Nieuwsbrief Mei 2017

Andre Hazes Jr - Wijzer - CD

De opvolger van "Leef"!

Het album ‘Leef’ van André Hazes was een ongekend succes. Dit jaar verkocht hij al 2 keer de Heineken Music Hall uit en in oktober geeft hij een concert in Ahoy! Nu is het tijd voor zijn nieuwe album: ‘Wijzer’ met prachtige liedjes, zoals ‘ Ik Haal Alles Uit Het Leven’ en zijn nieuwe single ‘Steeds Weer’.

RESERVEER NU
Woonwagenhits Top 50 - Deel 9 - 2CD

Het nieuwste deel in deze populaire serie

Na de succesvolle eerdere delen uit de serie is hier de Woonwagen Top 50 deel 9. Vijftig tracks van alleen de beste artiesten die Nederland rijk is, maken de Top 50 Woonwagenhits deel 9 tot een heerlijke Dubbel - CD. Onder andere Frans Bauer, Jannes, Henk Bernard, Henk Dissel, Grad Damen, Jaman, Rein Mercha, Willem Barth, John West, Wesly Bronkhorst, Frank & Jamy van Etten, Marianne Weber & John de Bever, en vele andere toppers schitteren op dit dubbelalbum, dat een must is voor de liefhebber van het Nederlandstalig lied! 
 

RESERVEER NU
Muziekfeest Op Het Plein - Deel 2 - 2CD

Op zoek naar de Nederlandstalige hit van Klubbb3, zoek dan niet verder, hij staat alleen hier op!

De zomer is in aantocht en wordt het weer de hoogste tijd voor het Nederlandse muziekspektakel MUZIEKFEEST OP HET PLEIN. Dit jaar maar liefst 4 TV-uitzendingen in juni op de vrijdagavond (2 juni, 9 juni, 16 juni en 23 juni) prime-time op NPO1.  Op deel 2 van het succesvolle TV-concept MUZIEKFEEST OP HET PLEIN  staan de populairste artiesten en de grootste hits van dit moment met natuurlijk André Hazes jr., John West, Klubbb 3, John de Bever, O’G3NE, Jannes, Django Wagner, Frans Duijts, Gerard Joling, Frans Bauer, Jeroen van der Boom, Willem Barth, Wolter Kroes, René Froger, Tino Martin, Peter Beense en nog veel meer.

 

RESERVEER NU
Liever telefonisch bestellen? Bel naar: 0522-471254

NIEUW BIJ DE CD-HAL:

Bouke - This Is Me - CD Harten 10 - Bestemming Bekend - 2CD+DVD Rene Schuurmans - Goud - CD
Bergkristall - Tranen Aus Bergkristall - CD Ursprung Buam - Das Beste Vom Besten - 2CD Alie Bakker - Samen Met Jou - CD
Kelly Family - We Got Love Hitzone 81 - 2CD Seventies Nuggets - The Golden Years Of Dutch Pop Music - 2CD

WORDT VERWACHT:

Youp van 't Hek - Licht - 2CD
26-05-2017
RadioNL Vol. 23 - CD
26-05-2017
Semino Rossi - Ein Teil Von Dir - CD
23-06-2017
Helene Fischer - Album 2017

 

Eindelijk een nieuw album van Helene Fischer!
Helene Fischer is de best verkopende Europese (niet Engelstalige) artiest van de afgelopen jaren. Van haar vorige album “Farbenspiel” gingen maar liefst 3 miljoen exemplaren over de toonbank. In Duitsland vormt ze samen met haar levenspartner Florian Silbereisen (Klubbb 3) het showbizz powerkoppel bij uitstek. Over Helene kan je alleen in superlatieven praten; meer dan 12 miljoen platen verkocht, meer dan 30 gouden, 90 platina en verschillende diamanten awards zijn haar al ten deel gevallen. Maar ook in ons land wordt ze op handen gedragen.  Haar nieuwe album is omgeven door mysteries maar één ding is zeker, het zal haar definitief naar de top van het Europese hit-firmament lanceren en haar status als best verkopende Europese artiest bevestigen.
Leverbaar in 4 uitvoeringen: CD - Deluxe CD - 3CD Luxe Fanbox - 2LP!

RESERVEER NU
Openingstijden winkel Ruinen
Ma - Di : GESLOTEN
Woe - Vrij: 9.00 - 17.30 uur
Zat : 9.00 - 17.00 uur
De koffie staat klaar!
Contactgegevens
Mr. H. Smeengest. 15
7963 BM Ruinen
Tel: 0522-471254
Email: winkel@cdhal.com