Nieuwsbrief Mei 2011
Pand Spaarne Coaching
Hierbij onze nieuwe nieuwsbrief in de nieuwe huisstijl. Wij zullen regelmatig de veterinaire nieuwtjes met u delen via deze nieuwsbrief. 
Goede groet, Kees de Kruijf en Tijn Bettink
 
4 juni start het Ontwikkeltraject Jonge Dierenartsen
Het succesvolle Ontwikkeltraject Jonge Dierenartsen krijgt een vervolg. Schrijf zo snel mogelijk in en profiteer van de financiële bijdrage die de KNMvD beschikbaar stelt.
Meer weten over het Ontwikkeltraject en/of inschrijven?
 
Gezocht: deelnemers voor intervisie
We zijn op zoek naar een 2 tot 3 praktijkeigenaren of praktijkmanagers die graag op een structurele manier met collega's de dagelijkse vraagstukken willen bespreken onder begeleiding van een intervisiebegeleider van Spaarne Coaching.
Meer informatie over intervisie
 
Nieuwe website
Met gepaste trots willen we u laten weten dat we onze website geheel hebben vernieuwd om onze diensten nog overzichtelijker aan te bieden.
 
Spaarne Coaching op Twitter
U kunt Spaarne Coaching sinds kort ook volgen via Twitter. Vind u dit leuk, klik dan op onderstaande link.
 
Eukanuba Coachcafé
Net afgestudeerd of al een paar jaar aan het werk en nog niet zeker van je volgende stap? Wil je meer inzicht in de richting waarin je loopbaan zich kan ontwikkelen? Dan is het Coachcafé zeker iets voor jou.
Toegang gratis, mede mogelijk gemaakt door Eukanuba.
Meer info over het Coachcafé
Praktijkbegeleiding
Regelmatig worden wij ter ondersteuning gevraagd om een team weer "op orde" te krijgen. Hiervoor hebben wij een programma dat op maat wordt gemaakt voor uw praktijk.
Deel met anderen
Spaarne Coaching
Donkere Spaarne 14rd, 2011 JG Haarlem | Tel. Tijn 06-53123185 of Kees 06-55541852