Van Koesveld Financiële Diensten - financieel adviseur voor particulieren en bedrijven

 

E-mailnieuwsbrief    april 2010

Nico_5075knip.jpg

   

In deze nieuwsbrief:

Skype, videobellen en veel meer, gratis vlaggen
Woekerpolis stand van zaken
Gratis, uw digitale huishoudboekje, zicht op uw geld
Hypotheken via Independer beoordeeld
Gezinspakket, de aller scherpste polis
Hypotheekadvies, wij controleren het
 

 De vlag uit, bij elke opdracht in april krijgt u een Nederlandse of Barneveldse vlag naar keuze.

 

Skype, persoonlijk contact en een gratis Nederlandse of Barneveldse vlag gratisskype.jpg

 
Met Skype kan veel meer dan u denkt
En je kunt elkaar ook zien. Wederzijds contact wordt steeds belangrijker. Niet altijd zijn we in de gelegenheid om op bezoek te komen. Bellen kan altijd uiteraard. Skypecontact zit er tussenin. Het is persoonlijker dan bellen. Op Skypegebruiken ziet u hoe het werkt. Via www.skype.nl installeert u het snel. Het werkt direct. Skype is vooral het laatste jaar sterk verbeterd. Ik heb veel relaties enthousiast kunnen maken.

U kunt gratis naam-bellen, videobellen, berichten en bestanden versturen. Probeer het en laat u verrassen. We kunnen schermen delen en u daarmee behulpzaam zijn bij uw gebruik van de computer. Let wel, wij kunnen niets doen op uw computer, alleen meekijken en u begeleider zijn. Elke nieuwe Skyper belonen wij met een veiligheidsvest en elke aanvraag via Skypetelefoon belonen wij met de Nederlandse of Barneveldse vlag. Zo kunt u de vlag uitsteken op Koninginnedag.

Onze Skypenamen zijn: nico.koesveld, chantal.koesveld en richard.koesveld  Deze kunt u in Skype zoeken via tabblad contactpersonen. Tot Skypes!
 

Lees verder      

 

Woekerpolis, onderneem echt actie polis_810221b.jpg


Neem geen genoegen met de geboden compensatie
Nog steeds is echte compensatie ver weg. De zeer magere voorstellen worden langzaam iets beter. Wij wachten af tot verzekeraars verder in het nauw gedreven worden. De roep van de consument wordt door de rechtspraak steeds sterker. Stel altijd uw rechten veilig als uw polis reeds is afgelopen door het versturen van de stuitingbrief. Op 13 april 2010 weer zo’n (h)eerlijk artikel Telegraaf over de woekerpolis dat bevestigd dat u actie moet ondernemen. Ik weet het, niemand staat erop te wachten. Maar onderneem nu actie, voorkom dat u financieel straks echt vastloopt.

Uw polis overzetten loont bijna altijd de moeite
Ook nu kunt u nog steeds uw polis overzetten. Elke polis, vooral polissen voor 2005, waar ook gesloten, kunnen wij analyseren. Hier aanmelden en laat het ons in ieder geval doorrekenen. Dit doen wij kosteloos. U krijgt dan een heldere analyse wat in uw geval het beste is. Ook bij een looptijd van nog maar een paar jaar kan het juist beter zijn nu te stoppen en uw geld veilig te stellen. Vaak is banksparen een goede oplossing. Daarmee voorkomt u het risico van waardedaling. En als de polis aan uw hypotheek gekoppeld is, is het drama aan het einde van de looptijd niet te overzien. Ons advies is nadrukkelijk, controleer nu uw polis. Grijp in voor het te laat is.

Lees verder     

 

Zicht op uw persoonlijke inkomsten en uitgaven

Gratis digitaal huishoudboekje

 
Altijd blijkt gedrag uit het verleden een goede voorspeller voor uw toekomst. Ook financieel. Dat is gemakkelijk, het verleden is bekend, dus uw toekomst ook. Het wordt het leuker en gemakkelijk.

Toch laten we ons liever leiden door onze voornemens, dan door het verleden, Roos Vonk is hoogleraar psychologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen

Aan het einde van mijn inkomen heb ik altijd een stukje maand over. Vanaf nu is dit over. Met ons gratis programma heeft u binnen 1 minuut exact inzage in al uw inkomsten en uitgaven. Geheel automatisch en zwaar beveiligd. Eenvoudig via telebankieren de mutaties downloaden en via ons pakket inladen. Inzicht in al uw inkomsten en uitgaven. Hoeveel betaalt u aan energie, verzekeringen, hypotheekrente, cadeautjes, enz.. Uiteraard kunt u ook budgetten ingeven. Overschrijding van het budget levert dan een signaal op.

Wilt u eerst meer weten? Dat kan, bekijk de duidelijke videofilmpjes op www.viewoncash.nl Eindelijk inzicht over uw financiële zaken wat er binnenkomt en waar het aan uitgegeven wordt. Anders Skype of bel ons even. Wij helpen u verder.

