Nieuwsbrief  De Masteluin
Natuurwinkel
De Masteluin
Witbos 9
Noorderwijk
014 261695
VORIGE
NIEUWS
BRIEVEN
Klik hier en bekijk vorige nieuwsbrieven in het archief.
OPENINGSUREN
 Ma Di Do Vr
10:00-12:30 13:30-19:00
Zaterdag
idem tot 17:00
Zondag
09:00-12:00
 
Woensdag
is
sluitingsdag
 
In de maanden
juli, aug, sept
gesloten op
zondag
JE GEGEVENS
Uw partnerKlik hier voor een korte leidraad bij het invullen van je gegevens.
Hallo ,
Deze zomer gaan we niet in verlof. De winkel blijft open op 1 uitzondering na: op maandag 20 juli maken we de brug met de Nationale Feestdag 21 juli. Op die manier zijn we dus wel 4 opeenvolgende dagen gesloten van zondag 19 tot en met woensdag 22 juli.
 
We wensen je nog een aangename zomerperiode toe!

Groetjes
Johan & Anita
NIEUW
De liefhebber van witte chocolade vindt voortaan bij ons een ware delicatesse: de nieuwe witte chocolade met aardbei-stukjes van Vivani.

Granaatappelsap is bijzonder rijk aan vitaminen en antioxydanten. Het heeft bovendien ook een cholesterolverlagende werking. Het pure granaatappelsap is echter aan de bittere en zure kant. Maar...Ekoland komt nu met een nieuw duosap van granaatappel gecombineerd met framboos. Heerlijk en keigezond!!
(PS. Wist je dat de echte 'grenadine' oorspronkelijk niets anders was dan geconcentreerd granaatappelsap?)
NIEUWE PROMOTIES
Moncaro Verdicchio dei Castelli di Jesi
Moncaro is in 1964 opgericht door een groep druiventelers met als doel het verbeteren van de kwaliteit van de wijngaarden in de provicie Ancona (Midden-Italië). In 1971 werd de eerste collectieve oogst verwerkt. Vandaag de dag is Moncaro één van de meest vooruitstrevende coöperaties in Ancona. De onderneming past zeer vernieuwende en uiteenlopende technieken toe en heeft internationale wijnmakers in dienst. Moncaro beschikt over circa 900 hectare aan wijngaarden. Zo'n 60 hectare hiervan is uitsluitend bestemd voor biologische wijnbouw.
De herkomst van de Verdicchio is de regio Marche, gelegen aan de Adriatische kust. Hier bevindt zich ook het stadje Jesi. Omdat in de omgeving nog vele kastelen te vinden zijn, luidt de volledige naam van deze witte wijn Moncaro Verdicchio dei Castelli di Jesi (75cl).
De druif Verdicchio, genoemd naar de licht groene (verde) tinten die in de wijn aanwezig zijn, gedijt uitstekend op een hoogte van 220 tot 380 meter. Overdag is het op de zonnige heuvels aan de Adriatische Zee heerlijk warm; 's nachts kan het flink afkoelen. Deze temperatuurverschillen komt de ontwikkeling van de aroma's in de wijndruiven zeer ten goede.

Door onszelf met veel enthousiasme uitgetest en zalig bevonden!Knipogen

Profiteer nu van de uitzonderlijke promotie voor deze frisse zachtfruitige witte wijn: normaal 6,79 €
nu tijdelijk slechts 4,99 €
Bij voorbestelling van een karton krijgt u bovenop nog eens 5% korting!