nieuwbrief mei 2022

Bent u van plan een gezellige middag of avond te organiseren voor senioren of b.v. een verzorgingshuis?

Geheel in stijl verzorgen wij entertainment in o.a. bejaardenhuizen, verzorgingshuizen, verpleeghuis en zorginstellingen.

Maar ook voor entertainment bij een buurthuis, vereniging, jubilea of de verjaardag van opa/oma zijn deze acts zeer geschikt!
 
Uitstekende seniorenshows gebracht door enthousiaste professionele artiesten.
Een "Cocktail" van Senioren amusement, die uw gasten niet snel zullen vergeten !
Dit duo laat met hun muziek uit Spanje en andere zomerse Spaanstalige, Mexicaanse Mariachis, Caribische ritmes en Latijns iedereen versteld staan.
Doe je je ogen dicht, dan klinkt het als een orkest, doe je je ogen open, dan zie je dat al die ritmes en klanken slechts door twee mensen worden geproduceerd
Voor de interactie met het publiek zorgt een lieftallige zangeres, die de gasten ook uitnodigt voor b.v. een Spaanse dans, Macarenadansen.
 
Thema’s; Tropical  (tropisch kostuum, Caribische muziek) met o.a. Braziliaanse sambashow in Sambakostuum, Spaans flamenco met een hoog “Costa del Sol” en “gypsy kings” gehalte voor een echt vakantiegevoel.
Apache Indianen (in origineel Apachekostuum met prachtige panfluitmuziek) of  Inca indianen, ook met prachtige panfluitmuziek, maar in Peruaans kostuun.

The Dancing Shoes, o.l.v. Toon en Maria het van SBS programma ‘De Dansmarathon’,  één van de populairste koppels die uiteindelijk tweede werden.
Op roemruchte muziek, geheel in stijl met petticoat, jarretel, vetkuif en puntschoenen, verzorgen zij enkele showoptredens vol Rock & Roll, Swing en Boogie Woogie.
Ook altijd al willen weten hoe Rock ‘n Roll nu écht wordt gedanst, naast het spetterende optreden van deze dansformatie zorgen zij er voor dat uw gasten eventueel ook kunnen meedoen. 
Speciaal daarvoor hebben zij diverse pasjes, zoals de Huckelbuck en een twistdans uit de jaren '60, leuk opgebouwd uit diverse twistbewegingen.
Ook zeer geschikt voor ouderen en instellingen en zoveel mogelijk aangepast aan de mogelijkheden van uw cliënten.

Laat uw gasten genieten van een avondje 'Magic Entertainment' en laat hen van de ene in de andere verbazing vallen.
Het is niet alleen genieten van het goochelen maar ook is hij nog eens een eerste klas entertainer en ballonartiest.
De 'Magic' (goochelen) van deze rasartiest bestaat uit korte acts, voor een deel non-verbaal, vol van vingervlugheid en afleidingstechniek, vol humor en amusement.
Tussendoor zal hij wat van zijn ballonkunsten laten zien.
Deze ballonartiest maakt de mooiste ballonfiguren terwijl u wacht, de mooiste creaties maar dan net even anders dan normaal.
Afhankelijk van de doelgroep vertoont hij zijn kunsten tussen het publiek of ook aan tafel.
 
Bent U geïnteresseerd in ons leveringspakket kijk op onze website

Staat uw artiest van uw keuze niet op deze website?
Kijk dan ook eens op onze andere website; 
 
Smitsweg 51, 3222 AG Hellevoetsluis, 0181 324 310