VÄLKOMMEN till DrömCentrum Minerva  Smile
 
Här får du råd och inspiration om hur drömmar kan förstås, tolkas och användas.
Du har väl läst tidigare månadsbrev (klicka på tidigare brev)
Se även Info, Nyheter och Aktiviteter här längst ned. Nu finns både Magisk Drömdag och spännande julklappsböcker att tillgå.
Gå in på www.dromcentrum.se  Där hittar du verksamma drömterapeuter, drömkurser, cirklar, föredrag, m.fl erbjudanden.
 
Hej på er alla i adventstid  Laughing
 
Nu går detta intressanta år 2012 mot sitt klimax, Vintersolståndet den 21a december, Den Stora Transformationen, världen bortom tid och rum. Då slutar Mayakalendern att mäta tiden linjärt.
 
Men först, om en vecka, är det 12.12.12 (den 12e december 2012).
Fram till dess kommer vi nog att få uppleva fortsatt kaos i våra liv och i världen. Kanske lättar det efter detta datum, då årets huvudinstrålning av kosmisk energi börjar. Eller blir det ännu svårare för oss, med mera kaos och sänkningar, starka känslor som kommer upp, sjukdomar och orkeslöshet? Eller blir vi glada, friska och upphöjda?
Det blir det starkaste högfrekventa energi-inflödet detta år. Det kommer att pågå mellan 12.12.12 och 21.12.12.
Det bör vara en period på 9 dagar av transformation och metamorfos, då vi tar hand om våra hemligheter, rädslor, sorger, kränkningar och ilskor. Vi förlåter oss för dem, släpper taget om dem och låter dem gå. Det är det som innebär transformation – att gå från rädsla till kärlek, från omedvetenhet till medvetenhet.
 
Vad vi vet om den 21/12-12 är att Jorden då står i linje med Solen, Orion och Vintergatans mitt. Och att Mayakalenderns tideräkning slutar detta datum. Då går vi in i 4e dimensionens första fas, in i Vattumannens tidsålder (som varar drygt 2000 år till).
Då kan vi fira nyårsafton – en ny tid, ett nytt liv, då så många olika cykler avslutas och nya startar.
 
Jag tror att hela december, och egentligen hela 2012, har varit en förberedelse för detta.
Många av oss inser att vi måste släppa kontroll,  materiell trygghet, gamla trosföreställningar och inpräglade reaktionsmönster. En period av stora förändringar, både personligt och kollektivt. Som när fjärilen kommer ut ur sin puppa. Det kanske blir en hel del små ”dödar” först, så som jag beskrev i boken Genom döden(se nedan). Många av våra förhoppningar och förväntningar dör och vi tvingas släppa planer och framförhållning för att något nytt och bättre kan få uppstå i stället.
De flesta av oss blev lurade på kärleken genom krav och förbud, prestation och status-saker. Nu tvingas vi lära vi oss att på djupet öppna våra hjärtan för att tillåta det som sker. Vi lär oss ”gilla läget”.
Vi lär oss hedra helheten. Vi lär oss hedra Moder Jord i vår kropp och i vår själ. Vi lär oss hedra Fader Sol i vårt psyke och i vår ande. Vi lär oss låta de två flödena rött och vitt, den feminina och den maskulina energin, yin och yang, förenas till ett rosa kärleksflöde.
Alla dessa förändringar tycker jag visar på en global medvetandeförhöjning inför inträdet i den nya del-eran Vattumannens tidsålder, den sista del-eran i denna pågående jordiska era på 26.000 år.
 
Vilka nattdrömmar har vi då i denna tid ? Jag skulle gärna vilja bifoga många drömmar för att åskådliggöra detta, men här får endast fyra st plats.
 
DRÖM OM ENERGI
Jag drömmer om en stark och hög men neutral energi som ska fylla min kropp. Den kommer in i min kropp i tre vågor. Den första och andra går bra, men när den tredje just påbörjats vaknar jag. Jag ligger kvar och tillåter den tredje vågen energi fylla min kropp. Sen stiger jag upp.
Saga
TOLKNING
Tack för din dröm Saga. Jag kan inte se annan tolkning än att du har gått igenom en energiförhöjning där din nya vibrationsfrekvens integreras i dina fysiska celler. Det är bara att tacka och ta emot och ”rida på vågen.
 
