Laat de zomer maar komen!

 
Het is geweldig om te ervaren hoe nieuwe contacten ontstaan door de Lichtjes. Zeker als je bedenkt dat daar duizenden kilometers tussen zit. Dat de enthousiasme en liefde voor hetgeen wat je doet je mensen kunt aansteken. Zo ook de inmiddels bijzondere vriendschap met Hanneke Mennens. Een Nederlandse vrouw woonachtig in Jakarta en inmiddels een zeer gerenomeerde fotografe.
Ca. twee jaar geleden ontving zij een Lichtje in Indonesië en het was liefde op het eerste gezicht.
Het symbool dat je middels een 'Lichtje' iemand kan aansteken tot meer steun, blijdschap, liefde of met welke mooie intentie deze ook word verstuurd maakt het dat zij voor stuureenlichtje.nl prachtige foto's heeft gemaakt.
 
Onlangs was ze in Nederland op bezoek en stond ook bij mij op de stoep. Het was een geweldige ontmoeting met veel "vrouwen-power".
  
De komende tijd word de huidige kaartencollectie van stuureenlichtje.nl dan ook aangevuld met haar prachtige foto's. De eerste
exemplaren staan inmiddels al op de website. Heerlijke foto's waarvan de meeste een heerlijke zomers uitstraling hebben.
Kies uw type Lichtje en zoek de voor u bijpassende foto uit in onze collectie. 
  
De komende tijd volgen er meer foto's van Hanneke Mennens op de website die wellicht uw intentie voor het versturen van een Lichtje prachtig aanvullen.  
 
 
Bestel vandaag nog een Lichtje vanaf € 8,40* ( inclusief 19% BTW )
 
 
 stuureenlichtje.nl .
 
Lisette Vink 
 
© Stuur een lichtje! | Contact | Stuur vandaag nog een lichtje!