Oudjaar-Nieuwjaar
En ook het einde van 2022 komt weer in zicht. 
Een mooi jaar, waarin we nieuwe leden hebben mogen verwelkomen. Maar zeker ook leden die na een periode van lockdowns of leden die zelf helaas waren getroffen door die nieuwe vijand Covid, hebben de yogamat weer gevonden.
 
Voor onze studio weer een nieuwe uitdaging met door het dak rijzende energiekosten. Maar óók deze hobbel gaan we samen overleven.
En zo hebben we telkens nieuwe hobbels om mee om te gaan, balans te vinden tussen inspanning en ontspanning. Op de juiste momenten even af te schakelen en ontspanningsmomenten in te plannen in ons drukke leven. Zo behoud je een vloeiende energie en kan je beter mee gaan in de flow van het dagelijks leven.
 
Ook voor ons is het weer zoeken naar de juiste balans en zijn wij genoodzaakt om onze contributies te verhogen. Dit gaan wij zo laag mogelijk houden. Per 1 januari a.s. verhogen wij de lidmaatschappen met € 2,- p/mnd en de prijs van de 10-strippenkaart met € 3,-
----------------------------------------------------------------
Yin yoga XL met live Native Flutes
 
Op VRIJDAG 13 JANUARI 2023 organiseert Studio Saffrie een YIN YOGA WORKSHOP met LIVE NATIVE FLUTE muziek.
Aan de hand van yoga houdingen, geleide meditatie en live muziek maken we een reis door de 7 hoofdchakras (energiecentra in je lichaam).
De yin yoga houdingen, begeleid door Susan, krijgen een extra diepe dimensie door de combinatie met het live muziek spel van Liesbet Leroy.
Liesbet bespeelt Native Flutes (Indianenfluiten) op een intuïtieve hartverwarmende manier.
Voor elke chakra gebruikt ze een andere fluit met een grondtoon die resoneert met die bepaalde chakra. De geluidsgolven stimuleren het zelfhelende vermogen van je lichaam om oude blokkades op te heffen en je chakras weer in balans te brengen.
De combinatie van Yin yoga houdingen, chakra meditatie en de geluidstrillingen van de muziek stellen je in staat om nog dieper los te laten en te ontspannen zodat je energie weer volop kan gaan stromen.
Wanneer ; vrijdag 13 januari 2023 19:30-22:00
Docenten ; Susan en Liesbet
Deelname kost ;€45,- (leden) €50,- (niet-leden)
Aanmelden via info@studiosaffrie.nl
----------------------------------------------------------------
Overige mededelingen
Ons vriendelijk doch dringend verzoek om niet zelf aan de radiator knoppen te draaien. Deze knoppen zijn ingesteld, echter zodra er aan de knop wordt gedraaid werkt de instelling niet meer en blijft de radiator permanent verwarmen.
 
Houdt er rekening mee dat telefoons of thuis blijven of uitgeschakeld zijn.
 
De parkeervakken zijn redelijk smal, dus graag niet te breed parkeren.
 
Nog op zoek naar een cadeau? Verras iemand met een cadeaubon voor Yoga of een Sportmassage.
Studio Saffrie biedt ook workshops voor groepen of bedrijven. Een fijne kennismaking met jouw vrienden, vriendinnen, familie of collega's. Voor meer informatie bezoek onze website of klik op de link.
----------------------------------------------------------------
 
 
In december is onze studio gesloten op ;

Maandagavond 5 december Pakjesavond

en

Week 52
van zondag 25 december t/m 1 januari
Wij wensen jullie héle fijne en warme feestdagen