NIEUWSBRIEF
Jaargang 18 - Nummer 9 - Oktober 2020
 

 

De Spaanse Costa's aan de Middellandse Zee

Een onderwerp waar veel onduidelijkheid over bestaat, is de ligging van de diverse Costa's.
De meeste mensen weten wel naar welke Costa men gaat, maar waar ze deze exact op de kaart kunnen vinden, blijft de vraag. Voor anderen bestaan er maar 3 Costa's, te weten: Costa Brava, Costa Blanca en Costa del Sol.

Om alle twijfels weg te nemen, is dit e-book verschenen.
In dit e-book gaan we van Noord naar Zuid langs de Spaanse Costa’s aan de Middellandse Zee, waarbij niet alleen stil wordt gestaan bij de ligging en de specifieke kenmerken van de diverse region’s, maar ook aandacht wordt besteed aan plaatselijke gebruiken, cultuur, activiteiten en bezienswaardigheden.

>> Klik hier om dit e-book te bestellen <<


 
 
 
Virtuele Bezichtigingen: een eerste indruk vanuit huis

Individuele en Persoonlijke Virtuele Bezichtigingen zijn de oplossing als je de gewenste Spaanse woning wilt bekijken, maar niet naar Spanje kunt komen.

Meer info en voorbeelden van bezichtigingsvideo's via YouTube


 
 
 
Een hypotheek op uw Spaanse woning

Als u de gewenste Spaanse woning gevonden heeft, kunt u een afspraak maken met de bank om de hypotheek-mogelijkheden te bespreken. In deze video geef ik aan wat u nodig heeft om een hypotheek aan de vragen bij een bank in Spanje en welke voorwaarden zij hanteren om die hyptheek te kunnen verstrekken.

Bekijk de video >>

 
 
De kosten van uw Spaanse woning

Als u een Spaanse woning wilt kopen, moet u rekening houden met de kosten die gemoeid zijn met zowel de aankoop als het bezit van een woning onder de Spaanse zon.

In deze video krijt u uitleg over de diverse kosten en wanneer deze betaald dienen te worden.


Bekijk de video >>

 
 
De notaris in Spanje

Nadat de onderhandelingen zijn afgerond, is het tijd om naar de notaris te gaan voor de overdracht van uw Spaanse woning. In deze video geef ik uitleg over wat er gedaan moet worden vóór en ná de notariële overdracht.

Bekijk de video >>

 

Een eerste indruk via doorloop-video's

De beste indruk krijgt u uiteraard tijdens een bezichtiging ter plaatse, omdat u dan ook zélf kunt voelen en ervaren of een bepaalde woning bij u past. Via de doorloop-video's krijgt u echter alvast een goede eerste indruk, dus...neem eens een kijkje en klik op onderstaande afbeeldingen!
 

 
 
 
Blijf in contact met NICLA via Social Media

Om de ontwikkelingen op de Spaanse woningmarkt zo snel mogelijk bekend te maken, gebruikt NICLA allerlei media-kanalen. Periodieke updates verschijnen uiteraard in de Nieuwsbrief en in de Aanbod-selectie.
 
Actuele informatie wordt echter direct (live) door NICLA verspreid via Social Media. Meld u dus aan op (een van) de vele platformen en volg NICLA, zodat u niets mist! (klik op onderstaande logo's)
 
      

      
NICLA Property Consultancy, S.L.

Ronda de las Buganvillas 22 - 04621 Vera (Almería) - Spanje
Tel. (+34) 950 133 508 - Mob. (+34) 628 585 538
info@nicla-casas.com - www.nicla-casas.com

Deze Nieuwsbrief   én voorgaande uitgaven kunt u tevens terugvinden op de website van NICLA Property Consultancy, S.L.