nieuwbrief maart

Barbara & Johnny
Barbara, een topartiest uit Hamburg en Johnny Valentino.
Half augustus komt de eerste single van dit nieuwe Duits / Nederlandse duo .
Een leuke fotoshoot werd gedaan op het Landgoed Nienoord in Leek, de single is klaar...de hoes wordt gemaakt...de videoclip wordt gemonteerd.
Over een paar weken wordt de CD gepresenteerd.

Ook onze artiesten en orkesten staan te popelen om weer op pad te gaan.
Steek uw winkelend publiek een hart onder de riem met de boodschap Oók met 1,5 meter Gewoon Gezellig’ en bedank voor hun aanwezigheid in uw winkelcentrum.
Ook als de Markten en Braderieën weer mogen zijn zij uiteraard ook graag van de partij met onze muzikale, feestelijk bijdrage.
Ook in een restaurant, casino of tijdens een personeelsevenement zal het inzetten van een 'dweilorkest', in welke vorm dan ook, zeer zeker bijdragen aan het totale programma.
Zij voelen zich altijd thuis op iedere gelegenheid en weten er de juiste sfeer te creëren.

Tribute artiesten zijn populairder dan ooit.
Wat is er leuker om te kunnen zeggen dat b.v. Elvis of Marilyn komt optreden op uw feest of dat een wereldberoemde ‘personality’ zich onder uw gaten begeeft.
Dit zal ongetwijfeld bij uw gasten in de smaak vallen en de foto’s zullen op de social media geplaatst en verspreid worden, wat ook weer goede reclame voor uw organisatie of bedrijf is.
 
Stuk voor stuk lijken, klinken en performen zij ook als de echte wereldberoemde sterren.
******Marilyn Monroe tribute, door haar looks, bewegingen én stem waant u zich in de schitterende aanwezigheid van hét sekssymbool van de 20e eeuw*****Peter sings Elvis, vele Elvis klassiekers worden op een indrukwekkende wijze gebracht*****
*****Barbara 'live' als de Helene Fischer Tribute, een absolute aanrader, een unieke en absoluut fantastische showavond die helemaal aan deze  Duitse schlagerkoningin gewijd is*****Zijn The Blues Brothers in  Nederland?  In elk geval ze lijken er wel op; twee mannen met een zwarte hoed, bijpassende pak, smalle zwarte stropdas en een zwarte zonnebril: gaat er bij u al een lampje branden?*****The Dutch Engelbert, zijn interpretatie van de songs van zangers als Tom Jones en Englebert Humperdinck vallen in de smaak bij het publiek*****Maar dat dacht u van The Piano Killer Chris Watson, Barbara sings ABBA of een ode aan de Tielman Brothers?
We hebben het allemaal in huis.

Voordat we het doorhebben staat de is de zomer weer op zijn einde.
Voor in de 'donkere' decembermaand hebben wij tal van leuke activiteiten in huis.
Naast de reguliere attracties zoals, eventueel begeleid door kerstmeisjes,  hebben wij nog een aantal 'attractieve' eye-catchers.
Charles Dickens was een bekende Engelse schrijver en is de bekendste en invloedrijkste Engelse schrijver uit de 19e eeuw, 'A Christmas Carol', oftewel 'Een kerstvertelling', is één van de meest bekende kerstverhalen.
Een uitstekend thema om uw evenement in te vullen met speciaal Dickens entertainment.
Ons aanbod varieert van prachtige Christmas Carols tot het Scrooge verhaal eventueel vastgelegd door onze Dickens fotograaf.

Ook verzorgen wij de boekingen voor een groot aantal nationale en internationale artiesten op het gebied van ‘Goud van Oud’ en Country & Western .
Mede door ons boekingsactiviteiten voor o.a. Doña en de Gado’s en Java Guitars Unlimited zijn wij inmiddels ook zeer goed ingevoerd in het Indische  circuit.
 
 
Smitsweg 51, 3222 AG Hellevoetsluis, 0181 324319