Ako ne se chete, kliknete                                                         януари 2015
Изложение и конференция за енергийна ефективност и възобновяема енергия
за Югоизточна Европа, 11-13 март 2015, София
  
Въглеродно неутрална, сигурна и достъпна енергетика се развива чрез иновативни технологии. Кои ще са факторите, които ще формират облика на този важен сектор у нас? На европейско ниво се гласуват нови обвързващи цели и директиви, все повече страни използват екологични източници на енергия и повишават конкурентоспособността на икономиките си.
  
До началото на единственото събитие у нас в областта на устойчивата енергетика остават два месеца.
 
В януарския брой на бюлетина ни ще Ви представим част от изложителите, които наскоро се присъединиха към ЕЕ & ВЕ, както анонси от партньори ни.
 
Приятно четене от екипа на Виа Експо
 
  
 
 
ИЗЛОЖИТЕЛИ
 
 Eurosolarnet S.L.
  
Eurosolarnet е европейско поделение на MidNite Solar и чрез своето участие в „ЕЕ & ВЕ“ планува да намери дистрибутори за региона на Югоизточна Европа. Фирмата предлага контролери, инвертори, прекъсвачи и други аксесоари, on-grid и off-grid фотоволтаични системи. 
 
  
Компанията е официален дилър на Caterpillar за България. Тя ще популяризира своите дизелови и газови генератори с приложение в когенерации, инсталации с био-, сметищен, коксов и технологичен газ. Те са конструирани с цел да осигуряват чиста и икономична енергия и при най-тежки условия на работа.
 Когенерации на биомаса директно изгаряне или термична газификация
  
ИРЕС е  търговско / инженерингова фирма в сектора на възобновяеми енергийни източници (ВЕИ). Предлага битови и индустриални инсталации, системи на пара, комбинирани системи за охлаждане, отопление и електроенергия  и др.
 
  
Ветрорезина Балкан ООД е утвърдена на пазара компания със солиден опит в областта на проектиране, производство, монтаж и поддръжка на изделия от стъклопласт. Произвежданите изделия включват тръби (индустриални и корабни), комини, профили, съдове, резервоари и др.
 
ПАРТНЬОРИ И МЕДИИ
 
 
  
Целта на Холандския съвет за насърчаване на търговията (NCH) е да стимулира износа, като предлага обмяна на опит, информация и подпомага създаването на контакти между фирми от целия свят и Холандия.
 
 
       
  
 
IEN Europe е една от водещите медии в Европа повече от 5 десетилетия. Тя предлага казуси и технически статии, интервюта с индустриални доставчици, презентации на нови продукти и услуги.
 
             
  
ees INTERNATIONAL - e престижна медия с фокус върху най-новите постижения в областта на съхранението на електрическа енергия. Целевата й аудитория включва: производители, доставчици, агенти и дистрибутори. Списанието следи динамичното развитие на пазара и информира за тенденциите, технологиите и решенията в сектора. Достига до над 75 000 контакта в целия свят. 
 
 
  
Bioenergy International е специализирано списание за биоенергия - разглежда теми, свързани с биомасата, производството на биоенергия, технологии за обработка и оползотворяване, транспорт и съхранение. Разпространява се на най-големите международни изложения.
 
Анонс от партньорска институция
 
DistribuTECH
  
3-5 февруари
Сан Диего,
САЩ 
 
 
 
     
  
Търговският отдел към Посолството на САЩ Ви кани на ежегодното изложение DistribuTECH. То е специализирано събитие в сектора за пренос и разпределение на електроенергия - енергийна ефективност, системи за автоматизация и контрол, „умни“ електромери.  В програмата на изложението са включени конференции, семинари, информационни срещи, технически посещения.
 
Пътуването ще се проведе по следната схема: 
София –  Лондон - Сан Диего –Сан Франсиско – Лондон- София
Цена на човек настанен в единична стая – 1971 евро
Цена на човек настанен в двойна стая - 1560 евро
 
Пакетната цена включва самолетни билети по посоченото разписание, настаняване в хотелите Best Western San Diego: 1-5 февруари 2015, Carlton Hotel  San Francisco: 5-8 февруари 2015 по програма или алтернативни от същата категория, трансфери летище – хотел – летище за двата града.
Цена на човек настанен в единична стая – 2205 евро
Цена на човек настанен в двойна стая - 1745 евро 
Цената подлежи на препотвърждение към момента на записване.
 
Групата ще бъде придружена от Емилия Танева.  За повече въпроси се обадете на тел. 0888 386 193. 
 
 
  
Препрати на приятел:
Намери ни в социалните мрежи:
       
 
 
Съгласно Закона за електронната търговия този мейл е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка "Unsubscribe" (Отписване) по-долу
Виа Експо, www.viaexpo.com