Hallo ,

-----------------------------------------------------------------------------
HAPPY NEWYEAR - INFOAVOND AROMATHERAPIE - WINTERVERLOF
-----------------------------------------------------------------------------

-------------------
HAPPY NEWYEAR
-------------------
In bijlage vind je onze nieuwjaarskaart met de beste wensen voor een gelukkig nieuw jaar 2009, vol met fysieke en mentale gezondheid!

Een goede gezondheid is in deze vervuilde en gestresseerde wereld van vandaag niet meer vanzelfsprekend. Maar we staan niet machteloos. Meer dan ooit kunnen we en moeten we werken aan onze gezondheid!
De gangbare voeding uit de gewone handel zit nog altijd vol met pesticiden, kleurstoffen, bewaarstoffen en andere kwalijke producten waarvan men weet dat ze ziektes veroorzaken maar die desondanks toch nog altijd toegelaten zijn door onze regeringen. Koop dus zo veel mogelijk bio!
Daarbij komt nog.... We kunnen in deze tijd alle noodzakelijke voedingselementen niet meer voldoende uit onze voeding halen. Het is aangewezen om sommige dingen onder de vorm van voedingssupplementen in te nemen. Ik denk hierbij in de eerste plaats aan omega-3 vetzuren. Dikwijls zijn voedingssupplementen een welkome preventie of redmiddel bij uitstek. We hebben de ervaring dat wijzelf en dat ook vele van onze klanten duidelijk baat hebben bij het gebruik van voedingssupplementen. Let ook op voor overdreven voorschrijfgedrag door onze geneesheren. Ik denk daarbij bijvoorbeeld aan antibiotica. Gebruik daarom tijdens deze wintermaanden voldoende preventieve middelen als katteklauw en echinacea of andere natuurlijke weerstandsverhogers. En... vergeet ook niet de zó belangrijke antioxydanten in de preventieve strijd tegen kanker! Dagelijkse inname van een tablet anti-oxidant is meer dan ooit aangewezen!

Wij van onze kant zullen dit jaar weer ons best doen om nog meer dan ooit gezonde (bio)voeding toegankelijk te maken voor iedreen. Het moge dan wel economische crisis zijn... we hebben toch de indruk dat de prijzen niet meer verder stijgen en dat wij meer dan vroeger van onze groothandels nooit geziene kortingen krijgen. Zoals u al wel zal weten spelen wij deze kortingen integraal door naar onze klanten. De kortingen staan opvallend aangeduid in de rekken en elke maand sturen wij u een lijstje met de nieuwe promoties en speciale kartonkortingen.

Sinds dit jaar zijn we lid van het Faché instituut ( http://www.fache-instituut.be/ ) voor orthomoleculaire wetenschappen. Dit zal ons in staat stellen om onszelf op de hoogte te houden van de allernieuwste inzichten in deze wetenschap zodat wij onze klant nog beter dan vroeger zullen kunnen adviseren bij het gebruik van voedingssupplementen. Immers... niet alleen een juiste voeding maar ook gepaste voedingssupplementen worden meer en meer aanzien als het alternatieve redmiddel bij uitstek om veel mizerie op het vlak van gezondheid te voorkomen en te verhelpen.

En ook door middel van een aantal evenementen willen wij graag onze klanten informeren over wat er allemaal mogelijk is met gezonde voeding en natuurtherapie. Het begint al in de maand februari. De Masteluin organiseert die maand een infoavond aromatherapie waaraan iedereen voor een zeer democratische prijs kan deelnemen. Lees hieronder verder...

----------------------------------
INFOAVOND AROMATHERAPIE
----------------------------------

Onderwerp?
Werking en gebruik van etherische oliën

Lesgeefster?
Nancy Popieul, gezondheidstherapeute en herboriste

Wanneer?
Donderdag 12 februari 2009. Aanvang: 20:00

Waar?
Huize De Sterrenwijzer.
Sterrenwijzer 7
2250 Olen

Inschrijving?
Vermits beperkt aantal plaatsen vragen wij u op voorhand in te schrijven.
Bij inschrijving betaal je 2 Euro inkom. Het inkomgeld wordt integraal terugbetaald bij aankoop van een etherische olie in De Masteluin.

------------------
WINTERVERLOF
------------------
De boog kan niet altijd gespannen staan: we gunnen onszelf even verlof ! WE ZIJN GESLOTEN VAN ZONDAG 18 JANUARI TOT EN MET VRIJDAG 23 JANUARI!
We zijn weer open op zaterdag 24 januari! Klanten die gewoon zijn hun brood en gebak van De Bruine Bakker te bestellen voor donderdag of vrijdag, dit kan nu voor zaterdag. Dit geldt ook voor de verswaren en groenten: we gaan zaterdag dan ook naar de vroegmarkt.


--------------------
VORIGE NIEUWSBRIEVEN
--------------------
Klik op de link hieronder om naar het archief van de nieuwsbrieven te gaan.
http://www.ymlp105.com/pubarchive.php?masteluin

---------------------------------------------------------
UW GEGEVENS ZOALS DIE BIJ ONS BEKEND ZIJN.
---------------------------------------------------------
Tel:
GSM:
Lid van gezinsbond?:
Verjaardag of geboortedatum:
Partner voornaam:
Partner achternaam:
Partner GSM:
Partner verjaardag of geboortedatum:

Je kan al deze gegevens zelf aanpassen met de link helemaal onderaan deze e-mail.
Let op... Als wij ook je verjaardag kennen, krijg je tijdens de maand dat je verjaart van ons een verjaardagskaart, goed voor een EENMALIGE VERJAARDAGSKORTING VAN 10%!
Vul ook de verjaardag van je partner in en ontvang zo 2 keer per jaar 10% korting!
Verjaardagskorting geldt alleen bij een aankoop van min 20 Euro‚ en alleen als de goederen in de winkel zelf afgehaald worden.

Ben je het beu onze nieuwsbrief te ontvangen, aarzel dan niet om je uit te schrijven. Dit kan eveneens met de link onderaan deze e-mail.

-------------------
OPENINGSUREN
-------------------
Open
ma di do vr
10h00-12h30
13h30-19h00
za
10h00-12h30
13h30-17h00
zo
09h00-12h00

Gesloten op woensdag en feestdagen.
Opgelet: In juli, augustus, september
gesloten op zondag.
-----

Groetjes

Johan & Anita
Natuurwinkel De Masteluin
Witbos 9
2200 Noorderwijk
Tel.: 014 261695
Fax: 014 266028
http://www.masteluin.be