Click here to view this email in your browser                                                                     декември 2015
ИЗЛОЖЕНИЕ ЗА АСАНСЬОРИ И ЕСКАЛАТОРИ
за Югоизточна Европа, 5-7 април 2016, София
 
В декемврийския брой на информационния ни бюлетин Ви представяме дейността на фирма Czech Sunrise Elevator Parts - изложител на LiftBalkans, както и част от медийните ни партньори.
 
Остава по-малко от месец до края на годината. През това време бихме искали да Ви напомним за възможностите, които събитието предоставя на вносители и производители на асансьори и ескалатори. 
Ако заявите участие до 10 декември, ще получите отстъпка от наема на изложбената площ и безплатни промоционални опции. Те ще повишат интереса към фирмата Ви по време на LiftBalkans. 
 
 
                                                  ИНТЕРВЮ С ЯН БАРЦАЛ
 
 
 
 
 
 
Г-н Барцал, моля да представите Вашата компания.
Czech Sunrise Elevator Parts е чешка компания, която е основана през 2011 г. Тя е чешко-китайски джойнт венчър с Tianjin Sunrise Elevator Parts Co., Ltd (един от водещите в световен мащаб производители на асансьорни релси). Целта ни беше да увеличим продажбите на продуктите на фирмата в Европа.
Защо решихте да участвате в LiftBalkans и планирате ли да разширите своя пазарен дял в Югоизточна Европа?
Вече създадохме добри контакти с клиенти от Испания, Германия, Австрия, Полша, Хърватия, и Унгария. Югоизточна Европа е следващата логична стъпка за позициониране на фирмата ни в Европа. Затова именно чрез изложението смятаме, че ще имаме възможност да се запознаем с нови потенциални бизнес партньори.
Какви продукти ще покажете и с какво се отличават?  
Ние ще представим асансьорни релси. Успешните тестове са гаранция за тяхното качество, освен това цените им са конкурентни. Условията на доставка са отлични – има два варианта – или да се направи директен внос от Китай (20 кашона в контейнер) или поръчаното количество да се осигури от склада ни в Чехия, който е 1 500 кв.м. Като при втория няма минимално количество и срокът на доставката е изключително кратък. Осигуряваме също така техническа подкрепа и ориентирани към нуждите на клиентите ни услуги.
Кой бихте искали да срещнете на щанда Ви?
Всеки, който работи в областта на вертикалния транспорт, е добре дошъл на нашия щанд. Клиентският ни списък включва както мултинационални компании, така и малки и средни предприятия. Без значение дали сте производител на асансьори и компоненти, търговец или инсталатор, елате да поговорим. 
 
                                                  ПАРТНЬОРИ И МЕДИЙНИ ПАРТНЬОРИ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eвропейска асоциация за компоненти в асансьорната индустрия – ELCA
Тя е основана през 1998 г. в Брюксел и е създадена по силата на белгийското законодателство. ELCA си сътрудничи с всички производители на компоненти в Европа. Нейната роля е да представлява, разработи и защититава интереса на своите членове.
Фокусира се върху защитата на микро-, малки и средни предприятия (МСП) в областта на производството, монтажа и услугите в сектора.
 
Liftinform е месечно професионално издание за асансьорната индустрия в Русия, което стартира през 1993 г. и е насочено към строители, архитекти, инвеститори в инфраструктурни обекти, инженерни центрове и др.
Списанието обхваща бранша в Русия и съседните страни. То предоставя на своите читатели информация, която касае икономическото и технологично развитие.
 
Ако желаете да станете част от LiftBalkans или имате въпроси, може да се свържете с нас: office@viaexpo.com и 032/ 512 900.
 
Препратете на приятел:
Намерете ни в социалните мрежи:
       
 
 
Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка "Unsubscribe" (Отписване) по-долу

Via Expo Ltd., www.viaexpo.com