NIEUWSBRIEF VAN DE KLEINE PLANTAGE
VOORJAARSPRIKKELS
3, 4, 5 april
KWEKERIJ DE KLEINE PLANTAGE
Handerweg 1, 9967 TC  Eenrum  0595-491604
 
Beste Tuinvrienden,

VOORJAARSPRIKKELS BIJ DE KLEINE PLANTAGE

Alles is anders dit jaar. We hopen dat we de themadagen in afgeslankte vorm kunnen blijven organiseren. Maar geen lezingen en rondleidingen. Op onze eerste themadag, Voorjaarsprikkels tijdens het Paasweekend 3, 4 en 5 april,  zal alleen biologische rozenkwekerij De Bierkreek uit Zeeland aanwezig zijn met hun prachtige rozen. Voor de rozenliefhebbers is het aan te raden om de website van De Bierkreek www.bierkreek.nl eens te bekijken voor hun sortiment. Bestellingen kunnen tot woensdag 31 maart gemaakt worden op info@bierkreek.nl .

De kwekerij staat vol met een groot sortiment vaste planten en clematissen. Alles kan in de open lucht plaatsvinden met voldoende ruimte om in deze coronatijden toch met een veilig gevoel te kunnen genieten van wat wij te bieden hebben.

Het is de tijd van de bolgewasjes, van de bosanemoontjes, narcisjes, hondstanden, voorjaarshelmbloemen, sneeuwroem en niet te vergeten de sleutelbloemen, die zich massaal hebben uitgezaaid en tussen de overvloedige sterhyacintjes een spektakel van geel en blauw vormen. Sneeuwklokjes en lenteklokjes hebben zich van hun mooiste kant laten zien en maken ruim baan voor alle vaste planten die staan te dringen om zich als mooiste in dit voorjaar te laten zien. Een mooi tegenwicht in deze moeilijke coronatijd.

Men is van harte welkom.

 
 
Vrij entree. Verdere informatie is te vinden op de website van de kwekerij:  www.dekleineplantage.nl .
 
 
Tot ziens in de tuin en op de kwekerij
Eric Spruit
Fleur van Zonneveld
en medewerkers
 
De Kleine Plantage,  Handerweg 1  9967 TC  Eenrum