Nyhedsbrev: Invitation til fernisering i morgen i Thisted, kommende Galschiøt-aktiviteter og ønske om en god sommer
 1. Ferieåbent i uge 28-31 på galleri Galschiøt: søndag-fredag kl. 12-17
 2. 30. juni - 26. august: Kæmpe Galschiøt-udstilling i Thisted
 3. 8. sept.: Bob Dylan Jamboree
 4. 28. sept.: Galschiøt viser rundt på Galleriet
 5. 25-26. okt.: Teater - Når Kunsten Sitrer
 6. December: COP28 i Dubai
 
Kære
 
Så er sommeren over os og efter en travl måned med Skamstøtte-udstilling i Berlin, Banner-projekt i 18 lande, bands of konferencer på galleriet, Folkemøde på Bornholm og opsætning af nogle af mine største skulpturer i Thisted, ser jeg frem til en velfortjent ferie om 8 dage.
 
Først glæder jeg mig til at indvie udstillingen "Kunst med Kant" i Thisted. Her har Kunstforeningen Det Ny Kastet arrangeret en kæmpe udstilling med nogle af mine største værkerDe kan ses indtil 26 august og det bliver spændende hvordan borgerne tager imod dem. Jeg håber du kan komme til ferniseringen!
 
Når vi kommer tilbage fra sommerferien går det løs igen. Jeg har allerede kommet til at sige ja til et besøg i Taiwan, og så er jeg (helt officielt) blevet bedt om at tale for verdens største fødevare-virksomheder når de besøger København. Desuden arbejder vi på at få en større gruppe klima-skulpturer opsat i til COP28 i Dubai i december som officielt dansk bidrag til klima-konferencen. Det kræver dog lige lidt forarbejde af Dan Jørgensens medarbejdere.
 
På Galleri Galschiøt i Odense har vi en række aktiviteter på programmet: 
 • Den 8. september kan man opleve Bob Dylan Jamboree hvor 8 trubadurer og Dylan-fortolkere på skift spiller 2 sange. Konceptet ligner "Artist-in-the-Round": De fortæller om det første møde med Dylan, hans indflydelse og om deres valg af sange. De andre 7 andre musikere spiller med på sidelinien.
 • Den 28. september viser jeg  rundt på Galleriet. Arrangementet er lavet i samarbejde med AOF og er inkl. et glas vin eller to.
 • Den 25 og 26. oktober kan du opleve Teaterforestillingen Når Kunsten Sitrer på Galleriet. Det er en tværkunstnerisk forestilling om kvindens liv i skyggen af manden og i lyset af kunsten baseret på et stykke nyskreven dramatik af den Reumert-vindende dramatiker Simone Isabel Nørgaard. 
 • Vi har støbekurser året rundt. Her kan du lave din egen skulptur af voks og lære hvordan man støber den i bronze.
Du kan læse mere om Thisted-udstillingen mm. herunder.
 
Håber du får en god sommer!
 
Mange hilsner
 
Jens Galschiøt
 
30 juni - 26 august
 
"Kunst med Kant" i Thisted
 
Kunstudstillingen "Kunst med Kant" er et samarbejde mellem Kunstforeningen Det Ny Kastet, KulturRummet, Alive Festival og Det Nordatlantiske Fyr i Hanstholm. Udstillingen præsentere en lang række Galschiøt-skulpturer og strækker sig over flere forskellige lokationer i Thisted og Hanstholm:
 1. "Min Indre Svinehund" (Storetorv, Thisted):
 2. "Stop Hjemløshed" (Storetorv, Thisted): Normalt bruges bronzeskulpturer til at ære magtfulde personer, men her bruges det ædle materiale til at give stemme til folk, der normalt ignoreres.
 3. "Blandede værker" (Det Gamle Rådhus, Storetorv, Thisted): Her vises en særskilt udstilling med et bredt udvalg af Jens Galschiøts værker, herunder værket "Prostitutionsværket 550 + 1". Der er også en række billeder og skulpturer til salg.
 4. "Skriftsøjlerne" (Thisted Bibliotek): Dette værk er en del af kunstprojektet "Abrahams børn" og er en installation, der omhandler de religiøse dogmer inden for kristendommen, islam og jødedommen.
 5. "Skamstøtten" (ved Thisted Bibliotek): Skamstøtten fungerer som en advarsel og en påmindelse til mennesker om en menneskefjendsk begivenhed, som aldrig må gentages igen. Værket inviterer beskuerne til at reflektere over skam og dens konsekvenser.
 6. "Unbearable - Den Spiddede Isbjørn" (Thisted Lilleby): Denne iøjnefaldende skulptur symboliserer, hvordan menneskelig aktivitet påvirker det globale klima. Den har til formål at minde offentligheden om deres ansvar over for kommende generationer og klimaets bevarelse.
Der er også andre værker og aktiviteter tilgængelige på forskellige udstillingssteder, f.eks. er over 50 Flygtninge-skulpturer opstillet ved Hanstholm Bygade (inde i centeret).
 
