulering
Pechhulp

Geldzaken
Sparen

Wie zijn wij
Blog


ANWB pechhulp? U heeft tot 15 november om deze voordeliger om te zetten.

Let op: Bij de ANWB staat de pechhulp op een persoonlijke naam. Bij Allianz op het kenteken. Als meerdere personen de auto gebruiken, zijn allen verzekerd van pechhulp.

 

Nederland Excl plaats

Nederland Incl plaats

Europa Excl plaats

Europa incl plaats

ANWB       55

ANWB       124

ANWB      85

ANWB     143

Allianz       37

Allianz          59

Allianz      70

Allianz      €  88

Besparing  € 18

Besparing     65

Besparing  € 15

Besparing €  55


Klik hier om uw premie te berekenen en af te sluiten. Of bel, dan regelen wij het voor u.

 


Rij Veilig 
app

Beschikbaar voor Android-gebruikers en is gratis te downloaden. De app schakelt zichzelf in zodra de bestuurder sneller gaat dan 15 kilometer per uur. Vanaf dat moment worden afleidende social media, sms, internet en handheld bellen, geblokkeerd. Handsfree bellen blijft wel mogelijk. Ook navigatie blijft beschikbaar. Staat men weer stil, dan wordt de blokkering opgeheven en komen alle berichten en meldingen weer binnen. Er is een passagiersmodus voor de momenten dat men niet zelf achter het stuur zit of met het openbaar vervoer reist.


Belangrijke documenten inscannen met  je telefoon en bewaren in de Cloud

Scanbot is gratis te downloaden in de appstore. App focust automatisch in op alleen het document in plaats van de achtergrond. Een reeks foto’s kan gebundeld als pdf opgeslagen. Individueel kan ook. Denk ook aan je bankpassen, paspoort, rijbewijs enz.


Inkomensverlies bij werkeloosheid of arbeidsongeschiktheid
Ach, waarom zou je je hier druk om maken? Of misschien toch even kijken wat je inkomensverlies is in het geval dat? Doe de Risico scan (inkomensvalmeter) Woonlastenverzekering Callas is sinds 2007 tot beste woonlastenverzekering met laagste premie uitgeroepen door Consumentenbond.

 

Veilig rijden wordt beloond met een korting tot 35%
Kiest u voor een verzekering met ChipWise dan wordt u elke maand beloond voor veilig rijden. Met onze speciale ChipWise stekker houdt u nauwkeurig bij hoe u hebt gereden en afhankelijk van uw rijscore ontvangt u tot 35% premie terug op de toch al scherpe basispremie! Wij hebben de keuze uit meerdere verzekeraars met Chipwise.

 


Cybercrime wordt teveel onderschat, nu verzekerbaar

De meeste burgers, bedrijven en overheden in Nederland onderschatten de risico's van cybercrime, zo stelt Martijn Egberts, landelijk cybercrime-officier van justitie. Volgens Egberts zal vermoedelijk iedereen weleens een keer slachtoffer van cybercrime gaan worden. Klik hier voor de toelichting

 


Whaling op WhatsApp: Wat is het en wat kun je doen?

Fraudehelpdesk waarschuwt voor deze 'oude' truc in een nieuw jasje. Er bestaan verschillende vormen van dit fenomeen, dat overigens whaling heet. Bij whaling krijg je een bericht van een 'vriend' die om financiële hulp vraagt. Je dénkt dat je contact hebt met je vriend maar hij of zij is een oplichter. De fraudeurs slaan toe op Facebook, via mail en nu dus ook op WhatsApp.


Belangrijk veiligheidsbericht voor caravanbezitters 
Heeft u een Truma-gasfilterTruma heeft materiaalschade vastgesteld aan de kijkvensters bij het gasfilter. Dit is het gevolg van een verkeerde verwerking door een toeleverancier. Dit bericht heeft betrekking op alle filters vanaf 2012. Dus controleren op de site als u een caravan heeft.


HSA eerste jaar gratis
De waarde van het Hypotheek Service Abonnement wordt vaak vooraf onderschat. Wij vallen u er niet maandelijks mee lastig, maar op de achtergrond wordt uw hypotheek dagelijks gecontroleerd of deze nog totaal aansluit op uw persoonlijke situatie en of er betere of goedkopere alternatieven zijn. Doordat de gegevens doorlopend actueel zijn, kunnen wij u direct en zonder extra kosten helpen met uw tussentijdse vragen. Bij een nieuwe hypotheek is HSA het eerste jaar gratis, om te bewijzen dat wij overtuigd zijn van de toegevoegde waarde. Lees meer.
 

Barnseweg 114 - 3771 RP - Barneveld - www.koesveld.nl -  Tel. 0342-424242 - info@koesveld.nl -- Twitter - Linkedin