Lees verder     

 

Hypotheekadviseur beoordeeld, wij helpen u graagUw adviseur beoordeeld
Van Koesveld is deelnemer in het beoordelingsprogramma bij Independer. Uit de eerste resultaten blijkt dat uw hypotheek bij ons in zeer goede handen is. Het eerste cijfer 10 is gevallen. Nul fouten dus. Beter kan niet. Ik daag u dan ook graag uit om van ons 100% onafhankelijk hypotheekadvies gebruik te maken. Uw hypotheek is tegenwoordig een zeer complexe zaak, wij maken u het graag duidelijk en ontzorgen u, zodat dat u betaalbaar kunt blijven wonen met betaalbare tarieven. Mail ons voor hypotheekadvies    

Lees verder     

 

Gezinspakket, waanzinnig voordelig topverzekerd, zomaar 30% besparen 

 
Bij ons betaalt u niet mee voor slechte klanten
Voordelig uw woonhuis met inboedel altijd dekking tot 1 miljoen zonder onderverzekering. Geen inboedelwaardemeter invullen. Nooit meer onderverzekerd. Geen gezeur, gewoon de beste dekking.
 

Onze relaties profiteren van ons gezamenlijk inkoopcollectief. Nu voor particulieren een zeer scherp tarief. Tik uw postcode en huisnummer in en zie de scherpste premie met hoge pakketkorting.

Waarom profiteert u extra van onze scherpe tarieven? Uit analyse blijkt dat onze klantengroep een laag risicoprofiel heeft en dat vertaalt zich in lage tarieven. Daarnaast nemen wij genoegen met lage provisie. Daar kunt u van mee profiteren. Onze tarieven zijn zelfs lager als Unive of Interpolis. Lager als de internet verzekeraars. De pakketkeuze is breed met een zeer goede dekking. Uiteraard met alle persoonlijke service die u niet direct  ervaart. Bij ons geen druk 1 of 5, maar gelijk iemand aan de lijn. Of Skype ons voor videocontact.

Lees verder     

 

Met wie doet u straks graag zaken? Duur internet of de voordelige tussenpersoon?

 

 


De onafhankelijke tussenpersoon is er voor u, niet voor de verzekeraars. Dit is een tendens die ingezet is en er lijkt geen weg meer terug. Klantenbelang dient altijd voorop te staan. Dat ontbreekt bij banken en verzekeraars ondanks alle mooie woorden en de weinige daden. Kijk naar de onnodige miljardensteun die er met uw geld in gepompt is. Zelfs de topsalarissen blijven in stand terwijl er een waanzinnig slecht beleid is gevoerd door banken.

Verzekeraars worden enkel nog geselecteerd op de basis van  verzekeren. Niet voor woekerwinsten waar geen enkele prestatie tegen over staat. Voor de rest komt de toegevoegde van de onafhankelijke kritische tussenpersoon. Wij maken samen met u de keuze waar, met wie en hoe we zaken willen doen.

Er zijn het afgelopen jaar diverse verzekeraars gestopt. Wij voorspellen dat er meer verzekeraars zullen stoppen. Kijk uit waar u zaken gaat doe. U gaat toch immers niet de dure marketingspelletjes van een Ditzo en andere internetverzekeraars betalen? Kijk de enorme marketingbudgetten er op na. Dat betalen de internetklanten. Wij schreven al eerder, de tussenpersoon is gemiddeld 28% goedkoper dan dure internetverzekeraars. Kies zelf, kies voor betaalbare en tastbare service.

Lees verder     

 

Hypotheekbewaking bespaart u duizenden euro’s

 
        
        

        


“Bent u een snurker?” Veel Nederlanders betalen onnodig teveel hypotheekrente doordat hun woningwaarde gestegen is. Gemiddeld betalen deze klanten, door de bank 'snurkers' genoemd 516 euro per jaar teveel! De bank zal u niet vertellen dat u kunt besparen. Hypotheekbewaking wel.

Doe de RentekortingCheck en u weet binnen enkele minuten of uw hypotheek ook de volgende maand al goedkoper kan!
Meer dan 315 verschillende hypotheken. Sparen. Beleggen. Extra verzekeringen.
Geen wonder dat u af en toe geen overzicht meer heeft.

Dagelijks vergelijken wij voor onze abonnementhouders objectief alle aanbieders. Ook op extra kosten en bijzondere voorwaarden. De Hypotheekbewaking geeft u de rust van zekerheid. Nu en in de toekomst. Ontdek het zelf. Voor slechts 5 euro per maand voorkomt u debacles die duizenden euro’s kosten. Abonneer u nu

Lees verder    

 
Binnenkort gaan wij onze site vernieuwen, heeft u suggesties? Laat het ons weten.