Hoppfull början i slutet av året!
 
Idag den 28 decembr 2016 är vi på Adrian Recordings glada att kunna presentera en helt ny artist på Adrian Recordings. 
 
Artist: Lately La La
Låt: The Dream
Släppdag: 28 december
Label: Adrian Recordings
File under: Lo-Fi Healing Music
 
Lyssna: https://open.spotify.com/album/1Vo6MMXtipdeAW2RyL2rXd
 
 
Musikern Sara K Gustafsson som står bakom artistnamnet Lately La La vill sprida en aning värme och hopp i en dyster värld.
 
“Jag gör musik för att berätta om och bearbeta olika saker och jag vill sprida en positiv känsla. Jag tror att vi kommer behöva det kommande år."
 
Mars 2012. Lately La La alias Sara K Gustafsson är bara en vecka från att råka ut för en akut stressreaktion från sitt arbete på en skola. Hon vaknar och har en dröm i sig, nedtecknar och tonsätter den. Låten skall sedan glömmas bort, spelas och tillslut komma till inspelning i en studio på Hisingen i Göteborg. Den är början till det låt- projekt som Sara kommer att kalla Lo-Fi Healing Music.
 
(Resultatet är kanske inte helt överraskande.) The Dream rör sig från marken till rymden, mellan dröm och verklighet. Precis som den morgon då låten blev till...
 
 
Sara har alltid hållit på med musik och konst, och tidigare bland annat gjort “Hope Songs”, en inspelning av tröst-låtar. Under två år startade och drev hon även en Öppen Scen på Folkteatern i Göteborg. “Det var på Öppna scener jag själv började spela mina och andras låtar. Första gången jag stod på scen var jag så nervös att jag tog sällskap av en kompis, som stod bredvid och spelade på en rytmisk banan”, förklarar Sara.
 
Sedan dess har hon spelat med sitt egna och olika band i England, Frankrike och i Sverige. “Jag älskar att möta en publik och att skapa positiv energi i ett rum, det kände jag redan första gången jag vågade stå på scen.” Detsamma gäller inspelningsprocessen: “Det har fått ta den tid det tar. Jag har kallat musiken för Lo-Fi Healing Music för att ha en tydlig bild av hur inspelning och musik ska kännas" menar musikskaparen.
 
Om Sara:
 
Sara har gått samma utbildning som Natasha Khan i Bat For Lashes, och i samma klass som Mike Green i Fort Romeau: Music and Visual Art i Brighton, England.
 
Hon är uppväxt i Småland, Skåne och på Öland. Har bott i fem länder.
 
Sara ritar även serier och har som femteklassare kommit tvåa (med sin tvillingbror) i Vi i femman.
 
Just nu håller hon i ett babycafe och spelar för äldre på äldreboenden i skåne samt är aktuell med låtar under bandnamnet Lately La La. Nästa låt ut är Damaged Goods som släpps den 3:e februari.‚Äč
 
latelylala.com
adrianrecordings.com
 
The Fine Arts Showcase
Den svenska tystnaden
Boeoes Kaelstigen
Andreas Tilliander
The Bear Quartet
Surf Philosophies
Dmitry Fyodorov
Jonas Lundqvist
Edda Magnason
Björns vänner
Alice Boman
Lately La La
This Is Head
Emil Jensen
Hey Elbow
Familjen
DÖDEN
MF/MB/
Laakso
YAST
VED
OLD
Cato
RA