nieuwsbrief 

Het is lente, wij zijn er weer klaar voor en bieden u ook komend seizoen weer een gevarieerd programma met veel muziek en vele verassende activiteiten aan.
 
Ambulante muziek of een looporkestje slaat bij het publiek altijd wel aan.
Zowel in een restaurant, in een casino, in een winkelcentrum of tijdens een personeelsevenement zal het inzetten van een 'dweilorkest', in welke vorm dan ook, zeer zeker bijdragen aan het totale programma.
Zij voelen zich altijd thuis op iedere gelegenheid en weten er de juiste sfeer te creëren.

Goud van Oud of Country op uw braderie of evenement
Voordat de Beatlemania haar intrede deed was er in Nederland het tijdsperk van de zogenaamde gitaarbands.
Enkele van deze ‘gitaar heroes’ uit de sixties zijn nog steeds actief en uiteraard bij ons te boeken.
Sinds 1958 scoorde  de legendarische gitarist René Nodelijk met zijn Haagse band The Alligators enorm veel hits.
The Black Albino’s, in 2004 kwamen zij in hun originele bezetting weer bij elkaar en nu, ruim 50 jaar verder, spelen zij nog net zo enthousiast als in de roemruchte zestiger*****Johnny Valentino gaat samen met zijn neef Karel (zijn favoriete plaatjesdraaier) op, hij brengt de gezelligheid mee en brengt hij een complete feestavond/middag bij u thuis.
The Country Sisters, temperamentvolle zangeressen, danseressen en multi-instrumentisten uit de Tsjechische Republiek met een uitgebalanceerde mix van traditionele Country, gouwe ouwe Rock 'n' Roll, cajun en evergreens***** The Cosy Rockers heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een van Nederlands' betere 'Golden Oldies' en Americana bands
Beehive, heerlijke countrymuziek in vele vormen met hier en daar een vleugje rock & roll waardoor ook niet country liefhebbers aan hun trekken komen. Bekende en minder bekende klanken wisselen elkaar af***** Windfall, opgericht in 1977, heeft zijn (haar) sporen na bijna 45 jaar duidelijk verdiend, een band die bij elk optreden een enorm enthousiasme ten toon spreid.
Het repertoire de LenneBrothers Band (D) zal nagenoeg onveranderd blijven; een mix van rock-'n-roll, country en rockabilly, dat ook al eerder een hit en het kenmerkende geluid voor de Lennerockers was.
Afgelopen februari hebben de LenneBrothers Ele und Teddy hun 40 Jarige jubileum op de bühne gevierd.

CCR Tribute Band met de authentieke CCR sound.
Wie kent nu niet de muziek van Creedence Clearwater Revival.
De band die eind jaren 60/begin 70 grote hoeveelheid hits produceerde die iedereen wel kent zoals: Proud Mary, Bad moon rising, Fortuned son, Have you ever seen the rain, Suzie Q, I put a spell on you enz. enz.
Als tribute-band van CCR vertolken zij deze hits op een zo authentiek mogelijke wijze en sound.

Bent u op zoek naar meer muziek of entertainment, dan bent u op onze website aan het juiste adres.
Meer live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door Kwekel - Evenementen.nl..
 
Smitsweg 51, 3222 AG Hellevoetsluis, 0181 324 310