WAAR GAAT JOUW REIS HEEN?


De tweede helft van het jaar is begonnen. Er komen nieuwe energiestromingen op gang. Deze zijn lemniscaatvormig en verbinden het spirituele en aardse op een vrijere, energiekere manier met elkaar.

De mannelijke, rechter kant en de vrouwelijke, linker kant bewegen naar elkaar toe, zodat zij op termijn weer verbonden kunnen worden. Hierdoor worden eeuwenoude Archetypische dualiteiten meer en meer overbrugd. Hoewel de polen nog niet helemaal aan kunnen sluiten, is er sprake van minder strijd en meer wederzijds respect. Er worden door de energetische zuivering en vernieuwing in deze tijd met de kleuren geel, paars en indigo "schillen" van respectievelijk helderheid, spiritualiteit en nieuwe zienswijzen aangebracht. Dit zorgt voor verrassende veranderingen van perspectieven.

Hoewel de tekening er ogenschijnlijk wat statisch uitziet, zit er onderliggend juist veel dynamiek in. Er zijn in deze periode namelijk volop mogelijkheden tot bewust en onbewust tijdreizen en ook reizen in de ruimte voorbij tijd en plaats. Zo ontstaan er ontmoetingen met nieuw en ander leven. De kleine blauwe adertjes zijn in deze een heel belangrijk kompas. Het zijn voelsprieten om (in) de ruimte te kunnen scannen zodat het nieuwe licht en de bijbehorende geluidstrillingen opgevangen kan worden. De gele bollen zijn om je bij te lichten op je pad en ook om je licht op te steken over datgene wat er allemaal gaande is. Zij zorgen voor verlichting, belichting en uitlichten. Het zijn als het ware glimwormpjes opgebouwd uit sterrenstof die zich een weg banen in het onbekende en je bijschijnen juist ook als je reist in de nacht. Het is al met al best een spannende tijd, die je ondanks alle twijfels en onzekerheden ook gedecideerd doorkruist.

Ook al heb je nog geen idee waar jouw reis heen gaat, diep van binnen weet je dat het goed is. Je hebt er ook zin in. Leuk, een nieuw avontuur. Het vraagt om dicht bij jezelf te blijven, te luisteren naar jouw innerlijke stem en de interne impulsen te volgen om in beweging te komen. Je zult dan ruimschoots beloond worden; datgene wat er klaar voor is zal zich ontrollen en ontvouwen. De sterren staan goed voor jouw transformatieproces. De weg kent een liefdevol, vrouwelijk verloop. Het is écht veilig om je hieraan over te geven.

Het is een hele andere manier van op avontuur gaan dan je eerder gewend was. Tijdens deze zachtaardige, veelal innerlijke verkenningstocht is er ruimte om nieuwe (spirituele) culturen te leren kennen en te ontdekken wat voor verrassende facetten je in de spiegeling hiermee aan je leven toe kunt voegen. Dit geeft niet alleen een andere kijk op je omgeving, maar bovenal zal je juist ook jezelf anders gaan (aan)schouwen.

Bij iedere stap die je zet wordt er weer iets nieuws aan jouw wezen toegevoegd. Vertrouw hierbij op de ongekende mogelijkheden die hierbij ontstaan. Arabische schoonheid, kunstzinnigheid, vernieuwend, artistiek en stijlvol zijn woorden die daar passend bij zijn. Er is al lang geleden gezaaid. Dit alles mag nu uitgroeien tot een nieuwe werkelijkheid.

Neem op jouw reizen, of ze nou fysiek of geestelijk zijn, goede en gezonde voeding mee voor onderweg. Dat zal je hard nodig hebben. Gelukkig word je sowieso ook gevoed door de inspiratie die deze tijd met zich meebrengt. Zo kom je veelzijdige, kleurrijke energieën in het universum tegen. Zij doen denken aan de uitgesproken kleuren van bepaalde Afrikaanse stammen. Je wordt hierin uitgenodigd om oude tradities en gebruiken in ere te herstellen ook al lijken die soms oubollig en ouderwets te zijn. Het zijn juist die rituelen die er voor zorgen dat aanwezige problemen opgelost worden, terwijl zij lange tijd onoplosbaar leken te zijn. Vernieuwing is goed maar wel met behoud van datgene wat waardevol is. Het is echt niet voor niets dat bepaalde informatie vele generaties lang tot de overlevering heeft behoord. Bouw voort op het bestaande, herstel wat nodig is, voeg nieuwe ingrediënten toe en integreer dat alles in een nieuwetijds en modern jasje.

Een maand augustus toegewenst waarin je vele mooie, korte, impactvolle (droom)reizen maakt. Benut jouw tijd efficiënt, eindeloos en tot in de oneindigheid om zo tot een hogere staat van bewustzijn te komen.


DE KOMENDE WEKEN OP DE COACH-INN AGENDA:

25 AUGUSTUS: COACH-INN-SYSTEMEN
(OPLEIDING SYSTEMISCH WERK EN FAMILIEOPSTELLINGEN - SNELKOOKPAN - 10 DAGDELEN)


7 SEPTEMBER: VRAAGGERICHT ENERGIE WAARNEMEN
(READINGOPLEIDING - 8 DAGEN)


17 SEPTEMBER P.S. JE WORDT THUIS GEBRACHT - LIVE
(TRANSFORMEREND JAARPROGRAMMA - 10 DAGEN)BOEKENTIP
Als imker vind ik het leuk om deze maand het boekje De geschenken van de bijen van Karsten Massei te noemen. De schrijver vertelt op een mooie manier over het wezen van de bij. Dit geeft geheel nieuwe perspectieven. De daaruit voortkomende inzichten zijn voor ons allen van belang. Het lot van de bij en van de mens ligt fascinerend dicht bij elkaar.


RECEPT VAN DE MAAND
Ook zo'n zin in een lekker toetje? Maak dan eens cashewnotenyoghurt met vruchten.


ZOMERTIJD
Tot en met 23 augustus geef ik geen trainingen en consulten. Je kunt al wel afspraken maken voor daarna. Mijn agenda is al aardig vol aan het lopen. Wil je een een energiereading, ademsessie, opstelling of coaching en niet te lang wachten om aan de beurt te zijn? Maak dan tijdig een afspraak door een mail naar info@coach-inn.nl te sturen.


Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info: www.coach-inn.nl. Voor de Innerlijke Groeireizen zie www.jewordtthuisgebracht.nl. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op Twitter en Facebook. De recepten van de gerechten geserveerd in het Bolwerk staan op dagelijkse-voeding.nl en op de Dagelijkse Voeding Facebookpagina. Daar staat ook meer informatie over het Coach-Gourmet. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.