DRÖM OM UTEDASS
Jag är på mina föräldrars gård. Där förekom hemska övergrepp. Jag behöver gå på toaletten men vill inte gå in i deras hus. Går till utedasset, som är gammalt o fallfärdigt. När jag går ut därifrån står min stora kärlek där. Vi går mot varandra medan vi tittar varandra i ögonen, trots att jag är lite skraj. När vi möts smälter vi in i varandra och det blir nästan som en explosion. Allt strålar av ljus och jag upplever lycka och hela universums oändlighet i mötet. Här finns inga bekymmer, endast glädje. Han säger: Nu åker vi härifrån, vi åker hem.
Ylva
TOLKNING
Den känslomässiga inprägling du fick på dig under uppväxten låter du nu gå tillbaka till dess upphov (föräldrarnas dass) där du lämnar ifrån dig den gamla ”skiten”, dvs befriar dig från det som varit och har styrt dig. När det är klart och du är befriad från de gamla känslorna(skiten), möter du din friska maskulina sida(mannen). Det blir en kärleksfull förening mellan den fria kvinnliga principen och den friska maskulina principen, en förening mellan hjärnhalvorna, som blir som en explosion där du får kontakt med din stora oändlighet, din helhet och din lycka. Du är nu en stark, fri och hel kvinna. ”Nu åker vi hem” betyder ’nu blir jag den jag är när jag är i harmoni och balans och utgår från mitt hjärta’.
 
KATTDRÖM
Jag är ute och går. En svart katt kommer och stryker sig keligt mot mina ben. Den tittar mig rakt i ögonen. Den har gul-gröna ögon och en svart avlång strimma som pupill. Den säger: Jag kommer från Sirius och jag vill ge dig min kärlek för att visa dig att du är älskad.
Nadja
TOLKNING
Denna dröm kanske inte bör tolkas. Kanske ska du bara ta emot och ta till dig det fina budskapet. Det är stor visdom i din dröm.
 
GRÖN ENERGI – HEALING
En kvinna berättar att en energifrekvens går genom hennes kropp och att det gör väldigt ont. Det är ett grönt ljus ca 5 cm brett. Hon känner en andlig närvaro under tiden.  Sen ser jag det med egna ögon – det gröna går rakt igenom kroppen från huvudet ned till nedanför fötterna, och en vågrät likadan 5cm linje i magtrakten.  Jag känner att det gör ont i mig själv. En präst säger att hon behöver läkas i magtrakten och livmodern.
Sen får jag själv uppleva samma sak med den gröna energin som går genom min kropp både lodrätt och vågrätt som ett kors.
Yvonne
TOLKNING
Du verkar ha fått healing under sömnen, med den gröna hjärt-healing-färgen. Dels genom din centrumpelare (varifrån alla nerver och  chakraflöden utgår och når hela kroppen) och dels i mage och livmoder.
På två olika nivåer, både till din fysiska kropp och till din känslokropp  (den kvinna du ser, och det du själv upplever). Det kan göra ont när blockeringar upphävs och läks.
 
Dessa drömmar tycks alla ha med healing att göra. Och det är ju också syftet med allt drömarbete.
Healing är alltid en energi av opersonlig kärlek, dvs den kärlek som inte söker sitt och som finns som bakgrundsbrus i hela universum.
 
Kärlekens frekvens tillhör den feminina principen. Att leva i kärlek innebär att hämta sin kraft från hjärtat. För att lättare ta oss igenom denna tid av transformation och komma ut friare och lättare på andra sidan (den 22 dec), kan vi underlätta för oss själva genom att:
Fokusera i hjärtat. Tänka och känna från hjärtat. Se och höra med hjärtat. Vila i hjärtat.
 
Här kommer en helande affirmation:
”Jag älskar mig själv villkorslöst och fullkomligt nu och alltid”
 
Här kommer några roliga informationer:
Lördag 8 dec blir det MAGISK DRÖMDAG i Hedemora.
Det blir en dag som ger både insikt och glädje, framtidshopp och inspiration. Kom och var med du också, det finns ett fåtal platser kvar.
Innehåll: Symbolseende, DrömTolkning, DrömHealing, Kommunikation från din Källa.
För frågor Kontakta Anette: anetteslivsyoga@gmail.com och tel 070-2210413
 * * *
NYTT:
Min bok DRÖMTOLKNING och DRÖMALKEMI utkommer denna vecka. Den kostar 140,- kronor. Bästa julklappen och gåbort-presenten. Beställ den redan nu så hinner du få den före jul.
Beställ hos förlaget www.livsstrommen.se eller direktmejl till livsstrommen@telia.
PS. Postens porto 36:- tillkommer. Emballage gratis.
 
Någon blir glad att få denna bok från dig Smile
 * * *
 
 
Min bok Genom döden är på super-rea. Betala 60:-/st om du beställer minst 10 ex. Annars 90:-/st  Finns på www.dromcentrum.se under fliken ”tips på böcker” Där kan du också läsa lite om vad den innehåller … En bok om bl.a de olika förändringar och mindre dödar vi går igenom och hur vi väljer Livet.
Någon blir hjälpt och tröstad av att få denna bok från dig Smile
* * *
 
Jag önskar dig ett Gott Nytt År den 22 december.
Kanske hörs vi innan årets slut. Kiss
Glöm inte bort att du är både underbar och gudomlig Innocent
Louise Minerva-Li
 
Skicka gärna brevet till någon du tycker om genom att klicka på nedanstående länk.
 Forward this email to a friend