logo

Abonneren - Uitschrijven - Delen op sociale netwerken


Nieuwsbrief 4 februari 2022

Een nieuwe week, weer een paar nieuwe hacks. Deze keer was er een aanval op een bridge, wat nogmaals onderstreept dat je voorzichtig moet zijn wanneer je coins stuurt naar dergelijke smart contracts. Lees er meer over in deze nieuwsbrief!

Tot volgende week!

Steven


Cryptocurrency


Aandelen

  • Ook op de beurs staan tegenwoordig al verschillende bitcoin mijners genoteerd. TeraWulf is een bitcoin mijner die sinds midden december op de Nasdaq noteert.


Interessant op onze zusterwebsites


Bitcoin een koopje?

Het bekende Stock to Flow model van PlanB voorspelde fors hogere koersen voor bitcoin, maar in de bovenste blauwe band zijn we niet geraakt. Volgens dit model is bitcoin momenteel sterk ondergewaardeerd en zouden we fors hoger moeten noteren. PlanB zelf blijft in zijn model geloven.

S2F

h/t @100trillionUSD


Mijn tip op Youtube

  • De bekende voormalige centrale bankier Lex Hoogduin is te gast in de auto bij Madelon Vos. Hij praat over de moeilijke keuze die de centrale banken moeten maken.


Privacy Policy - Uitschrijven nieuwsbrief

Niets uit deze nieuwsbrief mag beschouwd worden als financieel advies. Beleggen blijft altijd risicovol. Gebruik meerdere informatiebronnen, vorm zo een oordeel over een belegging en bescherm steeds jouw vermogen. Doe geen zotte dingen met geld dat je niet kan missen!