31 december 2023
Lieve klanten,
Terwijl we 2023 afronden, kijken wij allemaal terug op een jaar dat wereldwijd een draaikolk van onrust, geweld en verandering bracht. Verbinding en respect zijn niet meer vanzelfsprekend.
In onze Verwondering zijn wij toegewijd gebleven aan onze zoektocht binnen die paar vierkante meters, altijd gedreven door verwondering, om een mooi, eerlijk en duurzaam assortiment te verzamelen. Wij geloven in de kracht van persoonlijke aandacht, iets wat we koesteren en blijven omarmen.
Met grote dankbaarheid en trots kijken we terug op de afgelopen maanden. Het zijn gelukkig drukke tijden geweest. Heel veel klanten zijn al jarenlang met ons verbonden; anderen hebben recent de weg naar onze Hoogbrugstraat gevonden. Voor ons is die connectie allesbehalve vanzelfsprekend en daarom des te waardevoller. Bedankt voor jullie steun!
Dit jaar heeft ons ook belangrijke lessen geleerd over goed voor onszelf zorgen en het koesteren van een goede gezondheid. Het besef dat dit nu eenmaal een onschatbaar bezit is, dragen we met ons mee het nieuwe jaar in.
Vanuit het diepst van ons hart wensen we jullie en jullie dierbaren een gelukkig en vooral gezond 2024. Dat het nieuwe jaar gevuld mag zijn met liefde, verbondenheid, hoop en vertrouwen.
Wij kijken er naar uit om jullie weer te mogen begroeten en samen nieuwe herinneringen te creëren.
 
Warme groeten,
Dorothy & Pierre
 
REMINDER
 
GRATIS GRAVEERSESSIE SECRID
 
 
zondag 7 januari 12-17u
 
Hoe leuk dat je je Secrid cardhouder bij ons GRATIS kunt laten graveren.
 
De mogelijkheden zijn ontelbaar: je naam, een bijzondere datum, je favoriete song, een tekening etc etc
 
Dus komt langs met jouw Secrid of kom er een voor jezelf of een ander kopen. Nog tijd genoeg om een tekstje te bedenken...
 Warme groeten en tot ziens!
 
 
Dorothy & Pierre


whatsapp ons voor vragen/bestellingen 0630207526
volg ons op Facebook of Instagram voor het laatste nieuws!
 
open op:
wo/do/vr/za van 11 tot 17u
zondag 7 januari van 12 tot 17u

 
  
  de VerwonderinG | Hoogbrugstraat 21 | Maastricht | www.verwondering.nl