Der er forskellige rundvisninger, tegneværksted og refleksionsværksted, hvor publikum inviteres til at engagere sig med kunstværkerne og de temaer, de repræsenterer.
Læs mere.
 
__________________
 
Støbekurser
Vi afholder igennem året en række støbekurser. Se her.
 
Hvad: Kursus i støbning af skulpturer & smykker, der foregår i professionelle rammer på vores kunstskole på Galleri Galschiøt.
 
Du undervises i alle faserne af skulptur-smykke fremstilling. Med teknikken cire perdue, ’tabt voks’. Modellering i voks, der opsættes, indgipses og evakueres. Udkogning og udbrænding af gipsform. Vakuumstøbning i bronze og sølv. Slibning, oxidering, polering og færdiggørelse af smykke eller skulptur.
 
Underviser: Niaz Bayati, Kunstner, designer og billedhugger tlf. 2228 4975.
 
Hvor: Galleri Galschiøt, Banevænget 22, Odense N.
Tilmelding:  Gennem
Odense Aftenskole, tlf. 20 83 96 74. 
Pris: kr. 2.275,00 ekskl. materialer.
 
Hvornår: Du kan se kursusdatoer og tilmelde dig her
 
 
__________________
 
 
 
Kom på Virtuel rundtur på Galleri Galschiøt
 
med Google street view   
 
Man kan nu - via google street view - vandre direkte ind i på Galleri Galschiøt og se sig omkring. Nu kan hele verden altså komme på besøg, uden at rejse over den halve jord. Vi håber selvfølgelig stadig at vores mange tusinde årlige gæster vil komme forbi og se på kunst og drikke kaffe. Klik her og tag på en virtuel rundtur.
 
 
__________________
 
 
 
Besøg Galleri Galschiøt
 
Galleri Galschiøt er billedhuggeren Jens Galschiøts værksted og museum på 2.500 m2. Det er et af Danmarks mest spektakulære og største private kunstværksteder. Stedet bugner af aktivitet, og der er, foruden kunstnerens værksted, også bronzestøberi, Galleri-butik, kunstskoler, pilefletværksted, Tv-studie, skulpturpark og et 400 m2 stort kunstgalleri.

Hele området er på ca. 13.000 m2 og er åbent for publikum, og der er Fri entré.
 
Åbningstider:
OBS: Uge 28-31 Ferieåbent søndag-fredag kl 12-17
Normale åbningstider
Hverdage  kl. 9 - 17.
Søndag 12 - 16
Der er lukket lørdagen.
 
Man kan bestille rundvisninger med guide. Fri entré.
 
Adresse er: Galleri Galschiøt - Banevænget 22, 5270 Odense N -  Email:  aidoh@aidoh.dk 
Info se galleriets webside:   - Tlf.: 6618 4058 
Se bl.a. Unbearable i Thisted
 
 
 
 
 
Bronzestøbning
 
 
 
 
 
Politiken - annonce
Denne mail er udsendt fra billedhuggeren Jens Galschiøts værksted
Kontakt:
Adresse: Galleri Galschiøt - Banevænget 22 - 5270 Odense N
Telefon: (+45) 6618 4058

E-mail: aidoh@aidoh.dk

Hjemmeside
Til
Galleri Galschiøt
Til Galschøts hovedside
Baggrund og information:
Portræt af Galschiøt med link til alle projekter fra hans værkstedet (PDF på engelsk)

E-bog: 200 sider om Galschiøt på dansk (PDF)
 
****************************************** 
 ******************************************
Af- og tilmelding af nyhedsbrev fra Jens Galschiøt
Vil du slettes fra denne infoliste så klik her: Afmeld min e-mail fra denne liste
Vil du opdatere dit navn-email m.m på listen:  Opdater min profil
Vil du tilmelde dig til infoliste, så tryk her: Tilmelding til Galschiøts infoliste