Nieuwsbrief augustus 2010

In deze periode ben ik veel in de buitenlucht geweest terwijl ik me bezig gehouden heb met hele verschillende activiteiten. Hoewel het niet de eerste keer is realiseerde ik me eens te meer hoe ontroerend creaties kunnen zijn in, door en in samenwerking met de natuur, natuurlijke materialen en .............?

Een creatie van de mens in de natuur in het zand van Kootwijk: zandcirkel 30 met het thema overgave. Benodigd- heden zand, water, dennenappels, touw en de heilige geometrie.
Een creatie van 2 bijenvolken in een bijenkast in Drenthe. Ieder dier heeft zijn eigen taak, samen waren zij verantwoordelijk voor 20 kilogram honing.
Tja en wie zich de architect van deze creatie mag noemen, daar is nog veel discussie over. Een graancirkel in Ettenleur, die opengesteld is om te bezoeken (meer info: zie graancirkel- archief)

Ik wens je een scheppende tweede helft van 2010 toe met veel waardevolle creaties!

20 AUGUSTUS: ENERGIEDAG
Tijdens de Energiedag op 20 augustus maak je een scan van jouw eigen energiehuishouding, doet inzicht op in actuele (levens)thema's en krijgt tools aangereikt om gewenste energie op te nemen en ongewenste energie los te laten of je er tegen te beschermen. Een goede voorbereiding voor een jaar van school, werk of andere bezigheden.

24 AUGUSTUS: OPLEIDING COACH-INN-SYSTEMEN - SNELKOOKPAN
Van 24 tot en met 26 augustus is het mogelijk om te leren zelf familie- en organisatieopstellingen te begeleiden tijdens de jaarlijkse zomereditie van de opleiding Coach-Inn-Systemen. In november start er weer een reguliere training.

15 SEPTEMBER: OPLEIDING VRAAGGERICHT ENERGIE WAARNEMEN
In de 8-daagse opleiding Vraaggericht energie waarnemen in een professionele context, die start op 15 september a.s. gaat voor de deelnemers een nieuwe wereld open. De wereld van het kunnen waarnemen van energieën in de onderstroom van familie- en/of bedrijfsprocessen. Een vaardigheid die eigenlijk niet mag ontbreken in de toolkit van de moderne manager, adviseur, coach of therapeut.

17 SEPTEMBER: WORKSHOP INZICHT-INN-FAMILIEPATRONEN
Wegens grote belangstelling is er in augustus een extra workshop familieopstellingen ingelast. Ook deze is al weer helemaal volgeboekt. Op 17 september is de eerstvolgende keer om weer een vraag in te brengen tijdens de workshop Inzicht-Inn-Familiepatronen. Ook hiervoor zijn de eerste inschrijvingen binnen, dus wil je verzekerd zijn van een plek, geef je dan op tijd op.

24 SEPT: STRIPPENKAART-PROFESSIONALISERING OPSTELLINGEN
24 september staat in het teken van de workshop Professionalisering-Inn-Opstelllingen, ook wel een strippenkaartdag genoemd. Deze dag is bedoeld voor mensen die een basisopleiding opstellingen hebben gevolgd en behoefte hebben aan intervisie, het aanscherpen van vaardigheden en het aanvullen van theoretische kennis. Je kunt een losse workshop of een 4-strippenkaart afnemen. Voor deze laatste optie geldt 4 halen, 3 betalen.

28 SEPTEMBER: KENNISMAKING-INN-OPSTELLINGEN
Op 28 september kun je in een avondworkshop Kennismaking-Inn-Opstellingen ervaring opdoen met het deelnemen aan een familie- of organisatieopstelling als vraagsteller of representant. Daarnaast is het mogelijk om vragen te stellen over de opleidingen en workshop die Coach-Inn biedt op dit gebied en nader kennismaken met mij en mijn werkwijze.

4 NOVEMBER: WAARNEMEN-INN-BEDRIJFSENERGIE
Zelf een energetische quickscan maken voor jouw organisatie of het bedrijf van een klant? 4 november: Waarnemen-Inn-Bedrijfsenergie

BOEKENTIP VAN DE MAAND
In de zomertijd heb ik me verdiept in astrologie. Karin Hamaker heeft hier mooie en leerzame boeken over geschreven. Ik heb mezelf getrakteerd op een serie van vijf boeken over de astrologische duiding. Ik noem hier deel 1: Elementen en kruizen als basis van de horoscoop. Ben je niet zo van de astrologie, maar wel op zoek naar interessante lectuur, aan de pagina met boekentips op mijn website zijn weer diverse exemplaren in verschillende genres toegevoegd.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info www.coach-inn.nl. Een weblog wordt bijgehouden op coach-inn.blogspot.com. Coach-Inn volgen op twitter. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.