Van Koesveld Financiële Diensten - financieel adviseur voor particulieren en bedrijven

Nico_5075knip.jpg
Nico van Koesveld
06-29082610
Twitter Blog

 

Geachte relatie,

Van harte welkom op de Amalia beurs van 3 t/m 6 oktober in Barneveld. Ruim 200 standhouders verwachten 50.000 bezoekers, van particulier tot (klein) zakelijk. Wilt u daarbij zijn? Toegang is €7,50. Uiteraard heb ik gratis kaarten voor u. Stuur deze mail retour met gewenste aantal kaarten.  

Ook wij ontkomen niet aan MVO, maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ons motto hierbij is Bewust Betaalbaar Besturen. Bijvoorbeeld, de elektrische auto gaat er gegarandeerd komen. Zeker met deze brandstofprijzen. Maar ook privé en zakelijk moeten we Bewust Betaalbaar Besturen. Wij helpen u financieel de boel op de rit te zetten en te houden. Welkom bij Van Koesveld

Hartelijke groet, Nico van Koesveld

E-mailnieuwsbrief Van Koesveld  september 2012

 
Online verzekeren

Vervoer
Auto
Bromfiets
Fiets
Motorfiets
Bestelauto
Vrachtauto

Wonen
Woonhuis
Inboedel
Aansprakelijkheid
Gezinsrechtsbijstand


Vrije tijd
Caravan
Kampeerauto
Pleziervaartuigen
Reis doorlopend

Geldzaken
Huishoudboekje
Sparen
Uitvaart

E-books hulp bij:
Facebook
Linkedin
Twitteren zakelijk

Wie zijn wij
Blog

 

Van Koesveld gaat voor Bewust Betaalbaar Besturen
Vandaar deze elektrische auto, het rijden van de toekomst. Het kan nu al.

Maar ook je privéleven en je bedrijf vragen om Bewust Betaalbaar Besturen.

 

twizzy_vrijstaand met naam VKH.jpg
Loot mee op de Amaliabeurs: gratis 1 dag rijden in deze auto

 

Particuliere verzekeringen
Eigenlijk wil je niet bezig zijn met verzekeringen, tot er iets gebeurt. Dan ben je blij dat je niet onderverzekerd bent, dat je snel en soepel wordt uitbetaald en dan besef je de waarde van Van Koesveld.

Want die regelt je zaken. Met een Gezinspakket dat alles dekt, met rechtsbijstand die wel helpt. Omdat Van Koesveld 100% onafhankelijk is én omdat dit bedrijf helemaal gaat voor de klant, krijg je gedegen persoonlijk advies. En dat alles met nog eens een hoge pakketkorting op de scherpe premieprijs. Je digitale polismap is altijd voor jou toegankelijk en je hebt meteen een overzicht van al je verzekeringen, waar je die ook hebt lopen. Is het te mooi om waar te zijn? Neem de proef op de som en kom naar de beurs of maak een afspraak.


Hypotheken, particulier & zakelijk
Met een hypotheek wil je wel bezig zijn, want je hebt je droomhuis gezien en dat wil je graag hebben. Of je wilt dat kantoorpand, die fabriekshal, dat stuk grond om uit te kunnen breiden.

Maar……zal de bank wel willen? Van Koesveld wil wel en gaat ervoor. Van Koesveld is de beste hypotheekadviseur van Midden Nederland (bron: Independer) met het cijfer 9.2. Een zeer hoge waardering van bestaande klanten, omdat Van Koesveld echt onafhankelijk is en alle aanbieders kan benaderen. Daardoor krijg jij de scherpste rente en worden je dromen waar. Een Hypotheek Service Abonnement zorgt dat je je hypotheek ook altijd scherp kunt houden. Ook voor je zakelijke hypotheek staat Van Koesveld voor jou in de bres: op basis van jouw zakelijk en persoonlijke plan doet hij een voorstel naar vijf partijen, waaronder je eigen bank. Interessant is ook de familiehypotheek, extra mogelijkheden buiten de bank om.

 

Zakelijk voordelig verzekeren
Ben je ook een hardwerkende MKB-er of ZZP-er en krijg je het wel eens benauwd als je aan de verzekeringen denkt? Te duur? Te omslachtig?

Van Koesveld heeft speciaal voor jou een MKB/ZZP-polis waarin alles is gedekt. Een complete verzekering dus, uit te breiden met een incassomodule en een rechtsbijstand die echt helpt. Duur zeker? Nee, er is een scherp instaptarief en een hoge pakketkorting op de scherpe premieprijs. Er is geen naverrekening en bij schade wordt er soepel uitgekeerd. Waarom? Omdat Van Koesveld weet waar het over gaat, weet van de risico’s die je loopt,

zelf ook MKB-er is en omdat hij gevoel heeft voor de ZZP-er. Kom eens praten over het ZZP Zekerheidsplan. Kom langs op de beurs en vraag informatie aan, dat is het beste dat je voor jezelf kunt doen.

 

 

Hypotheek Service Abonnement (HSA). Waarom dit doen? 
Met een serviceabonnement heeft u overzicht én garantie dat de hypotheek doorlopend aansluit bij uw privésituatie. Dus blijft de hypotheek betaalbaar bij arbeidsongeschiktheid of overlijden. Ook worden tussentijds de bijbehorende verzekeringen overgezet als deze voordeliger over te sluiten zijn. Tevens voorkomt u te hoge WOZ belasting. Meer.

De bank zal dit serviceabonnement niet voor u kunnen regelen.
De bank kan immers alleen het eigen product aan u verkopen. Een voordeliger alternatief kunnen ze u, ook tussentijds niet bieden. U bent dus niet gegarandeerd van het beste onafhankelijke advies wat bij u past.

Voor wie is dit abonnement geschikt?
Voor een ieder die de hypotheek via ons al heeft geregeld. Maar ook als uw hypotheek elders loopt, kunt u doorlopende controle direct loslaten op uw situatie. Zo krijgt u tussentijds of bij verhuizen of renteverlenging automatisch overzicht van de best passende mogelijkheden. Hiermee voorkomt u hoge advieskosten.

Wat kost het abonnement? Eigenlijk niets.
Met dit abonnement van slechts € 10 per maand krijgt u na één jaar direct 20% korting op het hypotheekadvies. Loopt het abonnement langer, dan spaar je de totale abonnementskosten op het volgende advies*. * Lees er alles over op onze site.

 

De prijs van financieel advies is aan het veranderen.
Bij steeds meer partijen krijgt u advies zonder verborgen hoge provisiekosten. Hierdoor kunt u aanzienlijk besparen. Bij een hypotheek bijvoorbeeld krijgt u bij een 100% onafhankelijk kantoor echt het beste advies wat beschikbaar is, dus niet een verplicht eigen product zoals bij een bank. Uiteraard betaalt u ons voor de geleverde dienst. Met een serviceabonnement verlaagt u deze kosten en houdt u het betaalbaar. 

 

Van Koesveld behaalde een 9,2 als hypotheekadviseur
Bij Independer wordt de klantwaardering bijgehouden van de hypotheekadviseur. Hier beoordeelde u ons met een zeer hoog cijfer. Van de 1.000 adviseurs in midden Nederland komen wij als hoogste uit de bus. Onze hartelijke dank daar voor. Wilt u ook een hypotheekadvies, 100% maatwerk, of weet u iemand die dit ook verdient, dan horen wij dat graag van u.

 

Barnseweg 114 - 3771 RP - Barneveld - www.koesveld.nl -  Tel. 0342-424242 - info@koesveld.nl -- Twitter - Linkedin